Robert Hawking Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 1967Ikä: 54 vuotta,54-vuotiaat miehetAurinko merkki: Härkä

milloin on Billie eilishin syntymäpäivä

Syntynyt maa: EnglantiSyntynyt:Yhdistynyt kuningaskunta

Kuuluisa:Stephen Hawkingin poika

Perheenjäsenet Brittiläiset miehetPerhe:

isä: Stephen Hawking Lucy Hawking Prinsessa Beatri ... Prinsessa Charlo ...

Kuka on Robert Hawking?

Robert Hawking on merkittävä brittiläinen ohjelmistoinsinööri. Hänet tunnetaan maailmalla kuuluisan englantilaisen teoreettisen fyysikon, kosmologin ja kirjailijan, professori Stephen Hawkingin ja hänen entisen vaimonsa Jane Wilde Hawkingin vanhimpana poikana. Hänellä on suuri yhteys perheen kanssa. Lapsena tämä täplikäs poika hoiti pitkään isäänsä, joka kärsi amyotrofisesta lateraaliskleroosista (ALS), jota kutsutaan myös Lou Gehrigin taudiksi. Hänen äitinsä viittasi poikansa helläyn ja empaattiseen puoleen sanoen, että hänen täytyi tehdä isänsä puolesta asioita, joita lasten ei todellakaan tarvitse tehdä. Hän ja hänen sisaruksensa olivat myös huolissaan isästä, kun Stephenin ruumiissa havaittiin mustelmia ja haavoja tietyinä aikoina, mukaan lukien murtunut ranne. Robert oli ainoa Hawkingin lapsi, joka osoitti kiinnostusta tieteeseen ja halusi olla tutkija. Myöhemmin hänestä kuitenkin tuli ohjelmistoinsinööri, joka työskentelee tällä hetkellä Microsoftin kanssa ja pysyy vaimonsa ja lastensa kanssa Seattlessa, Washingtonissa, Yhdysvalloissa.

mary-kate olsen ikä
Robert Hawking Kuvahyvitys http://articlebio.com/ Nousta kuuluisuuteen

Englanninkielisen teoreettisen fyysikon, kosmologin ja kirjailijan Stephen Hawkingin vanhimpana pojana syntyneen Robert Ouckkin odotti olevan isänsä jalanjälkiä tieteeseen. Lapsena hän kiinnostui tieteestä ja ilmaisi haluavansa tulla isänsä kaltaiseksi tiedemieheksi, mutta myöhemmin hän päätti opiskella ohjelmistotekniikkaa ja valmistui arvostetusta Oxfordin yliopistosta. Hänen ammatillisissa pyrkimyksissään hän työskenteli tieto- ja teknologia-alalla vuosia. Hän asui muutaman vuoden Kanadassa ja työskentelee tällä hetkellä kuuluisassa amerikkalaisessa IT-yrityksessä Microsoft Corporationissa ohjelmistoinsinöörinä.

minne ezekiel elliott meni yliopistoon

Robert Hawking on alusta alkaen perheenjäsen ja jakanut vahvan siteen perheeseensä, erityisesti isänsä kanssa, joka toimi tutkimusjohtajana Cambridgen yliopiston teoreettisen kosmologian keskuksessa. Hän hoiti isäänsä varhaisesta iästä lähtien, kun hänen isänsä kärsi amyotrofisesta lateraaliskleroosista (ALS). Ennen muistelmansa julkaisua Matkustaminen äärettömyyteen: Elämäni Stephenin kanssa , Robertin äiti Jane kiitti poikaansa sanoen, että hänen täytyi tehdä isänsä hyväksi asioita, joita lasten ei todellakaan tarvitse tehdä. ' Hänen kirjansa sovitettiin myöhemmin osaksi vuoden 2014 menestyksekästä brittiläistä biografista romanttista draamaa, Kaiken teoria , jossa Oliver Payne ja Tom Prior kuvasivat Robertia.

Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä

Robert Hawking syntyi toukokuussa 1967 vanhin poika Stephen Hawking ja hänen ensimmäisen vaimonsa Jane Wilde Hawking. Hänellä on yksi sisar Lucy, joka on toimittaja, kouluttaja, hyväntekijä ja kirjailija; ja yksi veli, Timothy, joka työskentelee Lego Groupin kanssa. Hänen vanhempansa erosivat vuonna 1995. Kolme sisarusta ja heidän äitinsä Jane eivät osallistuneet Stephenin hääseremoniaan sairaanhoitajansa Elaine Masonin kanssa vuonna 1995. Jane avioitui myöhemmin Jonathan Jonesin kanssa vuonna 1996. Robert ja hänen sisaruksensa ilmaisivat huolensa löytyessään. isän ruumiin vammat ja haavat, mukaan lukien ranteen murtuma. Vaikka Hawkingin sisarukset epäilivät Elaineä tällaisista tapauksista, heidän isänsä hylkäsi tällaiset syytökset. Stephen erosi Elainesta vuonna 2006. Kolme sisarusta ottivat ALS-jääkauhahaasteen, joka tukee ALS-hyväntekeväisyysjärjestöä, rakkaan isänsä puolesta vuonna 2014.

Robert Hawking on naimisissa ja siunattu pojan ja tyttären kanssa. Tällä hetkellä hän asuu vaimonsa ja lastensa kanssa Seattlessa, Washingtonissa, Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä vierailee joskus Yhdysvalloissa.