Whitney Scott Mathersin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 16. huhtikuuta , 2002Ikä: 19 vuotta,19-vuotiaat naisetAurinko merkki: Oinas

Tunnetaan myös:Whitney MathersSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:St.Joseph, Missouri

Kuuluisa:Eminemin tytärPerheenjäsenet Amerikkalaiset naiset

Perhe:

isä: Eminem Alaina Marie Ma ... Kimberly Anne S ... Hailie Jade

Kuka on Whitney Scott Mathers?

Whitney Scott Mathers on yksi suosittu amerikkalaisen räppärin kolmesta tyttärestä, Eminem . Whitney on Eminemin entisen vaimon Kimberlyn biologinen tytär suhteestaan ​​toiseen mieheen. Kuuluisa rap-taiteilija hyväksyi hänet myöhemmin. Eminem on aina maininnut tyttärensä kappaleissaan, mikä johti yleiseen uteliaisuuteen suhteesta, jonka hän jakaa Whitneyn kanssa. Eminemiä yleensä ylistetään siitä, että hänellä on pehmeä puoli yksityiselämässään huolimatta siitä, että hän esiintyy ylimielisenä artistina melkein kaikissa musiikkivideoissaan. Hän on enimmäkseen hiljaa yksityiselämästään, mutta tyttärensä suhteen hän ilmaisee aika ajoin rakkautensa heitä kohtaan. Hän meni naimisiin Kimberlyn kanssa vuonna 1999 pitkäaikaisen suhteen jälkeen, joka johti hänen biologisen tyttärensä Hailien syntymään. Pian vuonna 2001 tapahtuneen avioeron jälkeen Kim aloitti lyhyen suhteen Eric Hatter -nimiseen tatuoijaan. Whitney syntyi tästä suhteesta vuonna 2002. Eminem adoptoi Whitneyn laillisesti, ja tällä hetkellä hän asuu hänen talossaan yhdessä kahden hänen tyttärensä, Hailien ja Alainan kanssa.

Halusit tietää

  • 1

    Miksi Eminem hyväksyi Whitney Scott Mathersin?

    Whitneyn biologisilla vanhemmilla oli vaikeuksia omassa elämässään. Hänen äitinsä, Kimberly, oli riippuvainen huumeista, ja hänen isänsä, Eric Hartter, osallistui rikolliseen toimintaan ja oli joko pakenemassa tai baarien takana. Ei ollut ketään, joka hoitaisi Whitneyä, joten Eminem adoptoi hänet.

  • 2

    Onko Whitney Scott Mathers biseksuaali?

    Kyllä, Whitney Scott Mathers on biseksuaali. Hän vahvisti tämän Instagram-tilillään, kun hän lähetti kuvan Harry Styles -konsertissa ollessaan kuvatekstillä, joka julisti hänet biseksuaaliksi.

Whitney Scott Mathers Kuvahyvitys https://www.tumblr.com/search/whitney%20mathers Henkilökohtainen elämä

Whitney Scott Mathers syntyi 16. huhtikuuta 2002 Eminemin entiselle vaimolle Kimberly Anne Scott ja hänen kumppaninsa Eric Hartter. Hänellä on kaksi vanhempaa sisarta, Hailie Jade ja Alaina Marie Mathers .

Whitney opiskelee parhaillaan lukiossa ja on hyvä tutkijoilla. Vaikka hän rakastaa Alaina, hän on paljon enemmän kiintynyt Hailielle, jota hän etsii.

Perhetausta

Eminemillä on ollut levoton henkilökohtainen elämä, jolla on pitkä historia huumeiden väärinkäytöstä ja fyysisestä väkivallasta. Hän rakastui Kimberly Anee Scottiin 90-luvun puolivälissä ja pari sitoi solmun vuonna 1999. Heidän tyttärensä Hailie syntyi vuonna 1995, mutta vauvan syntymä ei ratkaissut molempien henkilökohtaisia ​​ongelmia.

Eminem huomasi, että Kim huijasi häntä useiden muiden miesten kanssa, mikä johti fyysiseen väkivaltaan, josta poliisi varasi hänet. Vuonna 2001 Eminem erosi Kimistä ja kirjoitti jopa muutaman kappaleen hänestä, mikä ei mennyt hyvin Kimin kanssa. Pian eron jälkeen Eminemistä Kimillä oli lyhyt suhde mieheen nimeltä Eric Hatter ja hän synnytti Whitneyn 16. huhtikuuta 2002. Mutta Whitney ei ole vielä tavannut biologista isäänsä, joka sattuu olemaan pakenemassa useita vuosia.

Samana vuonna Eminem hyväksyi laillisesti Whitney Scott Mathersin, koska hänen äitinsä oli levoton nainen, joka oli myös riippuvainen huumeista. Eminem ja Kim menivät naimisiin jälleen vuonna 2006, mutta se päättyi myös erittäin huonosti.

Huolimatta siitä, että Whitney on Kimin rakastama lapsi, Eminem rakastaa häntä yhtä paljon kuin muita tyttäriään. Jopa Kim mainitsi tämän tosiasian haastattelussa ja sanoi, että Eminem oli erinomainen isä kaikille kolmelle tyttärelleen.

Eminem mainitsee tyttärensä usein kappaleissaan ja työskentelee jopa vähemmän viettääkseen enemmän aikaa heidän kanssaan, koska hän ei halua heidän kasvavan kuten hän.

Hänen biologinen isänsä, Eric Hartter, kuoli huumeiden yliannostukseen 22. elokuuta 2019. Äiti löysi hänen ruumiinsa hylätyssä talossa Detroitissa, Michiganissa.