Ranz Kyle Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 6. toukokuuta , 1997Ikä: 24 vuotta,24-vuotiaat miehetAurinko merkki: Härkä

Tunnetaan myös:Ranz Kyle Viniel Ilmeisesti OngseeSyntynyt maa: Filippiinit

Syntynyt:Filippiinit

Kuuluisa:Tanssija, YouTuberKorkeus: 5'3 '(160cm),5'3 'Huono

Perhe:

isä:Lanz Ongsee (isä), Nino Guerrero

äiti:Elcid Evidenre

sisarukset:Chelseah Hilary Evidente Ongsee, NataliaGuerrero, Niana

Lisää faktoja

koulutus:Seed Montessori -koulu, Don Boscon teknillinen korkeakoulu Mandaluyong

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Niana Guerrero Bailey Sok Dytto Benny Jälki

Kuka on Ranz Kyle?

Ranz Kyle on tunnettu filippiiniläinen tanssija ja internetinsaatio, joka on kuuluisa YouTube-kanavastaan. Hän on suosittu myös siitä, että hän on tanssiduo Ranz and Niana puolikas, toinen puoli hänen sisarpuolensa Niana Guerrero . Hän on myös Chicser-tanssiryhmän jäsen. Filippiinien San Juan Cityssä syntynyt Kyle tuli ensin parrasvaloihin lähettäessään tanssivideon Chris Brownin kappaleeseen 'I Should've Kissed You'. Hänestä tuli sitten YouTube-tähti, jonka fanikunta on yli 13,4 miljoonaa tilaajaa ( tammikuusta 2021 lähtien). Nuori tanssija on uskomattoman suosittu myös muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänelle on kertynyt yli 5 miljoonaa tilaajaa ja yli 856 tuhatta tilaajaa Instagramissa ja Twitterissä. Näiden lisäksi hänen Facebook-tilillään on yli 12 miljoonaa seuraajaa. Don Boscon teknillisen korkeakoulun Mandaluyongista valmistunut Kyle elää tällä hetkellä unelmiensa elämää. Hän nauttii jo menestyksekkäästä tanssijaurasta ja internet-sensaatiosta. Ammatillisten ponnistelujensa lisäksi hän haluaa viettää laatuaikaa perheenjäsentensä kanssa.

Ranz Kyle Kuvahyvitys https://www.imdb.com/name/nm5964824/mediaviewer/rm3157483264 Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BJKmlbAB7NS/?hl=fi&taken-by=ranzkyle Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BHCYH_nhMO9/?hl=fi&taken-by=ranzkyle Edellinen Seuraava Nouse tähtiä

Ranz Kyle aloitti tanssimisen yhdeksänvuotiaana ja latasi ensimmäisen tanssivideonsa 14-vuotiaana Nopea eteenpäin-Jai Cko C-Walk tuli erittäin suosittu YouTubessa. Nähdessään videon menestyksen ja Kylen intohimon tanssia, hänen vanhempansa ottivat hänet työpajaan. Pian kentällä koulutettuaan Kyle alkoi ladata tanssivideoitaan itsenäiseksi YouTube-kanavakseen. Vuodesta 2011 hän on julkaissut säännöllisesti tälle kanavalle.

Ranz Kylen sisältö ei rajoitu vain tanssiin ja koreografiaan, vaan kattaa myös useita muita aiheita, kuten haasteita, kepposia, tunnisteita, vlogeja jne. Tammikuusta 2021 lähtien hänen kanavallaan on kerännyt yli 13,4 miljoonaa tilaajaa ja pärjää todella hyvin.

YouTuben lisäksi Kyle kuuluu myös Aquican koulun Chicser-nimiseen tanssiryhmään. Kuuden jäsenen ryhmän katsotuin YouTube-video on otsikko Chicser opettaa minulle kuinka Dougie .

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Ranz Kyle syntyi 6. toukokuuta 1997 Filippiineillä Lanz Ongsee ja Elcid Evidenre. Hän opiskeli Seed Montessori -koulussa ja valmistui myöhemmin Don Boscon teknillisestä korkeakoulusta Mandaluyongista. Hänellä on yksi biologinen sisar nimeltä Chelseah Hilary Evidente Ongsee eli Seah. Kylellä on myös kaksi puolisiskoa Niana ja Natalia Guerrero äitinsä toisesta avioliitosta Nino Guerreron kanssa. Useimmissa Ranz Kylen tanssivideoissa on YouTuber ja hänen sisarensa Niana. Hän ja toinen YouTuber, Oliver Lance Posadas, ovat tehneet yhteistyötä myös YouTubessa.

Viserrys Youtube Instagram