Phoebe Adele Gatesin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 14. syyskuuta , 2002Ikä: 18 vuotta,18 -vuotiaat naisetAurinko merkki: Neitsyt

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Medina, Washington

Kuuluisa:Bill Gatesin tytär

Perheenjäsenet Amerikkalaiset naisetPerhe:

isä: Bill Gates Melinda Gates Rory John Gates Jennifer Kathar ...

Kuka on Phoebe Adele Gates?

Phoebe Adele Gates on yhdysvaltalainen seurakuntalainen ja pyrkivä ballerina, joka tunnetaan paremmin Microsoftin perustajan nuorimpana lapsena. Bill Gates ja hänen entinen vaimonsa Melinda Gates. Hän opiskelee parhaillaan Stanfordin yliopistossa ja valmistuu vuonna 2025. Hän opiskeli balettitanssia The School of American Balletissa ja Julliard Schoolissa. Hän on ollut mukana useissa vanhempiensa hyväntekeväisyysaloitteissa parantaakseen köyhien ihmisten elämänlaatua kehitysmaissa. Vaikka hänen Instagram -tilinsä on yksityinen, hän esiintyy usein isänsä tai sisarensa Jenniferin, joka on taitava ratsastaja ja lääketieteen opiskelija, postauksissa.

Phoebe Adele Gates Kuvaluotto https://www.instagram.com/melindafrenchgates Kuvaluotto http://fwfx.info/phoebe-adele-gates-wiki.html Kuvaluotto https://www.instagram.com/jenniferkgates/ Kuvaluotto https://new.qq.com/omn/20171201/20171201A0BA0S.html Kuvaluotto https://www.instagram.com/jenniferkgates/ Edellinen Seuraava Hän on koulutettu ballerina

Phoebe Adele Gates on ollut lapsesta asti kiinnostunut tanssimisesta ja haluaa olla ammattitaitoinen ballerina. Opiskellessaan New Yorkin ammattikorkeakoulussa hän opiskeli myös taidetunteja The School of American Balletissa kuuluisassa Lincoln Center for the Performing Arts -kompleksissa. Lisäksi hän osallistui arvostettuun Julliard -kouluun Lincoln Center Plazassa New Yorkissa, jossa on vaikuttavia alumneja, kuten Robin Williams, Jessica Chastain, Adam Driver ja Patti Lupone. Hän jakaa usein videoita tanssimasta kuuluisan isänsä kanssa.

Jatka lukemista alla Hän on innokas lukija

Tanssin lisäksi Phoebe Adele Gatesin toinen kiinnostus isänsä mukaan on kirjojen lukeminen. Hän mainitsi Instagram -julkaisussaan vuonna 2018, että hän ja Phoebe jakavat rakkautensa kaikenlaisten kirjojen lukemiseen ja ovat molemmat faneja Vika tähtissämme -kuuluisa New York Timesin bestseller -kirjailija John Green. Viestissä Bill kuiskasi siitä, kuinka he molemmat eivät voineet jättää hänen uusinta romaaniaan, Kilpikonnat aina alas , noin nuori nainen jäljittää kadonneen miljardööri. Phoebe kertoi omassa kirjansa katsauksessa, kuinka hän oli ollut uskollinen John Green -fani vuosia ja ajatteli, että hänen viimeisin kirja osui lähempänä kotiani kuin muut. Myös hänen isänsä jakoi sen viestissään.

Hänellä oli tiukka kasvatus

Koska yksi maailman rikkaimmista miehistä on lapsi, monet ihmiset saattavat ajatella, että Phoebe Adele Gates saattaa olla pilalla kaikella, mitä rahalla voi ostaa, erityisesti kehittyneillä laitteilla. Totuus on kuitenkin, että hänen isänsä ei antanut lastensa saada omia matkapuhelimia ennen kuin he olivat 14 -vuotiaita. Lisäksi hän kielsi puhelimet ruokapöydässä ja rajoitti vuoden 2018 haastattelun mukaan pienimmän lapsensa Phoeben näyttöaikaa niin, että varmistaakseen, että hän meni ajoissa nukkumaan. Sisarukset ansaitsivat myös taskurahoja tekemällä kotitöitä. Sen lisäksi, että hän oli opettanut lapsia elämään elämää ilman liikaa, Bill otti heidät usein mukaansa kehitysmaihin oppiakseen heidän kamppailuistaan ​​ja osallistua hänen hyväntekeväisyysaloitteisiinsa.

Hän perii vain murto -osan isänsä omaisuudesta

Vaikka Phoebe Adele Gatesin isä Bill Gates on kerännyt vuosien varrella yli 130 miljardin dollarin nettovarallisuuden, hän tai hänen vanhemmat sisaruksensa, Jennifer Katharine Gates ja Rory John Gates , ei perisi valtavaa omaisuuttaan. Bill Gates on aiemmin maininnut sen useaan otteeseen, että hän luovuttaisi suurimman osan omaisuudestaan ​​hyväntekeväisyysjärjestöille sen sijaan, että jakaisi lastensa kesken. Rahan ja ylellisyyden hemmottelun sijaan hän haluaa lastensa seisovan omilla jaloillaan. Hänen kuuluisassa Tänä aamuna haastattelussa, jossa hän oli paljastanut, että hänen rahansa oli omistettu köyhimpien auttamiseen, hän mainitsi myös, että hän huolehtii siitä, että hänen lapsensa saavat hyvän koulutuksen ja rahaa, jotta heidän ei tarvitse elää huonosti.

Jopa Google on hämmentynyt hänen henkilöllisyydestään

On tosiasia, että Bill ja Melinda Gates nostivat lapsensa pois median uteliailta katseilta siihen asti, kunnes he olivat tarpeeksi vanhoja päättämään itse, ovatko he julkisuudessa vai eivät. Tämä ei kuitenkaan estänyt eri julkaisuja julkaisemasta artikkeleita Gatesin lapsista muiden ihmisten kuvien kanssa. Yksinkertainen Google -haku Phoebe Adele Gatesista vie käyttäjät sivulle, joka sisältää kuvia amerikkalaisesta näyttelijästä ja mallista Rachael Leigh Cookista. Itse asiassa Googlen tietopaneeli käyttää myös Cookin kuvia Phoeben kuvina. Mielenkiintoista on, että tämä oli alkanut hänen vanhemman sisarensa Jenniferin kanssa, ja kun hän alkoi julkaista säännöllisesti sosiaalisessa mediassa, tiedotusvälineet alkoivat käyttää Cookin kuvia Phoebea koskevissa profiileissa. Vaikka hän pysyy edelleen poissa median valokeilasta, hänen sisarensa tai hänen rakastava isänsä jakavat usein hänen kuviaan sosiaalisen median profiileissaan. Valitettavasti Google tai jotkut muut tiedotusvälineet eivät vaivautuneet korjaamaan hänen identiteettinsä aikaisempia virheitä.