Vivian Falcone -elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 5. elokuuta , 2007Ikä: 13 vuotta,13-vuotiaat naisetAurinko merkki: Leo

Syntynyt maa: Yhdysvallattaylor girlzin nimet ja ikä

Kuuluisa:Melissa McCarthyn tytär

Lasten näyttelijät Perheenjäsenet

Perhe:

isä:Ben Falconeäiti: Melissa McCarthy Georgette Falcone Sininen Ivy Carter Julia Butters

Kuka on Vivian Falcone?

Vivian Falcone on yhdysvaltalainen lapsinäyttelijä, joka on näyttelijän Melissa McCarthyn ja elokuvantekijä Ben Falconen vanhin tytär. Hiljaisempi toinen sisarista, Vivian on ollut alttiina valokeilaan syntymästä lähtien. Tästä huolimatta hänen vanhempansa ovat työskennelleet väsymättä antaakseen hänelle ja hänen sisaruksilleen vähäisen järjestyksen ja säännöllisyyden henkilökohtaisessa elämässään. Hän debytoi näyttelijänä vuonna 2016 Pomo , komedia, jonka pääosassa on äiti ja jonka isä on ohjannut. Kun hänen nuorempi sisarensa, Georgette Falcone , sai tietää, että Vivian työskenteli elokuvassa, hän ilmaisi haluavansa tehdä samoin. Heidän vanhempansa suostuivat lopulta antamaan molemmat lapsensa esiintymään elokuvassa.

kuka on keula wows isä
Vivian Falcone Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=oT4zwSj00uw
(Universal Pictures Ireland) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=oT4zwSj00uw
(Universal Pictures Ireland) Edellinen Seuraava Toimivat pyrkimykset

Vivian Falcone teki debyyttinsä vuoden 2016 komediaelokuvassa Pomo . Ohjannut Ben Falcone, elokuvan tähdet Melissa McCarthy, Kristen Bell, Kathy Bates, Tyler Labine ja Peter Dinklage. Käsikirjoituksen kirjoittivat Ben Falcone, Melissa McCarthy ja Steve Mallory. Vivian kuvasi äitinsä Michelle Darnellin 10-vuotiasta versiota. Georgette esiintyy myös elokuvassa. Kumpikaan hänen vanhemmistaan ​​ei halua hänen ja hänen sisarensa välittömästi tekevän näyttelijänuraa. Sen sijaan he haluavat heidän keskittyvän ensin koulutukseensa. Kun Falcone kysyttiin tyttärensä näyttämötoiveista, hän sanoi eonline.com-sivustolle: Näemme, mitä tapahtuu ... En aio estää sitä, mutta en myöskään kannusta sitä. Hän paljasti samassa haastattelussa, että he eivät olleet vielä pyytäneet lisää työtä.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Vivian Falcone syntyi 5. toukokuuta 2007 Yhdysvalloissa Melissa McCarthy ja Ben Falcone. Hänen nuorempi sisarensa Georgette syntyi 11. helmikuuta 2010. McCarthy ja Falcone ovat olleet suhteessa jo vuosia. Melissa ja Ben nousivat riveissä yhdessä saavuttaakseen Hollywood-unelmansa. Pari vaihtoi häävalat 8. lokakuuta 2005.

Illinoisista kotoisin oleva Melissa McCarthy vakiinnutti itsensä stand-up-koomikoksi ennen laskeutumista ensimmäiseen näyttelijärooliinsa. Hän esiintyi komediaklubeissa Los Angelesissa ja muutti myöhemmin New Yorkiin. Vuonna 1997 hän debytoi näyttelijänä serkkunsa tv-sarjassa, Jenny McCarthy -näyttely . Hänen ensimmäinen tärkeä roolinsa oli Sookie St.James Gilmore-tytöt . Myöhemmin hän soitti Denaa Samantha Kuka? , Mindy Boone sisään Rita Rocks ja Molly Flynn sisään Mike & Molly . Hän oli vuoden 2011 komediaelokuvan avaintähti Morsiusneito ja on sittemmin työskennellyt elokuvissa, kuten toimintakomedia Keskustiedustelu (2016), komediakauhu Ghostbusters (2016), ja rikoskomedia Happytime-murhat (2018). Hän on myös parodioinut Sean Spiceria, entistä Valkoisen talon lehdistösihteeriä Donald Trumpin hallinnossa, useissa jaksoissa. Lauantai-ilta .

miten hamnet shakespeare kuoli

Vivianin isä, Ben Falcone, toimii myös viihdeteollisuudessa. Hän on kirjoittanut mieleenpainuvia sivuhahmoja esimerkiksi elokuvissa Mitä odottaa kun odotat (2012) ja Tarpeeksi sanottu (2013). Hän teki debyyttinsä ohjaajana vuoden 2014 komedian kanssa Tammy , pääosassa vaimonsa. McCarthy on kuvannut keskeisiä päähenkilöitä myös kaikissa muissa elokuvissaan.

Vivianin äidin isovanhempien nimet ovat Sandra ja Michael McCarthy. Näyttelijä, malli ja television isäntä Jenny McCarthy ja ammattikoripalloilija Joanne McCarthy ovat hänen äitinsä tädit. Hänen isovanhempansa ovat Peg ja Steve Falcone.