Wesley Tucker Bio

Nopeita faktoja

Nimimerkki:Wesley Finn TuckerSyntymäpäivä: 11. kesäkuuta , 1997Ikä: 24 vuotta,24-vuotiaat miehet

Aurinko merkki: Kaksosetkuinka vanha on Ray Stevens

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Arizona

Kuuluisa:YouNow Tähti, Viner, YouTuberbruce springsteenin syntymäaika

Korkeus: 5'7 '(170cm),5'7 'Huono

MEILLE. Osavaltio: Arizona

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

kuinka vanha on hannah meloche
Brent rivera Lucas Dobre Nash Grier Hayes Grier

Kuka on Wesley Tucker?

Wesley Finn Tucker, joka faneidensa keskuudessa tunnetaan nimellä Wes Tucker, on YouNow-sensaatio, Instagram-tähti, YouTuber ja tunnettu Viner. Hän julkaisi Tumblr-blogin, joka levisi sosiaaliseen mediaan ja teki hänestä erittäin kuuluisan. Wesley Tucker ilmoitti Twitter-tilinsä vuonna 2013 olevansa transsukupuolinen. Wesley Tucker tekee videoita, joissa hän enimmäkseen käsittelee kappaleita ja julkaisee ne sitten sosiaalisen median kanavillaan. Hän julkaisi ensimmäisen videonsa Vine-lehdessä elokuussa 2013. Tällä erittäin lahjakkaalla verkkovideotähdellä on virallinen verkkokauppa District Lines -nimellä nimeltä Wes Tucker Merch, jossa hän myy tavaroita ja lisävarusteita faneilleen. Hänen twiitit, kuten mukavuusalueet, ovat röyhkeitä, vannon, ettei mikään tee minut onnellisemmaksi kuin tehdä muita ihmisiä onnelliseksi, palvon kirjaimellisesti naisia, Levitä rakkautta kaikille, vaikka he eivät ansaitse sitä, ovat tehneet hänestä sosiaalisen median vaikuttajan.

Wesley Tucker Kuvahyvitys https://www.tumblr.com/search/wes%20tucker%20dirty%20imagine Kuvahyvitys https://www.tumblr.com/search/westuck Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bm1FXdxgal1/
(okokalright) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bhc-yIiAcvR/
(okokalright) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bx0mwmnJKFJ/
(okokalright)KaksosmiehetHänen videot Vine-elokuvasta tekivät hänestä tähden ja saivat hänet valtavan seurauksen. Hänen Vine-latauksensa käynnissä sai 95,8 K silmukkaa ja Kuuntele musiikkia ja tee kanssani kiitos, että 534,4 K silmukkaa teki hänestä Vine-tähden.

Hän on kerännyt yli 837 000 seuraajaa Instagram-tililleen, johon hän lataa enimmäkseen videoita ja kuvia.

YouTube-tilillään hän lähettää monia hauskoja videoita ja fanit voivat esittää hänelle kysymyksiä. Tällä hetkellä hänellä on yli 21 000 tilaajaa tälle tilille. Hänen lataamansa videot YouTubeen nimeltä Like That, Confidant, Little Things and Strong ovat saaneet hänet paljon rakkautta ja ylistystä faniensa keskuudessa.

Vuoden 2014 aikana hän latasi yhteistyössä julkaistun kappalevideon YouTubeen Kellie Eastwood Somewhere Only We Know -kohdan kanssa, missä hän soitti kitaraa. Hän on kuvannut monia videoita muiden sosiaalisen median tähtien kanssa, kuten Tina Woods (You Miss Gonna Miss Me), sekä videon Christine Akridgen (Next To You) kanssa. Hän on esiintynyt sooloja kuten Wet Dreamz (Toronto) ja A Little Too Much (Montreal) PressPlay-kiertueilla, ja tämä on tehnyt hänestä tunnetuksi internet-tähden.

Hän on YouNow-tähti, jolla on yli 800 tuhatta seuraajaa. Wesley Tuckerilla ja Khaliya Kimberliella on yhdistetty video nimeltä Somewhere Only We Know, ja se nosti YouTube-tilaajakannan 21K: iin.

kuinka vanha on john krasinski
Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Wesley Finn Tucker syntyi 11. kesäkuuta 1997 1997 Arizonassa, Yhdysvalloissa. Hänet kasvatettiin Los Angelesissa. Hän on pysynyt huulihenkisenä elämästään, minkä vuoksi hänen vanhemmistaan ​​tai sisaruksistaan ​​ei tiedetä paljoakaan. Yhdessä twiiteistään hän kuitenkin toteaa, että hänen äitinsä on kaunis rakastava nainen ja hänelle on siunattu saada hänet.

Varhaislapsuudestaan ​​lähtien hänellä oli taipumus olla kuuluisa sosiaalisessa mediassa ja halusi käyttää sitä alustana uransa rakentamiseen. Hänen koulunkäynnistään ja siitä, onko hän valmistunut, ei ole paljon tietoa. Hän on kuitenkin ilmoittanut haluavansa opiskella liiketaloutta yliopistossa, mikä auttaa häntä kiihdyttämään uraansa ja avaamaan mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Hän on tällä hetkellä naimaton, eikä hänen uusimmista linkityksistään ole tietoa. Hän oli aikaisemmin suhteessa Kellie Eastwoodiin, joka on YouTube-laulaja, mutta he erosivat myöhemmin.

Youtube Instagram Sinä nyt