Tony Nakedin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 4. huhtikuuta , 1973Tyttöystävä:Juliann NicoleIkä: 48 vuotta,48 -vuotiaat miehet

kuinka vanha on sininen

Aurinko merkki: OinasSyntynyt maa: Iran (islamilainen tasavalta)

Syntynyt:Iran

Kuuluisa:YrittäjätKiinteistöyrittäjät Amerikkalaiset miehet

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

kuinka vanha on madeleine stowe
Al-Waleedin ... Li Ka-shing John Jacob Asto ... Drew Scott

Kuka on Tony Toutouni?

Tony Toutouni, joka on kuuluisa ylellisesti ylellisestä elämäntavastaan, on yhdysvaltalainen miljardööri ja itseään julistanut ”Instagramin kuninkaaksi”. Yksityiset suihkukoneet, luksusjahdit, nopeat autot, käteispinot ja niukasti pukeutuneet naiset ovat osa Tonyn elämäntapaa. Hän tietää varmasti kuinka osoittaa omaisuutensa. Myyjästä tuli miljonääri, Tony nähdään usein tabloidissa. Monista ylellisistä ja outoista asioista, joita hän on tähän mennessä tehnyt, hänen keskisormensa vakuutus on todennäköisesti listan kärjessä. Tony tunnetaan online-salanimellään 'Lunatic Living', ja hänen seuraajansa Instagramissa on miljoonissa.

Tony alasti Kuvaluotto http://www.salarynetworth.com/tony-toutouni-net-worth/ Kuvaluotto https://www.famefan.com/artist/tonytoutouni Edellinen Seuraava Rääsyistä rikkauteen

Tony Toutouni syntyi 4. huhtikuuta 1973 Iranissa. Pian hänen syntymänsä jälkeen hänen perheensä pakeni Iranista maan 'islamilaisen vallankumouksen' vuoksi. Perhe asettui Kansas Cityyn Missouriin, missä hänen isänsä oli uutislähettäjä Iranin televisiossa ja hänen äitinsä oli yliopistossa. Kun Tony oli 7 -vuotias, hänen perheensä muutti Los Angelesiin.

Tony Toutouni alkoi ansaita hyvin nuorena. Hän työskenteli autostereoiden myyjänä, kunnes lopetti työn ja uskalsi tulla miljonääriksi. Tony oli vielä teini -iässä, kun hän avasi ensimmäisen yökerhonsa Hollywoodissa, ja se oli kaiken alku. Hetkessä yritys sai vauhtia. Tony myi seuran ja osti toisen. Hän sijoitti useisiin kiinteistöihin ja teki valtavaa voittoa. Myöhemmin hän laajensi yritystoimintaansa autoliikkeisiin ja kiinteistöihin. Hän jatkoi ostamista ja myymistä hankkeistaan ​​ja lopulta ansaitsi valtavan omaisuuden.

Tony Toutouni on käyttänyt sosiaalisen median alusta esittelemään elämäntapaansa ja saavuttanut näin suuren suosion ja fanien seuraamisen. Hänen Instagram -syötteessään on satoja kuvia, jotka esittävät hänen erittäin ylellisen elämänsä. Hän käyttää Instagramissa salanimeä 'Lunatic Living', ja hänen seuraajansa on yli miljoona.

Jatka lukemista alla Lifestyle

Tony Toutounin ylellisen elämäntavan määrittelevät nopeat autot, yksityiset suihkukoneet, ylelliset huviveneet ja useat kiinteistöt Los Angelesin kalleimmilla paikkakunnilla. On sanomattakin selvää, että hänellä on käteisellä täytettyjä matkalaukkuja kaikkialla. Hänen autokokoelmansa arvo on yli 1,5 miljoonaa dollaria, johon kuuluu ylellisyyttä autoja, kuten Rolls Royce Ghost, Bentley GTC, BMW i8, Rolls Royce Dawn, Lamborghini Aventador Spyder ja luettelo jatkuu.

Tony on vakuuttanut keskisormensa 7 miljoonalle dollarille. Hänen 'keskisormensa' on enemmän kuin hänen allekirjoitusliikkeensä. Hän on jopa tehnyt siitä logon liiketoiminnalleen.

Kiistat

Tony Toutouni nosti tapauksen Mounira -nimistä mallia vastaan ​​väittäen, että tämä oli hyväksikäyttänyt koiransa seksuaalisesti. Tony oli järjestänyt muotikuvauksen hänen luonaan. Mounira oli yksi malleista, mutta yhtäkkiä hän aloitti selkeitä seksuaalisia tekoja Tonyn lemmikin kanssa. Tony oli edelleen 'ok' siinä, mutta pyysi mallia olemaan julkaisematta kuvia verkossa. Vastustuksestaan ​​huolimatta Mounira jatkoi joidenkin kuvien vuotamista. Tämän seurauksena Tony teki valituksen häntä vastaan.

Tapauksen jättämisen jälkeen malli esitti täysin erilaisen tarinan. Hänen mukaansa Tony provosoi koiran hyppäämään hänen päälleen, ja valitettavasti tapahtuma napsautettiin säälittävällä tavalla. Hyväntekeväisyys

Pidä syrjään pahamaineinen ja leikkisä kuva, jonka hän usein esittelee mediassa, Tony Toutouni on osoittanut anteliaan puolensa yhdistämällä pari hyväntekeväisyyskohtaa. Vuonna 2013 hän teki mittavat lahjoitukset William Holdings National Kids Stay Safe -ohjelmaan. Summa käytettiin myöhemmin Etelä -Kalifornian taistelulajikoulujen rahoittamiseen ilmaisten karate -oppituntien tarjoamiseksi vähävaraisille lapsille.

Jouluaattona 2015 Tony jakoi leluja yli 200 lapselle, jotka kuuluvat Los Angelesin alikehittyneisiin kaupunginosiin.

Kaikkea tähän kiistanalaiseen persoonallisuuteen liittyvää ei voida kutsua tavanomaiseksi. Monista tähän mennessä tehdyistä hyväntekeväisyysjärjestöistä outoimpia ovat lahjoitukset tietylle ryhmälle - Tony on lahjoittanut miljoonia miehille ja naisille, jotka kärsivät kehonkuvakysymyksistä. Hänen lahjoituksensa käytetään kosmeettisten leikkausten tekemiseen tälle usein unohdetulle ryhmälle. Hänen lahjoituksensa käytetään rintojen suurennusleikkauksiin ja muihin kosmeettisiin leikkauksiin halutun tuloksen saamiseksi.

Henkilökohtainen elämä

Kaikki Tonyn henkilökohtaista elämää koskevat tiedot on hankittu hänen sosiaalisen median postauksistaan. Lukuisten häpeällisten Instagram -kuviensa ansiosta hän on saanut kuvan playboysta. Media on usein merkinnyt hänet huolimattomaksi, häpeämättömäksi ja naiselliseksi. Aina niukasti pukeutuneiden tai joskus täysin alastomien naisten ympäröimänä Tony on saanut tällaisen kuvan.

mistä Peyton Manning on kotoisin

Tony Toutouni on kihloissa tyttöystävänsä - Juliann Nicole. He tapasivat huoltoasemalla, ja vaikka Juliann aluksi ei pitänyt Tonistä, hän lopulta ihastui hänen viehätyksiinsä ja pari on seurustellut siitä lähtien.