Nick Bateman Bio

Nopeita faktoja

Nimimerkki:Nicholas Kevin Stanley Yunge-BatemanSyntymäpäivä: 18. marraskuuta , 1986Ikä: 34 vuotta,34 -vuotiaat miehet

kuinka vanha on Shawn Wayans

Aurinko merkki: SkorpioniTunnetaan myös:Nicholas Kevin Stanley

Syntynyt:Burlington, Ontario,

kuinka vanha on Lacey Chabert

Kuuluisa:Näyttelijä, malli, Instagram -tähtiKorkeus: 6'4 '(193cm),6'4 'Huono

Lisää faktoja

koulutus:Valmistui Capilanon yliopistosta Vancouverissa

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Amanda Lee Christian Burns Elisabeth rioux Claudia Tihan |

Kuka on Nick Bateman?

Jos olet usein Instagramin käyttäjä, et ole millään tavalla törmännyt komeaan kimppuun Nick Bateman. Yli 5,5 miljoonan seuraajansa Instagramissa Nick on helposti yksi sosiaalisen median suosituimmista tuntemuksista. Ontariossa syntynyt hän ymmärsi hyvin varhaisessa vaiheessa, että Ninja Turtle on hänen todellinen kutsunsa. Hän aloitti karaten harjoittelun neljän vuoden iässä ja siitä tuli nopeasti hänen intohimonsa. Yli kymmenen vuoden harjoittelu johti hänen ensimmäiseen maailmanmestaruuteen. 20 -vuotiaana hän valmistui Capilanon yliopistosta Vancouverista ja avasi karatekoulunsa, joka toimi kolme vuotta. Tapaamisensa jälkeen Calvin Kleinin kanssa Miamissa hän aloitti mallinnuksen ammattimaisesti Kanadassa ja asui lopulta Milanossa, New Yorkissa ja Miamissa ja työskenteli johtavien tuotemerkkien, kuten Abercrombie & Fitch, Dsquared, Fila, Jockey, Calvin Klein jne. Kanssa. , hän päätti jatkaa intohimoaan näyttelemiseen ja debytoi elokuvissa ja näytteli yhdessä elokuvassa Hobo with a Shotgun (2011). Pian tämän jälkeen hän aloitti matkansa sosiaalisessa mediassa ja hänestä tuli nopeasti sensaatio, jossa oli usein paitoja ottamattomia kuvia hänen kaarevasta ruumiistaan. Kuvaluotto http://www.huffingtonpost.ca/2015/09/04/nick-bateman-vulkan-magazine_n_8090544.html Kuvaluotto https://www.pinterest.com/sarahlume5/nick-bateman/ Kuvaluotto http://theberry.com/2015/04/08/aec-nick-bateman-17-photos/Skorpioni Miehet

Viikko 6 on valmis uudessa koulutusohjelmassa #Miles

kuinka vanha on joslyn davis

Video, jonka lähetti Nick Bateman (@nick__bateman) 31. toukokuuta 2016 klo 13.04 PDT

Jatka lukemista alla Mikä tekee Nick Batemanista niin erityisen Nick Batemanilla on veistetty vartalo ja sänki, jotka voivat saada teini -ikäiset tytöt heikot polviin. Hän ei ole vain vakiintunut malli ja näyttelijä, vaan neljä kertaa maailmanmestaruus voittaja taistelulajeissa. Tarvitseeko meidän sanoa enemmän? Hänellä on jatkuvasti kasvava faneja sosiaalisessa mediassa ja hänen viestinsä leviävät muutamassa minuutissa, mikä tekee hänestä supertähden omissa oikeuksissaan. Huolimatta kaikesta huomiosta ja ihailusta, jota hän saa päivittäin, kaveri onnistuu pysymään nöyränä, ahkerana ja uskollisena juurilleen. Hän on siunattu terävällä liike -elämän taidolla ja tietää, kuinka tehdä työstä hauskaa. Hän välittää vain onnellisesta ihmisestä.

28 kirjoittanut: @stephverschuren

Video, jonka Nick Bateman (@nick__bateman) lähetti 13. kesäkuuta 2016 klo 9.04 PDT

Beyond Fame Hänen säännöllisten päivitystensä ansiosta instagramissa, twitterissä ja facebookissa Nick Batemanin fanit voivat saada säännöllisen annoksen päivityksiä siitä, mitä hänen elämässään tapahtuu. Vaikka hän on jatkuvasti keskittynyt ja on melko avoin näkemyksistään, hänen henkilökohtainen elämänsä on edelleen mysteeri. Näyttelijäkaartissa hän esittää Miles Archeria, joka on New Yorkin Timesin myydyimmän kirjailijan Colleen Hooverin kirjoittaman kirjan 'Ugly Love' mukauttamisen päähenkilö. Hän esiintyy myös elokuvassa 'Ja sitten tuli valo'. Molemmat elokuvat on määrä julkaista vuonna 2017.

Nick Batemanin (@nick__bateman) jakama viesti 19. toukokuuta 2017, klo 11.55 PDT

Verhojen takana Nick Bateman syntyi Burlingtonissa, Ontariossa. Hän keskittyi tavoittelemaan unelmiaan ja olemaan onnellinen, ja hän jatkoi taistelulajeja, mallinnusta ja näyttelemistä. Hän laskee positiivisen asenteensa taistelulajeihin ja mikä tärkeintä, hänen äitinsä, joka opetti hänet elämään unelmansa. Sanotaan, että Maria Corrigan on ollut hänen tyttöystävänsä vuodesta 2008, mutta vahvistusta ei ole koskaan saatu. Hyvästä ulkonäöstä ja viehättävästä persoonallisuudesta huolimatta häntä ei ole yhdistetty kenenkään muun kanssa.

Nick Batemanin (@nick__bateman) jakama viesti 8. joulukuuta 2016 klo 12.05 PST

Trivia Molemmat Nick & Taylor Lautner kilpailivat samoissa taistelulajiturnauksissa kuin lapset ja molemmilla on useita aseita koskevat maailmanmestaruudet. Viserrys Instagram