Phoebe Tomlinson Bio

Nopeita faktoja

Nimimerkki:Phoebes

Syntymäpäivä: 23. maaliskuuta , 2004

Ikä: 17 vuotta,17-vuotiaat naisetAurinko merkki: Oinas

Tunnetaan myös:Peppy

Syntynyt maa: Englanti

Syntynyt:Doncaster, Yorkshire, Englanti

Kuuluisa:Instagram-tähti, Vlogger

Perhe:

isä:Mark Tomlinson

äiti: Johannah Poulston Nikki Lilly Ruby Rube Mia Fizz

Kuka on Phoebe Tomlinson?

Phoebe Tomlinson on sosiaalisen median vaikuttaja ja muotiharrastaja Englannista. Hän on One Direction -tähden Louis Tomlinsonin nuorempi sisar. Phoebella on kaksoissisko Daisy ja kaksi vanhempaa sisarta. Phoebe nousi esiin, kun hän aloitti suosittujen kappaleiden esittämisen One Directionista. Hän omistaa myös YouTube-kanavan, jossa hän julkaisee tärkeimpien hittien kansiversiot. Hänellä on Instagram-tili ja hän on ansainnut vaikuttavan fanikannan alustalla. Phoebe pyrkii tulemaan malliksi tulevaisuudessa. Hänen bloginsa on omistettu kokonaan kauneudelle ja muodille. Louisin lisäksi Phoebella on muita puolisosia sisaruksista äitinsä entisistä avioliitoista.

Phoebe Tomlinson Kuvahyvitys https://www.instagram.com/thephoebetomlinson/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/thephoebetomlinson/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/thephoebetomlinson/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/thephoebetomlinson/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/thephoebetomlinson/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/thephoebetomlinson/Oinas NaisetKuten sisar Daisy, myös Phoebe on kiihkeä eläinten rakastaja. Molemmat rakastavat koiria ja hevosia. Molemmat nauttivat paistetuista pavuista. Tomlinson-sisaret nauttivat kangasnauhojen valmistamisesta yhdessä.
Näytä tämä viesti Instagramissa

ahhhh rakastan kaikkia 700 000 teitä !!!!! 🥰🤪 kiitos paljon kaikesta jatkuvasta tuestanne. Se merkitsee minulle niin paljon! Kiitos paljon! 700k lahja tulossa tämän viikon lopussa! Vau, kiitos!!!!

mistä Wayne Brady on kotoisin

Jakama viesti PHOEBE TOMLINSON (@thephoebetomlinson) 23. kesäkuuta 2020 klo 7.07 PDT

Jatka lukemista alla Nouse kuuluisuuteen Phoebe ja Daisy olivat noin kuusi vuotta vanhoja, kun Louis saavutti tähtiä. Siihen mennessä hän oli julkaissut muutaman hitin bändinsä osana. Hänen tähtensä auttoi myöhemmin sisariaan ansaitsemaan merkittävän fanikunnan. Phoebe ja Daisy kiinnostivat musiikkia jo nuoresta iästä lähtien. He laulaisivat One Direction -hittien kansiversiot ja jakaisivat ne sosiaalisessa mediassa. Tämä kiinnitti monien huomion, ja Tomlinson-kaksoset saivat lopulta huomion. Phoebella on YouTube-kanava nimeltä Phoebe Tommo, joka isännöi monipuolista sisältöä. Kanavalla on haastevideoita, kysymyksiä ja vastauksia, vlogeja, musiikkivideoita ja muuta sisältöä. Hänen kaksosensa, Daisy, esiintyy usein Phoeben kanavalla. Daisy on tehnyt pari meikki- ja ihonhoitorutiinivideota Phoeben kanavalle. Sisaret ovat suorittaneet kuiskauskutsu kerran. Phoebe on äskettäin alkanut julkaista vlogeja muotikuvauksistaan. Kanava on ansainnut yli 35 tuhatta tilaajaa. Phoebe on muotiharrastaja. Hän omistaa muoti- ja kauneusblogin, jossa hän kirjoittaa vetämistään ja tarjoaa rehellisiä tuotearvioita. Hän lähettää aktiivisesti myös Instagramia. Phoebe ja Daisy esiintyvät myös Charlotten Snapchat-tarinoissa. He ovat esiintyneet One Directionin elokuvassa This Is Us.
Näytä tämä viesti Instagramissa

PHOEBE ROSE TOMLINSONin (@thephoebetomlinson) jakama viesti

Instagram