Tyler Brown Jr Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 2. helmikuuta , 2002Ikä: 19 vuotta,19-vuotiaat miehetAurinko merkki: Vesimies

Tunnetaan myös:TylerxbrownSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Kaliforniassa

Kuuluisa:TikTok (Musical.ly) TähtiPerhe:

sisarukset:Brody, Christopher

MEILLE. Osavaltio: Kaliforniassa

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Chase Hudson Avani Gregg Cooper Noriega Peyton-kahvi

Kuka on Tyler Brown Jr?

Jos musiikki on ruokaa sielullesi, Tyler Brown on yksi kaveri, johon olisit ehdottomasti törmännyt, kun vietät aikaa YouTubessa. Tämä teini-ikäinen on luonut itselleen kapean tilan lataamalla hienoja ja funky-musiikkivideoita henkilökohtaiselle tililleen. Paras osa hänen leikkeistään, jotka ovat houkutelleet mielettömän määrän tilaajia, on hauska elementti, jonka hän tuo videoihinsa. Ne tuovat sinuun niin suuren energian, että ei ole mitään tapaa, ettet taputa jalkojasi viisi minuuttia hänen videoihinsa. Tällä kalifornialaisella pojalla ei ole vain valtavasti seuraajia YouTubessa, vaan myös Instagramissa, jossa hänen jokaista liikettään seuraavia ihmisiä on yli 500 000. Tällä Vesimiehellä syntyneellä supertähdellä on niin valtava nimi tähtimarkkinoilla, että kaikkia hänen fanejaan kutsutaan nimellä 'Tyler's Brownies'. Ei riitä nyt, jotta saat pienen käsityksen siitä, miten tämä teini-ikäinen vaikuttaa nykypäivän nuoriin? Vaikka Tyler ruskea menisi pois kuin kaikki muut amerikkalaiset teini-ikäiset, joilla on henkselit ja jokapäiväinen kampaus, tämän pojan saavutukset tekevät hänestä muuta kuin TAVALLINEN! Kuvahyvitys https://www.wattpad.com/257373264-royalty-tyler-brown-jr-pt-1 Kuvahyvitys https://www.youtube.com/channel/UC_Pg9t8vcpGzoZu_O2qW3Ow Kuvahyvitys https://www.quizeye.com/quiz/tyler-brown_46550/ Edellinen Seuraava Meteorinen nousu tähtiin Tyler Brown oli tavallinen poika, kunnes YouTube ja TikTok (aiemmin tunnettu nimellä Musical.ly) vikoja purivat häntä. Kauan ennen kuin Brown, tyypillinen naapuripoika, jolla on henkselit ja harrastaa pörröistä kampausta, jossa on paljon valokuvia Instagramissa, murtautui videoiden maailmaan. Hän tuli räjähdyksellä ja loi ikuisen vaikutuksen ihmisiin lyhyessä ajassa, vain vuodessa. Hänellä on yli 50 000 tilaajaa YouTubessa ja valtava 500 000 seuraajaa Instagramissa. Lisäksi hänellä on yli 1,8 miljoonaa fania, 287 musikaalia ja 66 miljoonaa kuulemista TikTokissa! Tarvitseeko meidän sanoa lisää hänen suosiostaan? Hän on keskimäärin opiskelija, joka saa kunnollisen GPA: n noin 3,9. Kuitenkin, jos hänen pistemääränsä mitattaisiin lukumäärinä sen jälkeen, kun hänen YouTube-leikkeet tulivat markkinoille, hänen suosionsa GPA ei olisi vähempää kuin täydellinen 10!
Näytä tämä viesti Instagramissa

❤️ @itstylerbrown

Jakama viesti Tyler Brown Jr. (@iitstylerbrown) 20. toukokuuta 2016 klo 14.35 PDT

Jatka lukemista alla Mikä tekee Tyler Brownista niin erikoisen On miljoonia ihmisiä, jotka yrittävät houkutella maailmaa lahjakkuuksillaan. Tämä on kuitenkin asia, joka tulee luonnollisesti aivan omalle Tylerillemme; hänellä on luonnollinen taito väkijoukon kanssa, mikä saa hänet ehdottomaksi sydämen sykkeeksi. Hänen hassu tapa esitellä videoita houkuttelee eniten hänen valtavan määrän tilaajiaan. Hänellä on omituinen tapa tanssia laulessaan videoissaan, mikä toimii vain katalysaattorina mielialasi pumppaamiseen. Ei ole mitään keinoa, ettet voi rakastua tähän pieneen rokkitähteen sen jälkeen kun katsot hänen säteilevän niin paljon positiivisuutta ja onnea. Juuri nämä hänen ominaisuutensa tekevät hänestä leikkauksen muiden aikalaistensa yläpuolelle ja täydellisen suosikin nykypäivän nuorten keskuudessa.
Näytä tämä viesti Instagramissa

Tyler Brown Jr: n jakama viesti (@iitstylerbrown) 19. toukokuuta 2016 klo 19.29 PDT

Fameen ulkopuolella Tyler Brown, joka tunnetaan YouTuben maailmassa nimellä Tylerxbrown, tuli myös kuuluisan TLG-kiertueen jäseneksi vuonna 2016. Aiemmin samana vuonna ilmoitettiin, että Brown ja hänen ystävänsä Brandon olivat melkein baarien takana laittomasta vuorovaikutuksesta fanien kanssa. Jos uskotaan tiettyjä lähteitä, sanotaan, että tämän kukkivan amerikkalaisen tähden nettovarallisuus on noin 100 000 dollaria. Hän on laajalti tunnettu erittäin suositusta 'itztylerbrown TikTok' -tilistään, joka on kerännyt hänelle paljon mainetta. Monet ihmiset sekoittavat hänet toiseen YouTube-persoonallisuuteen, jolla on sama nimi kuin hänen, mutta jälkimmäisellä on erilainen käyttäjätunnus nimeltä YaboyTy. Verhojen takana Tyler on vanhin kolmen sisaruksen joukossa; hänellä on kaksi nuorempaa veljeä, Christopher ja Brody. Vaikka tämä teini-ikäinen ei treffaa ketään, hänen erityinen Instagram-viestinsä osoitteeseen @nikkivalenzuela keräsi paljon huhuja, kun hän viittasi häneen hämmästyttäväksi ja kuningattareksi. Hän näyttää myös todella ihailevan Bryana Ramirezziä, jonka uskotaan käyvän samassa koulussa / korkeakoulussa kuin Tyler. Vaikka haluaisimme tietää enemmän tästä tähdestä, hänen koulunkäynnistään tai vanhemmistaan ​​ei ole paljon tietoa.
Näytä tämä viesti Instagramissa

Olen rakastunut❤️❤️ @itstylerbrown

Jakama viesti Tyler Brown Jr. (@iitstylerbrown) 19. toukokuuta 2016 klo 19.13 PDT

Instagram