Ronnie Turnerin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 1960bobby brown lapsena

Ikä: 60 vuotta,60-vuotiaat miehet

Aurinko merkki: Vaaka

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Los Angeles, Kalifornia

Kuuluisa:Näyttelijä

Näyttelijät Amerikkalaiset miehetPerhe:

Puoliso / entinen:Afida Turner (k. 2007–2017)

isä:Ike Turner

kuinka vanha on kyrie irving

äiti: Tina Turner Matthew Perry Jake Paul Dwayne Johnson

Kuka on Ronnie Turner?

Ronnie Turner on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan myös legendaarisen laulajan Tina Turnerin ja muusikon Ike Turnerin poikana. Hänen tunnetuin roolinsa oli 90-luvun elokuvassa Mitä tekemistä rakkaudella on sen kanssa se perustui hänen äitinsä tosielämän tarinaan. Julkkisvanhempien poikana rikkaus, vauraus ja maine tulivat helposti Ronnielle. Vaikka hän olisi voinut helposti valita uran musiikissa, Ronnie päätti tulla sen sijaan ammattimaiseksi näyttelijäksi. Näyttelijän uransa lisäksi Ronnie on myös kiinteistövälittäjä Los Angelesissa, Yhdysvalloissa. Hänen sanotaan olevan lahjakas muusikko ja soitti usein äitinsä ja isänsä bändissä heidän avioeronsa jälkeen. Hyödyntämällä vanhempiensa valtavaa rikkautta ja omia tulojaan erilaisista näyttelijä- ja kiinteistötöistä Ronnie Turner elää ylellisyyttä ja onnea vaimonsa kanssa Beverly Hillsissä Kaliforniassa.

Halusit tietää

  • 1

    Mitä Ronnie Turner tekee?

    Jaksoittavan näyttelijän uransa lisäksi Ronnie Turner toimii myös kiinteistönvälittäjänä Kalifornian Los Angelesissa.

Ronnie Turner Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=hnhBD1G5Q-0
(XPRTPCFXR) Ura

Perimällä vanhempiensa lahjakkuuden, Ronnie Turner osasi järjestää musiikkia. Hän soitti hyvin erilaisia ​​instrumentteja ja laulua varhaisesta iästä lähtien. Sen jälkeen kun hänen vanhempansa päättivät avioliitonsa vuonna 1978, Ronnie soitti usein bassokitaraa äitinsä bändille. Myöhemmin hän soitti myös isänsä bändin kanssa.

Musiikillisista kyvyistään huolimatta Ronnie Turner valitsi näyttelijän ammatiksi. Huolimatta kuuluisien vanhempiensa suosiosta ja yhteyksistä, Ronnie kohtasi aluksi monia haasteita saadakseen jalansijaa Hollywoodissa. Monien kamppailujen jälkeen hänen lahjakkuutensa loistivat läpi ja hän laukaisi roolin elokuvassa Mitä tekemistä rakkaudella on sen kanssa , joka julkaistiin vuonna 1993. Elokuva perustui hänen äitinsä elämään, Tina Turner , joka irtautui fyysisesti ja henkisesti loukkaavasta avioliitosta isänsä, Ike Turnerin kanssa, tullakseen laulajaksi. Ronnie muistetaan hyvin roolistaan ​​elokuvan Ike and Tina Turner Revue -elokuvassa.

Hänen näyttelijän urastaan ​​sen jälkeen tiedetään hyvin vähän, mutta hän jatkaa edelleen pieniä rooleja Hollywood-elokuvissa. Kuulemisen mukaan hän soitti bassoa myös Santa Barbarassa ja Los Angelesissa toimivassa bändissä Profeetat (myöhemmin nimetty uudelleen Musta enkeli ) vuonna 1999. Hän on nyt aloittanut vaihtoehtoisen uran kiinteistönvälittäjänä Los Angelesissa Kaliforniassa, josta hän saa huomattavia tuloja.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Ronnie Turner syntyi Ronald Renelle Turnerina 27. lokakuuta 1960 Los Angelesissa Kaliforniassa Yhdysvalloissa. Hän on ainoa lapsi Iken ja Tina Turnerin myrskyisästä 16 vuoden avioliitosta. Hänen isänsä oli tunnettu muusikko ja yksi 1950-luvun rock and roll -musiikin edelläkävijöistä. Hänen äitinsä kutsutaan usein 'Rock and Rollin kuningattareksi'.

Ronniella on kuusi sisarusta vanhempiensa muista suhteista - Ike Turner Jr., Michael Turner, Mia Turner, Linda Trippeter ja Twanna Turner Melby isältään ja Craig Raymond Turner äidiltään. Ronnie isä kuoli joulukuussa 2007 ja hänen vanhempi veljensä Craig teki itsemurhan vuonna 2018.

Ronnie meni naimisiin ranskalaisamerikkalaisen laulajan ja todellisuustähden Afida Turnerin kanssa vuonna 2007 seurattuaan häntä jonkin aikaa. Afidalla oli kivinen suhde Ronnie-äitiin ja syytti häntä kieltäytymisestä auttamasta taloudellisesti poikaansa hänen tarvitsemaansa aikaan. Pari ilmoitti erosta kesäkuussa 2017, mutta he ovat sovittaneet siitä lähtien. Ronnie elää nyt rauhallisen elämän Afidan kanssa Yhdysvalloissa. Vaikka hänen äitinsä ja vaimonsa ovat hyvin aktiivisia sosiaalisessa mediassa, Ronnie näyttää väistyvän siitä ja johtaa rauhallisen elämän pois parrasvalosta.