Peyton Coffee Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 28. tammikuuta , 2004Ikä: 17 vuotta,17 -vuotiaat naisetAurinko merkki: Vesimies

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Kalifornia

Kuuluisa:TikTok -tähti

Perhe:

isä: Jason Kahvi Erica Delsman Kadaria

Kuka on Peyton Coffee?

Peyton Coffee on amerikkalainen sosiaalisen median persoonallisuus, joka tunnetaan parhaiten huulisynkronointivideoiden julkaisemisesta suosittuun videonjakosovellukseen TikTok, jossa hänellä on miljoonia faneja. Hänestä tuli kuuluisa, kun hän alkoi esiintyä Vine -videoissa, jotka hänen isänsä Jason Coffee oli ladannut, ja hänen Vine -tilillään oli tuhansia seuraajia. Peyton ja hänen sisaruksensa esiintyvät usein isänsä omalla YouTube-kanavalla, jolla on tuhansia tilaajia. Peytonilla on oma YouTube -kanava. Hän on myös suosittu Instagramissa, jossa hän julkaisee mielenkiintoisia kuvia. Hän asuu tällä hetkellä Havaijilla Yhdysvalloissa vanhempiensa ja sisarustensa kanssa.Halusit tietää

 • 1

  Miksi Peyton Coffee on kuuluisa?

  Peyton Coffee on kuuluisa TikTokissa komediasta. Hänen ensimmäinen väitteensä kuuluisuudesta oli Jason Coffeein tytär. Jason on myös suosittu TikTok -tähti. Ennen kuin hänestä tuli suosittu TikTokissa, Jasonilla oli suuri seuraaja Vine -palvelussa. Peyton tuli kuuluisaksi, kun hän alkoi esiintyä isänsä lataamissa Vine -videoissa.

 • 2

  Ovatko Peyton Coffee ja Caleb Coffee kaksoset?

  Ei, Peyton Coffee ja Caleb Coffee eivät ole kaksosia. Peyton on vuoden vanhempi kuin Caleb. Peyton syntyi 28. tammikuuta 2004, kun taas Caleb syntyi 28. maaliskuuta 2005.

 • 3

  Missä Peyton Coffee asuu?

  Peyton Coffee asuu tällä hetkellä Havaijilla. Hän syntyi Kaliforniassa. Sen jälkeen hänen perheensä muutti Kansas Cityyn Missouriin, ja Peyton vietti varhaislapsuutensa siellä. Myöhemmin perhe Havaijille ja rakastui paikkaan. Peyton on ilmaissut halunsa asettua Kaliforniaan.

Peyton kahvi Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BwNhTTQF-JL/
(peytoncoffee) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BvzozKnFvna/
(peytoncoffee) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BxJBddElcqs/
(peytoncoffee)Vesimies Naiset

Peytonin esitteli sosiaalisessa mediassa nuorena hänen isänsä Jason Cofee. Hän alkoi esiintyä isänsä Vine -videoissa, mikä lisäsi hänen suosiotaan. Hän päätti seurata isänsä jalanjälkiä, kun hänen ystävänsä kehottivat häntä matkimaan isäänsä. Sitten hän loi Vine -tilin ja alkoi julkaista videoita, jotka keräsivät paljon katselukertoja. Hänen suosionsa kasvoi, kun hänen Vine -tililleen alkoi kerätä satoja seuraajia. Siihen aikaan, kun Vinen latausvaihtoehto lakkasi toimimasta, Peytonin tili oli kerännyt yli 60 000 seuraajaa.

Sitten hän alkoi julkaista huulisynkronointivideoita TikTokiin, mikä kiinnitti monien huomion. 16. joulukuuta 2018 Peytonista tuli yksi Havaijin nuorimmista Tik Tokereista, jolla on yli miljoona seuraajaa suositussa videoiden luomissovelluksessa. Peyton on suosittu myös Instagramissa, jossa hänellä on tuhansia seuraajia. Hänellä on myös YouTube-kanava, mutta hän ei ole kovin aktiivinen videoiden julkaisemisessa omalla nimellään. Hän esiintyy kuitenkin usein isänsä YouTube -kanavalla, jolla on tuhansia katselukertoja ja tilaajia. Peyton on kuuluisa myös esiintymisestään hauskoissa videoissa isänsä TikTok -kanavalla 'jasoncoffee', joka on kerännyt miljoonia faneja. Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Peyton Cafen isä Jason Coffee työskenteli kuuluisassa amerikkalaisessa kahvila -yhtiössä ja kahvilaketjussa Starbucks. Hänen elämänsä muuttui dramaattisesti, kun hän alkoi ladata videoita Vineen. Kun Vine lopetti toimintansa, hänen tilinsä oli kerännyt yli 900 000 seuraajaa. Hän on suosittu sosiaalisen median alustoilla, kuten TikTok, Instagram ja YouTube. Peyton Cafen äiti Chassy ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hän on kuitenkin esiintynyt Peytonin ja Jasonin lataamissa videoissa.

Peytonilla on kaksi veljeä, nimeltään Issac ja Caleb. Hän tekee usein yhteistyötä Caleb Coffeein kanssa videoiden luomiseksi TikTokissa. Hänellä on myös sisar nimeltä Ashly.

Peyton haluaa katsella TV -ohjelmia elokuvien sijaan. Yksi hänen suosikkiohjelmistaan ​​on Netflixin tieteiskirjallinen kauhuverkkosarja Stranger Things . Peyton rakastaa ostoksia ja matkustamista ja on käynyt useissa suosituissa lomakohteissa eri puolilla Yhdysvaltoja. Vaikka hän asuu tällä hetkellä Havaijilla, hän haluaisi asettua Kaliforniaan.

Instagram