Rory John Gatesin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 23. toukokuuta , 1999Ikä: 22 vuotta,22 -vuotiaat miehetAurinko merkki: Kaksoset

Syntynyt maa: Yhdysvallatole kyung-soo

Syntynyt:Seattle, Washington

Kuuluisa:Bill Gatesin poika

Perheenjäsenet Amerikkalaiset miehetKorkeus:1,65 m

Perhe:

isä: Bill Gates Melinda Gates Jennifer Kathar ... Phoebe Adele Gates

Kuka on Rory John Gates?

Rory John Gates on Microsoftin perustajan toinen lapsi ja ainoa poika, Bill Gates ja hänen entinen vaimonsa Melinda Gates. Hän opiskelee tällä hetkellä lakikurssia Chicagon yliopistossa. Vanhempiensa jalanjäljissä hän alkoi lahjoittaa osan taskurahoistaan ​​hyväntekeväisyyteen lapsesta lähtien. Hän uskoo vahvasti sukupuolten tasa-arvoon ja on aktiivisesti mukana ratkaisemassa maailmanlaajuisia kysymyksiä osana voittoa tavoittelematonta perhejärjestöä. Rory, joka syntyi sinä vuonna, kun hänen isänsä nettovarallisuus ylitti lyhyesti 100 miljardia dollaria, oli kerran maailman rikkain perillinen. Hän saa kuitenkin vain murto -osan isänsä omaisuudesta, kun Bill on luvannut lahjoittaa suurimman osan omaisuudestaan ​​hyväntekeväisyyteen.

Rory John Gates Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B7cgy4olLqK/
(roryjohng) Hän on oikeustieteen opiskelija

Hänen isänsä ja vanhemman sisarensa Jenniferin tavoin Rory John Gates osallistui Lakeside -kouluun, Seattlen eliteettiseen yksityiskouluun. Hän on tällä hetkellä oikeustieteen opiskelija Chicagon yliopistossa. Chicagon yliopiston Moot Court -tiimin Facebook -profiili jakoi kuvan hänestä muiden Windy Cityn alueen kilpailijoiden kanssa marraskuussa 2018. Vähän ennen sitä Chicago Tribune oli raportoinut, että Bill Gates oli ostanut viiden makuuhuoneen 3000 neliömetrin talon Chicagon Hyde Parkin kaupunginosasta 1,25 miljoonalla dollarilla, oletettavasti Roryn majoitusta varten.

Jatka lukemista alla Hän kirjoitti runoja lapsena

Se, että Rory John Gates oli kaunopuheinen sanoilla, oli ilmeistä kauan ennen kuin hän päätti harjoittaa lakia. Vuonna 2010 perhematkalla Eurooppaan hän kirjoitti runon valosta sen jälkeen, kun hänen isänsä opetti häntä valon fysiikassa. 10-vuotias Rory oppi myös runouden eri muodoista ja päätti kirjoittaa diamanteen, seitsemän rivin timantinmuotoisen runon, joka alkaa yhdestä asiasta ja siirtyy vähitellen loppuun vastakkaisella tavalla . Hän aloitti runon valolla ja siirtyi pimeyteen ja halusi runonsa julkaista. Niinpä hän pyysi isäänsä julkaisemaan sen blogissaan, minkä ylpeä isä teki Gatesin muistiinpanot .

Melinda kasvatti hänet feministiksi

17. toukokuuta 2017, muutama päivä ennen Rory John Gatesin 18 -vuotispäivää, hänen äitinsä Melinda Gates kirjoitti esseen Aika -lehdessä, jossa hän kertoi millaisen miehen hän oli kasvattanut. Artikkelissa hän mainitsi, että Rory oli myötätuntoinen ja utelias, älykäs ja hyvin luettu ja syvästi perillä monista asioista, ja hänellä oli pakkomielle rakkautta arvoituksiin. Kuitenkin se, mikä teki hänestä ylpeimmän, oli se, että Rory on feministi. Hän muisteli myös lämpimästi, kuinka hän teki vaikutuksen hänen näkemykseensä sukupuolten tasa -arvosta Itä -Afrikan matkalla, jonka he molemmat ottivat pari vuotta sitten.

Hän on filantrooppi kuin vanhempansa

Rory John Gatesin vanhemmat, jotka johtavat Bill & Melinda Gates -säätiötä, veivät lapsensa usein kehitysmaihin oppiakseen kamppailuistaan ​​ja osallistua hyväntekeväisyyteen. Hänen äitinsä kertoi Oprah Daily että Gatesin lapset nukkuivat… vuohenmökeissä Tansanian köyhissä kylissä, kävelivät kilometrejä hakemaan vettä, saivat puuta tylsillä matseilla, oppivat, että maanviljelijän sika maksaa poikansa koulutuksesta. Ei ole yllättävää, että he kaikki osallistuvat hyväntekeväisyyteen vanhempiensa tavoin. Rory, joka ansaitsi taskurahoja kodin askareissa, lahjoitti usein kolmanneksen siitä eri hyväntekeväisyysjärjestöjen tukemiseen.

mistä Blake Griffin on kotoisin
Hän ei ole Chord Paul Overstreet

Rory John Gates ja hänen sisaruksensa - Jennifer Katharine Gates ja Phoebe Adele Gates - heillä oli tiukka kasvatus ja he saivat käyttää matkapuhelimia vasta 14 -vuotiaana. Silloinkin heillä oli rajallinen näyttöaika eikä he olleet aktiivisia sosiaalisessa mediassa kuten useimmat teini -ikäiset. Tämän seurauksena kuvia Gates -lapsista oli niukasti, kunnes Jennifer aloitti Instagramin käytön 19 -vuotiaana. Jostain syystä useat tabloidit käyttivät julkkisten kuvia nuorempia Gatesia koskevissa artikkeleissa. Amerikkalaisen näyttelijän ja mallin Rachael Leigh Cookin kuvia käytettiin ensin Jenniferissä ja myöhemmin myös Phoebessa, kun taas näyttelijä Chord Paul Overstreetin kuvia käytettiin Roryssä. Tämä suuntaus on jatkunut myös sen jälkeen, kun tiedotusvälineissä julkaistiin harvinaisia ​​perhelomakuvia Billistä ja Melindasta kolmen lapsensa kanssa. Vaikka viimeaikaiset kuvat Rory John Gatesista ovat ilmestyneet verkossa useita kertoja viime vuosina, hänen online-profiiliensa eniten käytetty kuva on edelleen Overstreet.