Stacey Weitzmanin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 15. marraskuuta , 1947Ikä: 73 vuotta,73-vuotiaat naisetAurinko merkki: Skorpioni

Syntynyt maa: YhdysvallatKuuluisa:Liikenainen

Perheenjäsenet Amerikkalaiset naiset

Perhe:

Puoliso / entinen: Henry Winkler Melinda Gates Katherine Schwa ... Patrick Black ...

Kuka on Stacey Weitzman?

Stacey Weitzman on amerikkalainen liikenainen ja aktivisti, joka tunnetaan parhaiten kuuluisan koomikon ja näyttelijä Henry Winklerin vaimona. Winkler ammuttiin kuuluisuudesta esittämällä rasva-ainetta Arthur 'Fonzie' Fonzarelli suositussa 1970-luvun komediasarjassa, Onnen päivät . Stacey omisti suhdetoimintayrityksen ennen kuin hän ryhtyi toimimaan televisiosarjassa, Kuten Ginger kertoi ja draamaelokuva, Kosketus . Aikaisemmin hän työskenteli harjoittelijana elokuvan valuosastolla Turvallinen (1995). Vaikka hän yleensä välttää parrasvaloja, hänet nähdään usein miehensä mukana erilaisissa tapahtumissa ja samalla kun hän tukee hänen useita projekteja. Stacey yhdessä Winklerin kanssa, joka huomasi olevansa lukihäiriöinen melko myöhään elämässä, on auttanut monia lasten ohjelmia tuotantoyhtiönsä kautta. Vuonna 1990 he olivat kuuden pariskunnan joukossa Steven Spielbergin ja Kate Capshawin rinnalla, jotka perustivat yhdessä Lasten toimintaverkosto , joka on auttanut tarjoamaan ilmaisen rokotuksen 175 000 lapselle ja on mukana kansallisessa adoptiokampanjassa.Halusit tietää

  • 1

    Kuinka Stacey Weitzman tapasi Henry Winklerin?

    Stacey Weitzman tapasi Henry Winklerin ensimmäisen kerran vuonna 1976 Jerry Magninin vaatekaupassa Beverly Hillsissä, Los Angelesissa. Jerry Magnin oli yksi Stacey Wietzmanin omistaman PR-yrityksen asiakkaista. Henry Winkler tuli myymälään etsimään urheilutakin ja pyysi tältä apua, jota Stacey mielellään tarjoaa. Winkler rakastui välittömästi Staceyyn ja muuten viikkoa myöhemmin, kun Winkler tuli takaisin hakemaan takki, Stacey oli kaupassa. Winkler kysyi häneltä, haluaisiko hän nauttia juomia hänen kanssaan, minkä jälkeen pari alkoi seurustella.

Stacey Weitzman Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/cgi-bin/category.cgi?&item=IHA-044159&ps=10&x-start=1
(Izumi Hasegawa) Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/PRR-054383/henry-winkler-stacey-weitzman-at-68th-annual-primetime-emmy-awards--arrivals.html?&ps=13&x-start=3 Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/GPR-024902/stacey-weitzman-henry-winkler-at-7th-annual-unstoppable-foundation-gala--arrivals.html?&ps=15&x-start=4
(Guillermo Proano) Edellinen Seuraava Ura

Stacey Weitzman halusi alun perin tulla muotisuunnittelijaksi. Ansaittuaan liiketalouden tutkinnon Pohjois-Kalifornian yliopistosta hän avasi oman muodin PR-yrityksen. Ei kestänyt kauan, ennen kuin hänen yrityksestään tuli erittäin menestyvä ja saatiin asiakkaita, kuten Van Cleef & Arpels ja Jag. Se oli kuitenkin hänen suhde näyttelijään ja koomikoon Henry Winkler joka herätti median huomion 1970-luvun lopulla. Kun he tapasivat, nuori Winkler kertoi lehdistölle löytäneensä 'jonkun, joka on riittävän älyllinen omaan elämäänsä ja riittävän avoin olemaan rakastunut minuun'. Myöhemmin hän alkoi seurata Hollywoodin juhlatilaisuuksia hänen kanssaan ja tehdä otsikoita viihdelehdissä ja tabloidartikkeleissa. Stacey on seisonut Winklerin rinnalla yli 40 vuoden ajan huolimatta siitä, että hänet valtasi valtava fani.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Stacey Weitzman syntyi Stacey Cooper Furstmanina 15. marraskuuta 1947 Los Angelesissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä oli sairaanhoitaja, kun taas hänen isänsä työskenteli yksityisessä toimistossa. Nuoruudessaan hän halusi opiskella muotisuunnittelua yliopistossa, mutta päätyi opiskelemaan taloustieteitä Pohjois-Kalifornian yliopistoon isänsä ehdotuksesta. Hän osallistui myös tanssikouluun nuorena.

Stacey Weitzman tapasi viihdejuristi Howard Weitzmanin vuonna 1968, ja he alkoivat seurustella pian sen jälkeen. He menivät naimisiin 19. lokakuuta 1969 ja toivottivat pojan Jed Weitzmanin tervetulleeksi vuonna 1971. Avioliitto kuitenkin päättyi avioeroon vuonna 1976. Howard on työskennellyt oikeudellisena konsulttina muutamassa televisio-ohjelmassa muutaman näyttelijän ansiota lukuun ottamatta. Hän meni naimisiin Margaret-nimisen naisen kanssa vuonna 1981.

Stacey tapasi toisen aviomiehensä Henry Winklerin ensimmäisen kerran vuonna 1976 Jerry Magninin vaatekaupassa Beverly Hillsissä Los Angelesissa, joka oli yksi hänen suhdetoimintayrityksensä asiakkaista. Hän tuli myymälään etsimään urheilutakkia ja pyysi tältä apua, jota hän mielellään tarjosi. Hän tarkasti tilejä, kun joku kertoi hänelle, että Onnen päivät tähti oli siellä ennen duon esittelyä. Winklerin mukaan se oli rakkautta hänelle ensi silmäyksellä. Muuten, kun hän palasi ottamaan takin viikkoa myöhemmin, hän oli kaupassa ja kysyi, haluaisiko hän nauttia juomia yhdessä, minkä jälkeen pari alkoi seurustella.

Viisi kuukautta myöhemmin hän muutti hänen luokseen ja toi hänen Hollywood Hills -kotiinsa neljävuotiaan poikansa Jedin sekä kaksi Yorkia, Amanda ja Percy. Kahden vuoden seurustelun jälkeen pari sitoi solmun 5. toukokuuta 1978 Manhattanin synagogassa, jossa Winkler oli bar mitzvah-ed. Heillä oli kaksi lasta yhdessä; heidän tyttärensä Zoe Winkler syntyi vuonna 1980, kun taas poika Max Daniel syntyi 18. elokuuta 1983. Winklerin kansainvälisestä julkkisasemasta huolimatta heidän lapsillaan oli huomattavan normaali kasvatus. Jed Weitzman kasvoi musiikin lahjakkuuspäällikköksi, Zoe Winkleristä tuli esikoulunopettaja, ja Max Winkler seurasi isäänsä viihdeteollisuuteen elokuva- ja televisio-ohjaajana ja käsikirjoittajana. Zoe on naimisissa näyttelijän, kirjailijan ja tuottajan, Rob Reinisin kanssa. Staceyllä on viisi lastenlasta. Hän ja hänen miehensä rakastavat perhokalastusta.

Syöpä-perhe

Stacey Weitzmanille diagnosoitiin rintasyöpä vuonna 2001, pian sen jälkeen kun tyttärensä Zoe meni yliopistoon. Stacey vietiin sairaalaan testejä varten, minkä jälkeen lääkärit harkitsivat toisen rintojen poistamista. Hän kävi läpi lumpektomian ja intensiivisen kemoterapian, mutta syöpä palasi muutaman vuoden kuluttua. Tällä kertaa hänelle tehtiin kaksoismastoektomia ja hän on siitä lähtien elänyt syöpätön. Hän ja hänen aviomiehensä lisäävät nyt tietoisuutta itsetestauksen ja mammografian merkityksestä yli 45-vuotiaille naisille.