Rick Rude Elämäkerta

Nopeita faktoja

Nimimerkki:HurmaavaSyntymäpäivä: 7. joulukuuta , 1958Kuollut iässä: 40

Aurinko merkki: JousimiesTunnetaan myös:Richard Erwin Red

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Saint Peter, Minnesota, YhdysvallatKuuluisa:Ammattimainen painija

Painijat WWE Painijat

Korkeus: 6'3 '(190cm),6'3 'Huono

kuinka vanha on armonkeraaja
Perhe:

Puoliso / entinen:Michelle Rood (m. 1988), Cheryl Holler (m. 1980–1982)

isä:Richard Clyde Red

äiti:Sally Jean Thompson

sisarukset:Kathy Carder, Marcia Wheeler, Michael Rood, Nancy Natysin, Sherry Rood

lapset:Colton Red, Merissa Red, Ryan Red

Kuollut: 20. huhtikuuta , 1999

kuoleman paikka:Alpharetta, Georgia, Yhdysvallat

Kuolinsyy:Sydämen vajaatoiminta

MEILLE. Osavaltio: Minnesota

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Dwayne Johnson Minä Askren John Cena Steve Austin

Kuka oli Rick Rude?

Rick Rude oli tunnettu ammattimainen painija, joka esiintyi useissa paini-kampanjoissa, kuten World Wrestling, Extreme Championship Wrestling ja World Wrestling Federation. Tunnettu rohkeasta persoonastaan, monet pitävät häntä yhtenä parhaista painijoista, jotka eivät koskaan voittaneet WWE-maailmanmestaruutta. Hän oli kuitenkin voittanut WCW: n kansainvälisen raskaansarjan maailmanmestaruuden, WCWA: n raskaansarjan maailmanmestaruuden, WWF: n mannertenvälisen raskaansarjan mestaruuden sekä WCW: n Yhdysvaltain raskaansarjan mestaruuden. Muutamien muiden painijoiden ohella Rick Rude perusti D-Generation X -tallin vuonna 1997. Hän oli myös hyvä käsivartija ja tuli kuudenneksi maailmanmestaruuskilpailuissa kevytsarjan divisioonassa vuonna 1983. Hän kuoli vuonna 1999 sydämen vajaatoiminta, joka johtuu lääkevalmisteiden yliannostuksesta. Vuonna 2017 hänet otettiin WWE: n Hall of Fame -tapahtumaan.

Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

1990-luvun parhaat WWE-painijat 1980-luvun suurimmat WWE-supertähdet Rick Rude Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B635BpfArkv/
(yksinkertaisesti ravistavaa) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B6EN8WThIDb/
(pirtelö) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B9hkY2WpFND/
(taaksepäinpainelu •)Jousimies Miehet Perhe ja henkilökohtainen elämä Rick Ruden ensimmäinen avioliitto oli Cheryl Hollerin kanssa vuosina 1980-1982. Se päättyi avioeroon. Rude meni naimisiin toisen vaimonsa Michelle Brownin kanssa vuonna 1988 ja he pysyivät yhdessä, kunnes hän kuoli vuonna 1999. Heillä oli myös kolme lasta nimeltä Richard Jr., Merissa ja Colton. Colton kuoli moottoripyöräonnettomuudessa 19-vuotiaana 3. syyskuuta 2016. Rick Rude kuoli 20. huhtikuuta 1999 sydämen vajaatoiminnan vuoksi. Ruumiinavauksen mukaan se johtui sekoitettujen lääkkeiden yliannostuksesta. Vuosia hänen kuolemansa jälkeen hänet otettiin WWE: n Hall of Fameen vuonna 2017.