Rachel Plattenin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 20. toukokuuta , 1981Ikä: 40 vuotta,40-vuotiaat naisetAurinko merkki: Härkä

Tunnetaan myös:Rachel Ashley -levytmilloin on leah ashen syntymäpäivä

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:New York City, New York, Yhdysvallat

Kuuluisa:LaulajaPop-laulajat Amerikkalaiset naiset

Korkeus: 5'5 '(165cm),5'5 'Naiset

Perhe:

Puoliso / entinen: Kevin Lazan Billie Eilish Britney Spears Demi Lovato

Kuka on Rachel Platten?

Rachel Ashley Platten on kuuluisa amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä, joka on tällä hetkellä allekirjoittanut Columbia Recordsin. Hänet tunnetaan parhaiten singleistään Fight Song, Better Place ja Stand by You sekä albumistaan ​​Wildfire. Sen lisäksi, että lahjakas nainen on hämmästyttävä laulaja, hänellä on myös kyky laulun kirjoittamiseen. Hän kirjoitti ja lauloi kappaleen '1000 Ships', josta tuli valtava hitti ja joka oli listattu Billboard Adult -listalle. Kiinnostunut musiikista lapsuudesta lähtien, Emmy-palkinnon voittaja ei ollut koskaan ajatellut olevansa niin menestyvä laulaja jonain päivänä! No, Plattenin tehtävä on yhdistää ihmisiä hänen musiikkinsa kautta. Rachel Platten uskoo, että ihmisten kokoaminen on tärkeintä mitä heidän elämässään voi tehdä. Plattenin suosio sosiaalisessa mediassa on erittäin suosittu sosiaalisen median sivustoissa, kuten Instagram, Twitter ja YouTube. Hänellä on yli 505k ja 131k seuraajaa Instagramissa ja Twitterissä. Tämän lisäksi hänellä on yli 1,76 miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan.

Rachel Platten Kuvahyvitys http://www.billboard.com/artist/277307/rachel-platten Kuvahyvitys http://www.justjaredjr.com/photo-gallery/911243/rachel-platten-barnes-noble-wildfire-signing-05/ Kuvahyvitys http://www.justjaredjr.com/photo-gallery/920016/rachel-platten-wildfire-giveaway-03/ Edellinen Seuraava Ura Rachel Platten alkoi osoittaa kiinnostusta musiikkiin jo lapsuudestaan ​​lähtien. Viiden vuoden iässä hän aloitti klassisen pianon oppimisen. Tämän jälkeen hän oppi kitaraa lukiossa. Valmistuttuaan hän muutti Trinidadiin harjoittelemaan levy-yhtiöille ja diplomaattitoimistoon. Siellä asuessaan hän sai tilaisuuden esiintyä ystävänsä bändissä vuoden 2002 kansainvälisessä Soca Monarch -finaalissa. Tämän jälkeen hän jatkoi musiikin harjoittamista kokopäiväisesti. Vuonna 2003 amerikkalainen laulaja julkaisi debyyttialbuminsa nimeltä 'Trust in Me', jota seurasi toinen albumi 'Be Here' vuonna 2011.

Seuraavaksi Rachel Platten julkaisi itse kirjoittamansa kappaleen '1000 alusta'. Tämä kappale debytoi # 24 US Billboard Adult Top 40 -listalla. Vuonna 2015 julkaistiin Plattenin kappale Fight Song hänen Wildfire-albumiltaan. Tämä kappale tuotti kaksinkertaisen platinamyynnin Yhdysvalloissa ja se saavutti myös sijan US # 6 Billboard Hot 100 -listalla. Siitä tuli jopa Hillary Clintonin presidenttikampanjan virallinen hymni! Samana vuonna laulaja julkaisi singlensä Stand by You ja Better Place.

Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä

Rachel Ashley Platten syntyi 20. toukokuuta 1981 New Yorkissa vanhempiensa Paul ja Pamela Plattenin luona. Hänellä on sisar nimeltä Melanie. Hän osallistui Mason-Rice-peruskouluun, jota seurasi Buckingham Browne ja Nicholsin lukio. Tämän jälkeen hän opiskeli Trinity Collegessa. Siellä hänestä tuli osa naispuolista a cappella -ryhmää, Trinity College Trinitones. Valmistuttuaan vuonna 2003 hän muutti Greenwich Villageen.

rikas homie quanin syntymäaika

Vuonna 2012 Rachel Platten meni naimisiin Kevin Lazanin kanssa. Hän synnytti tyttären 26. tammikuuta 2019. Huhtikuussa 2021 hän ilmoitti olevansa raskaana toisen lapsensa kanssa.

Rachel Platten tunnetaan myös hyväntahtoisesta luonteestaan, ja hän on yhteydessä useisiin hyväntekeväisyysjärjestöihin, kuten Musicians on Call, Music Unites, Ryan Seacrest Foundation ja Live Below the Line.

Viserrys Youtube Instagram