Nikita Vijay Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 6. joulukuuta , 1984Ikä: 36 vuotta,36-vuotiaat naisetjessi "hymyilee" vazquez

Aurinko merkki: Jousimies

Tunnetaan myös:Nikita VanjaraSyntynyt maa: Intia

Syntynyt:Kartano, Maharastra, Intia

Kuuluisa:Murali Vijayn vaimoPerheenjäsenet Intialaiset naiset

Korkeus:1,63 m

Perhe:

Puoliso / entinen: Murali Vijay Sakshi Dhoni Priyanka Chaudh ... Radhika Dhopavkar

Kuka on Nikita Vijay?

Nikita Vijay on intialainen näyttelijä ja seurue, joka tunnetaan parhaiten intialaisen ammattikriketin ja oikeakätisen lyöjän Murali Vijayn vaimona. Hän oli aiemmin naimisissa toisen intialaisen kriketti Dinesh Karthikin kanssa. Hän työskentelee näyttelijänä taiteilijana Mumbaissa sijaitsevassa 3D-valuyhtiössä, Impressions Forever, joka luo 3D-tekniikan avulla vauvoille, pariskunnille ja perheille käden ja jalan vaikutelmia. Kolmen kauniin lapsen äiti, hän vaalii tyydyttävää kokemusta nuorten vanhempien tyydyttämisestä valutyönsä kanssa. Kolmannen raskauden aikana hän esiintyi Bangaloressa sijaitsevan äitiys-, vastasyntynyt ja lapsi-valokuvaaja Amrita Samantin valokuvauksessa poikansa ja tyttärensä kanssa. Hän on läsnä myös sosiaalisessa mediassa, ja hänen voidaan usein nähdä tukevan aviomiehensä.

Lapsuus ja varhainen elämä Nikita Vijay syntyi Nikita Vanjarana ja on kotoisin Intian kartanosta Maharastran osavaltiossa. Hänen isänsä nimi on Deepak Vanjara. Hän vietti lapsuutensa Kuwaitissa. Myöhemmin hän suoritti korkeakoulututkinnon kauppatieteellä. Jatka lukemista alla Nouse tähtiä Nikita Vijay, joka tunnettiin tuolloin syntymä nimellä Nikita Vanjara, teki ensin kansallisia uutisotsikoita lyhyen avain avioliitonsa jälkeen Mumbaissa 2. toukokuuta 2007 Mumbaissa tuolloin lupaavan vartija-lyöjän Dinesh Karthikin kanssa. Tapahtuma, jonka Intialainen krikettijoukkue jäi ottamatta leiriytymisleirin takia, media ei katsonut sitä laajasti. Hän esiintyi kuitenkin useissa artikkeleissa, joissa mainittiin avioliitto ja hänen suhteensa Karthikiin. Kuvia häätapahtumasta julkaistiin myös tiedotusvälineissä, ja hänet havaittiin myöhemmin tukevan silloista aviomiehensä krikettimatkoilla. Siitä huolimatta hänestä tuli juorulehtien suosikki sen jälkeen, kun vuonna 2012 julkaistiin uutinen hänen hiljaisesta avioerosta Karthikista ja kiireestä avioliitosta Murali Vijayn kanssa. Hän ilmestyy säännöllisesti hänen ja miehensä Instagram-syötteissä. Avioliitto Dinesh Karthikiin Nikita Vijayn isän, Deepakin, sanotaan olevan parhaita ystäviä intialaisen krikettitarina Dinesh Karthikin isän Krishna Kumarin kanssa. Sellaisena Nikita ja Karthik olivat tunteneet toisensa jo nuoresta lähtien ja myöhemmin kehittäneet tunteita toisiaan kohtaan. Lopulta kaksi perhettä päättivät yhdistää heidät avioliittoon, kun Karthik oli vasta 21-vuotias. Avioliitto vietettiin Mumbain esikaupunkihotellissa 2. toukokuuta 2007. Se oli yksityinen asia, johon osallistuivat lähisukulaiset ja ystävät. Karthikin joukkuetoverit Intian joukkueesta eivät osallistuneet tapahtumaan, koska he olivat kiireisiä ilmastoleirillä, joka pidettiin Kolkatassa tuolloin ennen tulevaa Bangladeshin kiertuetta. Muutama päivä avioliiton jälkeen Karthik liittyi myös leiriin sen viimeisenä päivänä. Molemmat pysyivät naimisissa viisi vuotta, ja tänä aikana hän esiintyi useita kertoja hänen rinnallaan. Pariskunta kuitenkin erosi hiljaa vuonna 2012. Vaikka heillä ei ollut lapsia, hän oli tiettävästi raskaana avioeron aikaan. Avioliitto Murali Vijay

Myöhemmin vuonna 2012 Nikita Vijay solmi solmun Murali Vijayn kanssa, Karthikin joukkuetoverin kanssa Tamil Nadun osavaltion joukkueesta ja toisen kansallisen krikettipelaajan kanssa. Uskotaan, että he tapasivat ensimmäisen kerran vuoden 2012 IPL-turnauksessa, kun molemmat pelaajat edustivat eri joukkueita ja pelasivat toisiaan vastaan. Hän meni naimisiin Murali Vijayn kanssa samana vuonna ja seuraavana vuonna hän synnytti ensimmäisen lapsensa Vijayn, Nirav-pojan, kanssa. Pari vuotta myöhemmin he toivottivat tervetulleeksi tytön nimeltä Iva. Lokakuussa 2017 hän synnytti kolmannen lapsensa, pojan, jonka vanhempi veljensä Nirav esitteli maailmalle isänsä Vijayn Instagram-viestin kautta.

Kiistat ja skandaalit

Nikita Vijaysta tuli säännöllinen lehtiuutisten korjaus vuonna 2012, kun uutiset Dinesh Karthikista tehdystä avioerosta ja hänen myöhemmästä avioliitostaan ​​Murali Vijayyn paljastettiin nopeasti peräkkäin, minkä jälkeen syntyi poika Nirav. Sekä Karthik että Vijay käsittelivät tilannetta hyvin kypsällä tavalla pitäen aina matalaa profiilia henkilökohtaisesta elämästään eivätkä koskaan ruokkineet juorunmyyjiä vähäisimmälläkin vihjellä siitä, mitä heidän välillä todellisuudessa tapahtui, Tamil-mediassa levisi uutinen Murali Vijayn ylimääräisestä avioliitto Nikitan kanssa oli syy avioeroon.

Joidenkin lähteiden mukaan Vijay näki ensimmäistä kertaa kannustavansa Karthikista yhden IPL 2012 -ottelun aikana, mutta ei tiedetä, kuinka heidän suhteensa kehittyi niin nopeasti. Jotkut kokevat tunteneensa toisensa siitä lähtien, kun Murali Vijay ja Dinesh Karthik pelasivat osavaltion joukkueessa yhdessä. Koska Nikita oli tiettävästi raskaana avioeronsa aikana, hänen ensimmäisen poikansa isän henkilöllisyys oli myös tabloidien kuuma aihe.