Shaun So elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntynyt: 1980Ikä: 41 vuotta,41-vuotiaat miehetSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:YhdysvallatKuuluisa:Anna Chlumskyn aviomies

Toimitusjohtajat Sotilaat

Perhe:

Puoliso / entinen: Anna Chlumsky Mark Zuckerberg Ben Shapiro Kevin Jonas

Kuka on Shaun So?

Shaun So on yhdysvaltalainen sotaveteraani ja yrittäjä, joka toimii tällä hetkellä yhtiön toimitusjohtajana ja toimitusjohtajana So Company . Hänet tunnetaan myös amerikkalaisen näyttelijän Anna Chlumskyn aviomiehenä. Hänen vanhempansa olivat aasialaisia ​​maahanmuuttajia. Shaun palveli Yhdysvaltain armeijaa tiedustelun erikoisagenttina kahdeksan vuoden ajan. Hän työskenteli tiedusteluanalyytikkona Yhdysvaltojen puolustusministeriössä lähes kolme vuotta ja myöhemmin puolustusurakoitsijana McNeil Technologiesin palveluksessa noin kolme vuotta. Poistuessaan armeijasta Shaun uskaltautui yrittäjyyteen. Hän perusti kaupunkilogistiikan aloittavan yrityksen Pullea , joka kuitenkin suljettiin vuoden kuluessa. Myöhemmin hän keksi sisällönlähtöisen palvelun suunnitteluyrityksen nimeltä So Company ja työskentelee nyt tulojensa kasvattamiseksi ja strategiansa kehittämiseksi palvelunsa parantamiseksi. Shaun meni naimisiin yliopistokullan kanssa Anna Chlumsky , kun hänellä oli vuosien ajan pitkäaikainen suhde hänen kanssaan (hänen asepalveluksensa vuoksi). Pari on siunattu kahdella tyttärellä.Shaun Joten Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=1rrPDu65W8w
(furkanleijona) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=JmMZsqHuMEg
(Wochit Entertainment) Edellinen Seuraava Ura

Shaun So aloitti uransa vuonna 2003, kun hän liittyi Yhdysvaltain liittohallituksen puolustusvalvontavirastoon tiedusteluanalyytikkona. Hän työskenteli liittovaltion viraston kanssa kesäkuusta 2003 huhtikuuhun 2006. Sitten hän työskenteli puolustusurakoitsijana McNeil Technologies heinäkuusta 2006 maaliskuuhun 2009. Samaan aikaan lokakuusta 2003 joskus vuonna 2011 Shaun toimi Yhdysvaltain armeijan tiedustelun erikoisagenttina. Kotimaisten ja kansainvälisten taisteluoperaatioiden ryhmää johti Shaun. Hän toimi myös taktisen tiedusteluryhmän kersanttina.

Shaun Joten perusti kaupunkilogistiikan aloittavan yrityksen Pullea ja pysyi toimitusjohtajana kesäkuusta 2011 huhtikuuhun 2012. Shaun sanoi kutsuvansa sitä kaupunkien henkilökohtaiseksi logistiikkayhtiöksi, että hänellä oli idea avata ponnahdusikkuna, kun hän tajusi vaimonsa olevan mukanaan mukanaan useita laukkuja mukanaan työtä varten. kun he tapasivat, hänellä oli vaikeuksia hallita matkatavaroita. Pop-up-kauppa tarjosi matkatavaroiden lyhytaikaisen säilytystilan, jotta voi tutustua kaupunkiin vapaasti säilyttäessään matkatavaroitaan Pullea maksua vastaan. Yhtiö kuitenkin suljettiin vuoden kuluessa. Toukokuusta 2012 joulukuuhun 2014 hän työskenteli a Forbes avustaja. Amerikkalaisen yrityslehden toimikautensa aikana hän kirjoitti kappaleita eri aiheista, mukaan lukien yrittäjyys, veteraanit ja liike-elämä. Shaun on ollut huhtikuusta 2012 lähtien yhtiön toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja So Company . Sisältöön perustuvan palvelumuotoiluyrityksen asiakkaat vaihtelevat suurista valtion virastoista pieniin aloittaviin yrityksiin Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Kaksi tällaista yrityksen asiakasta ovat Medicare- ja Medicaid-palvelukeskukset ja Yhdysvaltain veteraaniasiain ministeriö.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Shaun So syntyi aasialaisista maahanmuuttajavanhemmista vuonna 1980 Yhdysvalloissa. Vaikka hänen tarkkaa syntymäaikaa ei tiedetä, joissakin lähteissä mainitaan se 1. tammikuuta. Hänen perheestään, vanhemmistaan, sisaruksistaan ​​tai varhaisesta elämästään ei tiedetä paljoakaan, paitsi että hän on kiinalaisesta perheestä. Vuonna 1999 hän ilmoittautui Chicagon yliopistoon. Hän suoritti valtiotieteiden kandidaatin tutkinnon vuonna 2003. Sillä välin vuonna 2001 hän kävi kielikylpyluokat ja opiskeli mandariinia Tsinghuan yliopistossa. Sitten hän liittyi New Yorkin kaupungin yliopistoon ja sai MBA-tutkinnon.

Hänet esiteltiin Anna Chlumskylle yliopistojuhlissa vuonna 2000, kun he opiskelivat Chicagon yliopistossa. Vuosien ajan he ylläpitivät pitkän matkan suhdetta Shaunin asepalveluksen takia. Vuosina 2004-2006 Shaun lähetettiin Afganistaniin. Hän palasi turvallisesti Afganistanista tammikuussa 2006, ja samalla kun hän palasi kotiin tauon aikana saman vuoden toukokuussa, hän ehdotti naiselle rakkautta. He kihlivat lopulta. Anna ilmoitti kihlauksestaan ​​lokakuussa 2007. He menivät naimisiin Brooklynissa New Yorkissa 8. maaliskuuta 2008 yksityisessä hääseremoniassa, johon osallistuivat perheenjäsenet ja läheiset ystävät. Pari on siunattu kahdella tyttärellä, Penelope Joan So, syntynyt heinäkuussa 2013, ja Clara Elizabeth So, syntynyt elokuussa 2016.