Technoblade Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 1. kesäkuuta , 1999Ikä: 22 vuotta,22-vuotiaat miehetAurinko merkki: Kaksoset

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Kalifornia, Yhdysvallat

Kuuluisa:YouTuber

Korkeus: 6'3 '(190cm),6'3 'HuonoSairaudet ja vammat:Tarkkaavaisuus-ja ylivilkkaushäiriö

lisa boothe syntymäaika

MEILLE. Osavaltio: Kaliforniassa

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Skeppy Evan snap PesukarhuMunat

Kuka on Technoblade?

Technoblade on amerikkalainen sosiaalisen median persoonallisuus, joka nousi kuuluisuuteen julkaisemalla videoita suosittuun hiekkalaatikkovideopeliin Minecraft . Vuodesta 2021 hänellä on lähes 8 miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan Technoblade . Häntä on ihailtu laajalti pelityylistään ja omituisista koomikommenteistaan. Technobladella on toinen kanava Youtubessa nimellä TechnoThePig ja sillä on yli 1,04 miljoonaa tilaajaa.

Technoblade Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=a1NHwPVXgRA
(Asiantuntija lataa) Ura

Technoblade aloitti Youtube-matkansa vuonna 2013. Alun perin hän soitti Minecraftin spinoff-nimikkeitä, kuten Blitz Survival Games , Skywars, ja Bedwars, ja myöhemmin siirtyi Minecraftiin. Hänen kanavansa laajeni vähitellen vuosien varrella, kun hänen huumorityylinen pelattavuutensa tuli suosittu faneilleen.

Gemini Youtubers American Gamers Amerikkalaiset YouTuberit

Technobladea pidetään yhtenä hienoimmista Minecraftin PvP-pelaajista, ja se on voittanut monet vakiintuneet pelaajat, mukaan lukien Dream, yksi Minecraftin merkittävimmistä pelaajista YouTubessa. Vuonna 2019 hän osallistui Minecraft-maanantaisin isännöi Keemstar. Hän varmisti 4 voittoa tapahtuman aikana. Hän on tehnyt yhteistyötä monien suurten Internet-henkilöiden kanssa, kuten PewDiePie, MrBeast ja CaptainSparklez .

Vuonna 2017 hän sai YouTuben Gold Creator Award sen jälkeen kun hänen kanavansa oli saavuttanut miljoonan tilaajan. Vuonna 2020 Technoblade liittyi DreamSMP, yksityinen moninpeli Minecraft-palvelin. Hän päivittää fanejaan yleensä Twitter-tilinsä kautta, Technoblade (@Technothepig).

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Technoblade syntyi 1. kesäkuuta 1999 Kaliforniassa Yhdysvalloissa. Hänellä on kolme nuorempaa sisarta ja yksi nuorempi veli. Hänen perheestään on vähän tai ei lainkaan tietoja, koska hän haluaa pitää perhe-elämänsä täysin yksityisenä. Technoblade ei ole koskaan paljastanut kasvojaan virallisesti, mutta vuonna 2017 hän paljasti kyynärpäänsä, kun hänen kanavansa saavutti miljoonan tilaajan.

Technoblade kertoo, että hän on ateisti ja kärsii ADHD-häiriöstä (Attention Deficit Hyperactivity Disorder, ADHD). Hän rakastaa videopelien pelaamista ja on tehnyt videopelikeskeisiä videoita jo varhaisesta iästä lähtien. Technoblade kilpailee ystävällisesti Minecraft-pelaajansa Dreamin kanssa. Molemmat ovat kilpailleet toisiaan vastaan ​​useaan otteeseen.

Technoblade ei ole koskaan paljastanut mitään suhteestaan. Hän on salamyhkäinen henkilökohtaisesta elämästään ja on antanut hyvin pieniä yksityiskohtia elämästään videopelien ulkopuolella. On raportoitu, että Technoblade on paljastanut kasvonsa, vaikkakin epävirallisesti, mutta sitä ei ole vahvistettu.