Nic Wallace Bio

Nopeita faktoja

Nimimerkki:LankaSyntymäpäivä: 7. elokuuta , 2000Ikä: 20 vuotta,20-vuotiaat miehet

kuinka vanha on hailey orona

Aurinko merkki: LeoSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Boston

Kuuluisa:Sosiaalisen median persoonallisuusPerhe:

äiti:Megan Wallace

channing tatumin syntymäaika

sisarukset:Lily, Wes

Kaupunki: Boston

MEILLE. Osavaltio: Massachusettsissa

Lisää faktoja

koulutus:Agouran lukion muunnelma

kuinka vanha on travis pastrana
Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Addison Rae Jojo Siwa Dixie D’Amelio Chase Hudson

Kuka on Nic Wallace?

Nic Wallace on yhdysvaltalainen sosiaalisen median persoonallisuus, joka tuli tunnetuksi suhteestaan ​​tanssija Jordyn Jonesiin. Hän liittyi sosiaalisen median kohtauksiin vuonna 2014, mutta hän ei ollut silloin kovin aktiivinen. Vuonna 2015 hän kuitenkin julkaisi muutaman kuvan Instagramissa, mikä ansaitsi Nic Wallacelle noin 30 000 fania hyvin lyhyessä ajassa. Hänestä tuli aktiivisempaa sosiaalisessa mediassa siitä lähtien, eikä taaksepäin ole palattu. Tällä hetkellä hänellä on yli 120 000 seuraajaa Instagram-tilillään.

Ei mitään Wallace Kuvahyvitys https://www.youtube.com/channel/UChQkYvSUEhtNYLQtkdY-h6w Kuvahyvitys https://twitter.com/shirtlessnic10 Kuvahyvitys https://twitter.com/nicwithac12/status/657033879782494208Leo MiehetJatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Nic Wallace syntyi 7. elokuuta 2000 Bostonissa Massachusettsissa. Hänellä on veli Wes ja sisar Lily. Hänen sisarensa Lily on myös tanssija ja suoritti Hall of Fame -tanssikilpailun yhdeksänvuotiaana. Vaikka hän syntyi Massachusettsissa, hän varttui Illinoisissa. Hän rakastaa urheilua ja on innokas jalkapalloilija.

Nic Wallace oli suhteessa tanssija Jordyn Jonesiin, jonka hän treffasi muutaman kuukauden ajan vuonna 2015 ja vuoden 2016 alussa. Näkyvyys, jonka Nic Wallace sai suhteestaan ​​Jordyniin, sai hänet kuuluisuuteen. Nic ja hänen entinen tyttöystävänsä, Jordyn, esiintyivät yhdessä monissa YouTube-videoissa, kun he näkivät toisensa. Kuuluisa pari hajosi melkein vuoden yhdessäolon jälkeen. Nicin mukaan Jordyn sai aivan liian pakkomielle hänen käsittelemään, joten hän erosi hänen kanssaan. Tämä aihe näyttää olevan vaikea puhua hänen entiselle tyttöystävänsä, joka ei jaa kuvan puolta ja yksinkertaisesti sammuu. Näitä kahta ei ole nähty yhdessä päätettyään erota.