Weston Koury Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 7. tammikuuta , 2002Ikä: 19 vuotta,19-vuotiaat miehetAurinko merkki: Kauris

Syntynyt maa: Yhdysvallatkuinka vanha on shely fabre

Syntynyt:Jamestown, Pohjois-Carolina

Kuuluisa:Instagram-tähdet, YouTubers

MEILLE. Osavaltio: Pohjois-CarolinaJatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

kuinka vanha on connie francis
Jojo Siwa Audrey Nethery Jillian Babyteeth 4 Super Siah

Kuka on Weston Koury?

Weston Koury on orastava musiikkitaiteilija, joka on suosittu sosiaalisen median kanavissa, kuten Instagram ja YouTube. Hänestä tuli suosittu YouNow-palvelussa vuoden 2015 puolivälissä. Sen jälkeen hän avasi kanavansa YouTubessa ja aloitti Instagram-kahvansa ja sai myös suosiota niissä. Tällä hetkellä hänellä on yli 600 000 tilaajaa YouTube-kanavallaan ja yli miljoona seuraajaa hänen Instagram-kahvassaan. Weston Koury alkoi kiinnostaa musiikkia viiden vuoden iästä lähtien. Hänen kiinnostuksensa mukaan hänen vanhempansa toivat hänelle rummut kahdeksanvuotiaana. Hän alkoi harjoittaa rumpuja päivittäin ja hallitsi laulamista ja soittamista joillakin soittimilla. Saatuaan komennon musiikista hän alkoi lähettää musiikkiesityksiä sosiaalisen median kanaville. Hänen uusi kappale georgenotfound vain fanit on otettu hyvin vastaan ​​useilla alustoilla.

Weston Koury Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BAaufjdF9aU/
(_.weston ._. koury._) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CGnmnhrJTJY/
(sinjinsinnerdemon) Kuvahyvitys https://www.wattpad.com/193099605-younower-imagines-%E2%99%A1weston-koury-imagine%E2%99%A1Kauris Miehet

Weston Koury avasi omanimisen YouTube-kanavansa 11. kesäkuuta 2015. Hän lähettää kanavallaan vlogeja, parodioita ja kepponen videoita ja on kerännyt yli 600 000 tilaajaa. Hän johtaa myös kanavaa Sinjin hukkuminen sisarensa Kalynnin kanssa. Weston on melko suosittu Instagramissa, ja Instagram-kahvassaan on yli miljoona seuraajaa.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Weston Koury syntyi 7. tammikuuta 2002 Pohjois-Carolinassa. Hänellä on sisar nimeltä Kalynn Koury, joka on myös YouTuber. Weston Kouryn vanhemmat ovat olleet erittäin tukevia hänen pyrkimyksiään.

Trivia

Hän on ympäri vuoden kilpailu-uimari ja hänen suosikki uintityylinsä on vapaauinti.

Youtube Instagram