Roolimalli Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 15. toukokuuta , 1997Ikä: 24 vuotta,24 -vuotiaat miehetAurinko merkki: Härkä

Tunnetaan myös:Tucker PillsburySyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Yhdysvallat

Kuuluisa:Pop-laulajaPoplaulajia Amerikkalaiset miehet

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Billie Eilish Sabrina Carpenter Olivia holt

Kuka on roolimalli?

Tucker Pillsbury, joka tunnetaan yleisesti nimellä Role Model, on yhdysvaltalainen poplaulaja ja lauluntekijä, joka tuli ensimmäisen kerran parrasvaloihin vuonna 2017 julkaisemalla laajennetun näytelmänsä. Arizona kesällä . Vuonna 2019 hän esiintyi myös ensimmäisen kerran Lollapaloozan musiikkifestivaaleilla. Hänen sanoituksensa syvenevät yleensä tuskallisiin masennuksen, itseluottamuksen, epäonnistuneiden suhteiden ja yksinäisyyden aiheisiin. EP: n julkaisun jälkeen hän on houkutellut yhä enemmän faneja singlensä, kuten Minimaalinen ja Varastettu auto, jotka ovat suoratoistaneet miljoonia kertoja useille alustoille.

Roolimalli Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B_ZKhHFlq67/
(sydämen malli) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BpBFTOXn4AX/
(roolimalli) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B_Q1W6iF7K0/
(sydämen malli) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/CBxOSoEnbj4/
(hihellorolemalli) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/CAkmN6DDCY8/
(hihellorolemalli) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B_i2Z15pjci/
(roolimalli) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B4-2gjIg7bP/
(roolimalli) Edellinen Seuraava Elämä ja ura

Roolimalli syntyi Tucker Pillsburyna Yhdysvalloissa 15. toukokuuta 1997. Ennen laulajauransa hän halusi jatkaa uraa elokuvissa ohjaajana ja tuottajana. Kuitenkin, kun hän oli yliopistossa, ensimmäisen vuoden lopussa hän tapasi kaksi opiskelijaa, jotka nauhoittivat itsensä räppäämiseen. Tämä sai hänet lopulta kiinnostumaan räppimisestä ja alkoi etsiä YouTuben opetusohjelmia itsensä tallentamisesta.

Hänen ensimmäinen laajennettu näytelmänsä julkaistiin marraskuussa 2017, jonka nimi oli Arizona kesällä '. EP: llä oli neljä singleä: En Rally kuten sinä, varastettu auto , Super malli, ja Älä koskaan luovuta. Pillsbury on sanonut pitävänsä ajatuksesta tuskissa olevasta kauneudesta ja siksi hän haluaa luoda onnellisen kuulostavia kappaleita tummalla sävyllä. Hänen musiikkinsa on saanut inspiraationsa masennuksesta, ja hän on halunnut saada sukupolvensa lapset ymmärtämään, että on oikein olla joskus emotionaalinen. Hän haluaa heidän ymmärtävän, että on parasta olla rehellinen itselleen.

Hän julkaisi kannen Miley Cyrus On sinkku Kiipeä , sekä muutamia muita sellaisia ​​sinkkuja Minimaalinen ja varastettu auto. Huolimatta menestyksestä varhaisessa iässä, hän ei kuitenkaan suunnittele vielä paljon tulevaisuuttaan. Hän esiintyi ensimmäisen kerran Lollapaloozan musiikkifestivaaleilla vuonna 2019.