Valeria Lipovetsky Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 19. syyskuuta , 1990Ikä: 30 vuotta,30-vuotiaat naisetAurinko merkki: Neitsyt

Syntynyt maa: VenäjäSyntynyt:Tšerkessk, Karachay-Tšerkessin tasavalta

Kuuluisa:Malli, YouTube-tähti

Korkeus: 5'8 '(173cm),5'8 'Naisetkuinka vanha on jonathan van ness
Perhe:

Puoliso / entinen:Gary Lipovetsky

isä:Igor

äiti:Voitto

sisarukset:Denis (veli)

lapset:ja Maximus (pojat), Benjamin, Jake

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Hila Klein Ethan Klein Sylvia Gani Jake Warden

Kuka on Valeria Lipovetsky?

Valeria Lipovetsky on israelilais-venäläinen malli, YouTube-tähti ja sosiaalisen median vaikuttaja, joka asuu tällä hetkellä Kanadassa. Kun hän on vakiinnuttanut itsensä mallina sekä Israelissa että Kanadassa, hän on myös saanut mainetta sosiaalisessa mediassa samannimisen YouTube-kanavansa avulla. Venäjän Karachay-Cherkessin tasavallan pääkaupungissa Cherkesskistä kotoisin oleva Lipovetsky lähti kotimaastaan ​​kahden vuoden ikäisenä ja muutti äitinsä ja vanhemman veljensä kanssa Israeliin. Hän kasvoi siellä ja muutti 19-vuotiaana Kanadaan. Hän aloitti työskentelyn mallina, kun hän oli vielä Israelissa, ja seuraavina vuosina hänen työnsä on antanut hänen vierailla ja asua Tokiossa, New Yorkissa, Pariisissa ja Barcelonassa. Hän on mallinnanut joitain kansainvälisiä huippumerkkejä, kuten Forever 21, Nasty Gal ja Bloomingdale. Vuonna 2012 hän meni naimisiin Gary Lipovetsky, MenuPalace.comin ja DealFind.comin perustajien ja Lipovetsky nykyisen johtajan kanssa. Hän perusti YouTube-kanavansa joulukuussa 2013. Hän julkaisee pääasiassa vlogeja, meikkioppaita ja videoita ravitsemusneuvonnasta. Hän on myös taitava bloggaaja ja blogin luoja Moderni kettu .

Valeria Lipovetsky Kuvahyvitys https://www.instagram.com/valerialipovetsky/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/valerialipovetsky/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/valerialipovetsky/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/valerialipovetsky/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/valerialipovetsky/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/valerialipovetsky/ Edellinen Seuraava Ura

Valeria Lipovetsky aloitti mallintamisen 16-vuotiaana. Tuolloin hän ja hänen perheensä olivat vielä Israelissa. Mallinnus on ollut hänelle haastava ammatti etenkin hänen pituudensa vuoksi. Hän on melko lyhyt (5′8 ″) mallille. Sen lisäksi, että hän osallistui Forever 21, Nasty Gal ja Bloomingdale -tuotemerkkien kaupallisiin kampanjoihin, hänen piti mallintaa Victoria's Secretin Pink-kokoelmaa. Valokuvauksen päivänä hän tunsi kuitenkin olevansa niin epävarma ja hermostunut, että hän jäätyi, kun hän tuli kameran eteen ja hänet lopulta poistettiin projektista. Hän on myös ollut esillä mm Kosmopoliittinen ja Glamour .

Israelin vloggaajat Venäjän YouTuberit Israelin YouTuberit

Valeria Lipovetsky loi kanavansa 1. joulukuuta 2013 ja julkaisi ensimmäisen videon 21. maaliskuuta 2016. Seuraavina vuosina hän on julkaissut videoita useista aiheista. Hän pääasiassa vlogaa, tarjoaa meikkioppaita ja neuvoo ihmisiä kokonaisvaltaisen elämäntavan suhteen. Hänen omalla nimelläan kanavalla on yli 1,49 miljoonaa tilaajaa.

Eri hänen perheenjäsenensä esiintyvät hänen videoissaan. Valeria Lipovetsky on kirjoittanut sisältöä joistakin elämänsä tärkeimmistä hetkistä, mukaan lukien vierailu kotikaupungissaan ja nähnyt biologista isäänsä ensimmäistä kertaa vuosien ajan. Yhdessä kanavansa suosituimmista videoista hän näytti kuinka hänen ruumiinsa muuttui joka viikko kolmannen raskauden aikana. Toisessa videossa hän dokumentoi äitinsä 2017 häät.

Valeria Lipovetsky on melko suosittu myös Instagramissa, ja sillä on yli miljoona seuraajaa alustalla. Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Valeria Lipovetsky syntyi 19. syyskuuta 1990 Cherkesskissä, Karachay-Cherkessin tasavallassa, Venäjällä. Hänen vanhempansa ovat Igor ja Victoria. Hänellä on veli nimeltä Denis. Valerian mukaan hänen vanhempansa olivat kahdeksantoistavuotiaita, kun he menivät naimisiin. Kun hän oli kahdeksan kuukauden ikäinen, hänen isänsä huijasi äitiään. Myöhemmin Victoria muutti poikansa talosta lastensa kanssa, ja seuraavat kaksi vuotta he asuivat yksin. Kun Lipovetsky oli kaksi vuotta vanha, hänen perheensä muutti Israeliin.

Valeria Lipovetsky on juutalaistaustainen. Hänen äitinsä oli suosittu laulaja sekä Venäjällä että Israelissa. Nykyään hän on Kanadassa Torontossa sijaitsevan Elite Grande -ravintolan ja vastaanottohallin omistaja. Jossain vaiheessa hän meni naimisiin toisen aviomiehensä kanssa, jonka Lipovetsky varttui uskomaan olevansa hänen todellinen isänsä. Myöhemmin hän totesi, että hän ei tajunnut totuutta ennen kuin oli hieman vanhempi. Hänellä ei ollut mitään yhteyttä biologiseen isäänsä sen jälkeen, kun hän erotettiin äidistään. Hänellä ei ollut mitään roolia hänen kasvatuksessaan. He tapasivat vasta lokakuussa 2017, kun Lipovetsky ja hänen äitinsä vierailivat kotikaupungissaan.

Valeria Lipovetsky osaa puhua venäjää, hepreaa ja englantia. Malliuransa aikana hän on asunut Pariisissa, Tokiossa, New Yorkissa ja Barcelonassa. Vuonna 2012 hän meni naimisiin liikemies Gary Lipovetsky kanssa. Gary tulee itse nöyrästä taustasta. Hänen vanhempansa ovat ukrainalaisia ​​maahanmuuttajia, jotka tulivat Kanadaan etsimään parempaa elämää. Gary on opiskellut Länsi-Ontarion yliopistossa vuosina 1992-1996 ja ansainnut kandidaatin tutkinnon soveltavasta luonnontieteestä. Hän on MenuPalace.com- ja DealFind.com -yhtiöiden perustaja ja ilmoitettu toiminut Providr.Inc: n toimitusjohtajana maaliskuusta 2015 lähtien. Tällä hetkellä hän on myös vaimonsa johtaja.

kuinka vanha on miguel cotto

Valeria on yli 17 vuotta nuorempi kuin Gary Lipovetsky. Heillä on kolme poikaa yhdessä, Benjamin, Jake ja Maximus. Perhe asuu Torontossa, Kanadassa.

Viserrys Youtube Instagram