Varg Vikernesin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 11. helmikuuta , 1973Ikä: 48 vuotta,48-vuotiaat miehetAurinko merkki: Vesimies

Tunnetaan myös:Louis Cachet, Kristian VikernesSyntynyt maa: Norja

Syntynyt:Bergen, Norja

Kuuluisa:Muusikkobrooklyn ja bailey youtube ikä

Kirjailijat Kitaristit

Perhe:

Puoliso / entinen:Marie Cachet

äiti:Inger Helene Bore

lapset:Rebecca Vikernes

Kaupunki: Bergen, Norja

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Knut Hamsun Henrik Ibsen Sigrid Undset Ari Behn

Kuka on Varg Vikernes?

Varg Vikernes on norjalainen black metal taiteilija, kirjailija ja tuottaja. Rasististen näkemyksiensä ja rikosrekisterinsä ansiosta hän on saanut maineen kuuluisimmista black metal-tähdistä. Hänellä on voimakas taipumus pakanuuteen ja kansallissosialismiin, vaikka hän väittää uskovansa demokratiaan. Hän aloitti kitaransoiton nuorena ja otti yhteyttä Bergenin death metal -bändin jäseniin. Yhdistyminen ryhmän kanssa inspiroi häntä aloittamaan oman musiikillisen projektin nimeltä Burzum. Hän on julkaissut useita albumeita, joilla on vahvoja sanoituksia ja syvällisiä merkityksiä. Hänen uskonnollinen ja sosiaalinen näkemyksensä sai hänet kuitenkin osallistumaan kirkkojen polttamiseen ja yhden bändinsä jäsenen murhaan, josta hänet tuomittiin 21 vuoden vankeuteen. Hän jatkoi albumien tekemistä vankilassa. Hän myös kirjoitti ja kirjoitti kirjan vankilassa. Hän perusti myös verkkosivuston ja blogin jakamaan näkemyksiään. Hän meni naimisiin ranskalaisen naisen kanssa, jolla oli samanlaiset vakaumukset, ja muutti Ranskaan virkkeensä päätyttyä. Ranskassa hänet pidätettiin epäiltynä terrorismista. Myöhemmin hänet pidätettiin jälleen ja tuomittiin kuuden kuukauden vankeuteen viharikoksista.

Varg Vikernes Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CC3pAbiJpKV/
(vargvikernes____ •) Kuvahyvitys http://www.renegadetribune.com/paganism-according-to-varg-vikernes/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B_Uh-CfAy7p/
(vargvikernes____) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Varg_Vikernes-3.jpg
(Rustem Adagamov (Rustem Adagamov) (drugoi) / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CDs-6NJHOy3/
(metallisivun todellinen sivu)Vesimiesmuusikot Norjalaisia ​​kirjailijoita Vesimiehen kitaristit Ura

Vikernes oli pian mukana Norjan varhaisessa black metal -elämässä ja oli levyttänyt neljä Burzum-albumia vuoteen 1993 mennessä. Tänä aikana hänellä ei ollut tarvittavaa musiikkilaitteistoa ja hänen täytyi soittaa vanhaa kitaraa ja joitain lainattuja instrumentteja.

Black metal -bändin ”Mayhem” jäsen teki itsemurhan ja Vikernes liittyi ryhmään täyttämään aukon. Tänä aikana hän osallistui myös tuhopolttoon ja kirkkojen polttamiseen, kuten 'Fantoft Stave Church', 1200-luvulta peräisin oleva perintörakennus. Hänen ryhmänsä väitti olevansa paholaisten palvojia ja pyrkinyt levittämään pelkoa. Vaikka tuomaristo ei todennut häntä syylliseksi, tuomari ei sulkenut asiaa.

Vuonna 1993 puhkesi taistelu Vikernesin ja Euronymousin välillä Burzum-levyjen vuoksi, ja Vikernes puukotti viimeksi mainittua itsepuolustukseksi. Vikernes tuomittiin 21 vuodeksi vankeuteen murhasta ja tuhopoltosta toukokuussa 1994. Samana vuonna julkaistiin Mayhemin albumi De Mysteriis Dom Sathanas. Levyllä oli Euronymous sähkökitarassa ja Vikernes bassoa.

Vikernes suoritti rangaistuksensa vankilassa Bergenissä. Vuoden 1994 lopulla hän kirjoitti norjalaisen kirjan nimeltä Varg's Speech, jossa hän puolustaa itseään. Kirja oli alun perin saatavilla Internetissä ja julkaistiin myöhemmin nidottuina vuonna 1997.

Vankilassa ollessaan hän äänitti kaksi albumia, jotka koostuivat ambient- ja neofolk-musiikista. Koska hänellä ei ollut pääsyä sähkö- ja bassokitaroihin, hän sävelsi musiikin syntetisaattorilla.

90-luvun lopulla hän tausi musiikkialbumien tekemisestä ja aloitti kirjoittamisen vakavasti. Hän kirjoitti viisi kirjaa norjaksi vuosina 1998–2004. Nämä kirjat käännettiin myöhemmin englanniksi. Hän kirjoitti myös artikkeleita Burzum.org-sivustolle, josta tuli hänen virallinen verkkosivustonsa.

Vankilaansa hän väitti saaneensa kuolemanuhkaa muilta vangeilta ideologiansa vuoksi. Lyhyen loman jälkeen hän lähti pakenemaan ja hänet pidätettiin myöhemmin autosta, joka sisälsi aseita, kaasunaamaria ja naamiointivaatteita.

Vietettyään 15 vuotta vankilassa hänet vapautettiin ehdonalaiseen vapautukseen ja vapautettiin vankilasta koeajalla. Hän jatkoi Burzumin kanssa vapauttamisensa jälkeen vankilasta ja äänitti kolme black metal -albumia, nimittäin Belus vuonna 2010, Fallen vuonna 2011 ja Umskiptar vuonna 2012. Hän julkaisi myös kokoelman uudelleen nauhoitetuista kappaleista nimeltä Pimeyden syvyydestä '' vuonna 2013.

Huhtikuussa 2013 hän julkaisi kappaleen nimeltä 'Back to the Shadows' YouTube-kanavallaan. Tämän piti olla viimeinen Burzumin julkaisema metallikappale.

Jatka lukemista alla

Hän jatkoi kirjoittamista Burzumin verkkosivustolla ja henkilökohtaisessa blogissaan Thulean Perspective. Hän ja hänen vaimonsa ovat luoneet verkkosivuston Ancestral Cult, ja he julkaisivat myös elokuvan nimeltä ForeBears, joka perustuu Karhun palvontaan neandertalilaisten aika.

Vuonna 2015 hän julkaisi oman roolipelipelinsä nimeltä MYFAROG, joka perustui eurooppalaisiin arvoihin, maantieteeseen, historiaan, mytologiaan, perinteisiin ja moraaliin.

Vuonna 2019 hän aikoi julkaista uuden albumin nimeltä Thulean Mysteries. Myöhemmin vuonna hänen YouTube-kanavansa Thulêan Perspective poistettiin alustalta sen vihapuheiden ja äärimmäisen sisällön vuoksi. Levy Thulean Mysteries julkaistiin maaliskuussa 2020.

Norjalaiset kitaristit Vesimies Miehet Suuret teokset

Vikernes teki debyyttinsä levyllä Burzum tammikuussa 1992. Sen jälkeen hän työskenteli useissa projekteissa, kuten Aske (1993), Filosofem (1996), Belus (2010), Fallen (2011). ) ja The Ways of Yore (2014).

Hän kirjoitti myös sanat Darkthrone - Transilvanian Hunger vuonna 1994 ja soitti bassokitaraa Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanasille samana vuonna.

Varg Vikernes ei ole voittanut palkintoa, mutta tunnetaan kovasta lyönnistä, joka ajaa viestin kotiin.

Henkilökohtainen elämä ja perintö

Vikernesillä on tytär, joka syntyi vuonna 1992. Hän avioitui myöhemmin ranskalaisen naisen nimeltä Marie Cachet kanssa, jonka kanssa hänellä oli poika vuonna 2007.

Vapautettuaan vankilasta hän muutti perheensä kanssa Limousiniin, Ranskaan. Hän ilmoitti, että hänellä on kuusi lasta. Vuonna 2020 hän ilmoitti, että hänen vaimonsa on raskaana heidän seitsemännen lapsensa kanssa.

Hänen tiedetään olevan yksi tunnetuimmista metallimuusikoista johtuen uskonnollisista ja poliittisista näkemyksistään sekä rikollisesta toiminnastaan. Hänellä on vahva taipumus pakanuuteen ja kansallissosialismiin. Hän erottui natseista väittämällä, ettei hän ollut sosialistinen eikä materialistinen ja uskoo demokratiaan.

kuinka vanha on lucas double

Hän on omaksunut pohjoismaisuuden ja eugeniikan. Hän sanoo tunnustavansa eri alueiden ihmisten väliset erot. Hän väittää myös, että hän ei vihaa mitään tiettyä rotua, ja väittää, että häntä vastaan ​​tehdyt viharikokset olivat irrationaalisia.

Trivia

Vikernes ja hänen vaimonsa pidätettiin Ranskassa heinäkuussa 2013 epäiltynä terrorismista sen jälkeen, kun hänen vaimonsa osti neljä kivääriä. Heidät vapautettiin, koska poliisi ei pystynyt osoittamaan mitään syytöksiä. Kuten kävi ilmi, hänen vaimollaan on aselupa, jonka avulla hän voi ostaa ampuma-aseita.

Heinäkuussa 2014 hänet tuomittiin roduvihan yllyttämisestä ja tuomittiin kuuden kuukauden koeaikaan sekä 8000 euron sakkoon.