Sylvia Gani Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 16. lokakuuta , 1994john pinette -elokuvat ja -sarjat

Ikä: 26 vuotta,26-vuotiaat naisetAurinko merkki: Vaaka

Syntynyt maa: KanadaSyntynyt:Ottowa, Kanada

Kuuluisa:YouTuber, Instagram-tähti, Vlogger

Korkeus: 5'0 '(152cm),5'0 'NaisetPerhe:

sisarukset:Adam (veli), sisar (nimeä ei tunneta)

kuinka vanha on aaron puuseppä
Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

KarinaOMG Vilunväristykset Mia vaahterat Lumi reagoi

Kuka on Sylvia Gani?

Sylvia Gani on kanadalainen YouTuber, Instagram Star & Vlogger. Hänellä on 2,62 miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan. Meikkiopetusvideot ovat yksi katsotuimmista YouTubessa, ja monet uuden ikäiset naiset jakavat anteliaasti tietojaan ja asiantuntemustaan ​​niitä tarvitseville. Sylvia Gani on yksi tällainen nuori nainen, joka on ylpeä meikki-, kauneus- ja muotisuuntautuneen kanavan omistaja videoiden jakamisalustalla. Kanaviinsa hän asettaa useita sisältöjä, mutta kaikki se liittyy kauneuteen. YouTube-kanavansa lisäksi hän ylläpitää myös kauneus- ja meikkiblogia, jossa hän kertoo faneilleen kauneuden uusimmista suuntauksista ja jakaa heidän kanssaan erilaisia ​​vinkkejä. Siitä lähtien, kun hänen kanavansa sai suosiota ja tilaajien määrä kasvoi, Sylvia on pakannut useita suosituksia maineikkailta kosmetiikkabrändeiltä. Hän on tehnyt säännöllistä yhteistyötä muiden mediajulkkisten kanssa lisäarvon lisäämiseksi sisältöönsä. Katsojat rakastavat hänen ainutlaatuista otettaan kauneussuuntauksiin ja arvostavat hänen mielipiteitään erilaisista meikkituotteista. 550000 seuraajansa ansiosta Sylvua Gani on suosittu myös Instagramissa.

miksi jeffree -tähti on kuuluisa
Sylvia Gani Kuvahyvitys https://www.youtube.com/channel/UCp5bjkAcMNFo_6HJ3oEGdug Kuvahyvitys http://naibuzz.com/2017/01/21/much-money-sylvia-gani-makes-youtube/ Kuvahyvitys http://www.sexy-youtubers.com/sylvia-gani-sexy-pictures/Vaaka Naiset

Tavalliset YouTube-katsojat huomasivat pian hänen kanavansa sisällön moninaisuuden ja käytännöllisyyden, ja hänen kanavansa tilaajamäärä alkoi nousta. Haastattelussa Sylvia katsoi menestyksensä olevan johdonmukainen sisällön kanssa, sisällyttäen hauskoja juttuja ja mukavan persoonallisuuden.

Mainitsemisen arvoinen tilaajamäärä ja usean miljoonan näyttökerrat eivät ainoastaan ​​auta parantamaan henkilöllisyyttäsi, vaan myös muita etuja. Marraskuussa 2016 hän paketti elämäntyylibrändin Forever 21: n käynnistämään kaksi meikkiopetusta, joista toinen on joulupukin mukava ilme ja toinen joulupukin tuhma ilme, tulevaa lomakautta varten. Hän loi myös videon Top Holiday Beauty Pick -tuotteistaan ​​Forever 21 -vaatteiden perusteella. Molemmat videot ovat olleet esillä tuotemerkin verkkosivuilla.

Hän luo myös sisältöä kanavansa sponsoroimille viesteille yhteistyössä Sephoran ja L'Oréalin kanssa. Kaikista pyrkimyksistään hänen koko nettovarallisuus vuodesta 2017 on lähes 200000 dollaria vuodessa. Jatka lukemista alla Mikä tekee Sylvia Ganista niin erikoisen Mikä erottaa Sylvian YouTube-meikkiasiantuntijoista, on hänen kanavansa sisällön laatu. Se ei ole koskaan tylsää tai yksitoikkoista. Hän pyrkii aina löytämään täydellisen tasapainon hauskan ja informatiivisen välillä. Sen lisäksi, että Sylvia on uskomattoman kaunis, se on myös älykäs ja keksii aina älykkäitä uusia tapoja viihdyttää katsojiaan, joita hän rakastavasti kutsuu 'S-Clubiksi'. Sylvia ilmaisee kiitollisuutensa rakkaudesta, jonka S-klubi on suihkuttanut häneen, ja videoiden kuvaamisen aikana hän pitää aina mielessä, mistä he voivat nauttia. Verhojen takana Sylvia on kotoisin Kanadan pääkaupungista Ottawasta. Hänen vanhempansa henkilöllisyyttä ei tiedetä, koska hän ei ole koskaan maininnut heidän nimiä videoissaan. Hänellä on pikkuveli nimeltä Adam, jota hän rakastaa kuolemaan asti. Hän on myös useaan otteeseen vihjannut, että hänellä on myös sisar, mutta sisarensa henkilöllisyyttä ei toistaiseksi tiedetä. Huolimatta kiinnostuksesta muoti ja kauneus, hän sai tutkinnon kriminologiasta. Hän pyrki menestyväksi malliksi ja oli jopa osallistunut luokkiin tavoitteen saavuttamiseksi, mutta pituutensa vuoksi hän pudotti idean puolivälissä. Sen sijaan hän alkoi työskennellä yhdessä rakentamalla imagoaan kuuluisana kauneuden kommentaattorina. Sylvia on ollut suhteessa koomikoon, Singeriin ja YouTubeen, r Charles Raynoriin, alias WolfieRapsiin. Hän on esittänyt häntä useissa videoissaan kanavallaan ja päinvastoin. Yhdessä he maalavat kauniin kuvan ja näyttävät olevan vahvoja, vaikka tulevaisuudessa ei ole vielä uutisia hääkelloista. Viserrys Youtube Instagram