NBA Kenin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 10. syyskuuta , 2003

Ikä: 17 vuotta,17-vuotiaat miehet

Aurinko merkki: Neitsytkuinka vanha on lori loughlin

Tunnetaan myös:Ken Gaulden

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Baton Rouge, LA

Kuuluisa:NBA YoungBoyn nuorempi veli

Perheenjäsenet Amerikkalaiset miehet

Perhe:

sisarukset: NBA Nuori poika LeBron James Jr. Sininen Ivy Carter Dannielynn Birk ...

Kuka on NBA Ken?

NBA Ken on kuuluisan amerikkalaisen räppäri Kentrell Gauldenin nuorempi veli, joka tunnetaan paremmin näyttämönimellään, NBA Nuori poika . NBA Ken on esiintynyt muutaman kerran veljensä rinnalla ”Star Instagram Live -palvelussa”. Hänellä on myös oma Instagram-kahva, jolla on yli 180 000 seuraajaa. Vaikka hänet tunnetaan pääasiassa yhden lahjakkaimman nuoren räppäriin veljeksi, hänellä on oma fani. Aina kun hän menee suorana sosiaalisessa mediassa, hän saa valtavan vastaanoton yleisöltä. Itse asiassa hänen live-istuntoihinsa liittyy usein Internet-julkkiksia, kuten CJ So Cool. NBA Ken esiintyi myös yhdessä veljensä kappaleiden videoista. Videossa nimeltä Mitä Chu Gone tekee. , NBA Ken valittiin NBA YoungBoy: n nuoremmaksi versioksi.

missä selena quintanilla kasvoi
NBA Ken Kuvahyvitys https://www.wattpad.com/story/111028924-young-luv%F0%9F%98%8D-nba-ken-story Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=KbU8j3Gv85Y Kuvahyvitys https://www.wattpad.com/450642939-officially-us-nba-ken-love-story-meet-ken Kuvahyvitys https://www.pikview.com/nbaken Edellinen Seuraava Lapsuus ja varhainen elämä

NBA Ken syntyi Ken Gauldenina 10. syyskuuta 2003 Baton Rougessa, Louisianassa, Yhdysvalloissa. Hänen veljensä Kentrellin tavoin myös hänen isoäitinsä kasvatti Baton Rougen naapurustossa.

NBA Ken oli alttiina rapille hyvin nuorena, kun hänen veljensä oli alkanut räppää, kun hän oli vielä lapsi. Räpin ja musiikin lisäksi Ken joutui myös alttiiksi väkivallalle ja karheudelle, koska NBA YoungBoy joutuisi usein vaikeuksiin huonon luonteensa vuoksi.

NBA Ken oli vain 13-vuotias, kun hänen veljensä NBA YoungBoy pidätettiin murhayrityksestä. Häntä vastaan ​​annettiin valtion ulkopuolinen pidätysmääräys, joka myöhemmin pidätettiin kahdesta ensimmäisen asteen murhayrityksestä.

Kenistä tuli NBA YoungBoyn lasten setä hyvin nuorena. 18-vuotiaana NBA YoungBoylla oli neljä poikaa kolmen tyttöystävänsä kanssa. Siksi Kenistä tuli neljän lapsen, nimittäin Kaydenin, Kamronin, Taylinin ja Kamirin, setä.

Sosiaalisen median läsnäolo

NBA Ken alkoi esiintyä veljensä rinnalla ”Star Instagram Live -palvelussa”, joka on live-chat-istunto, jonka avulla julkkikset voivat olla vuorovaikutuksessa faniensa ja seuraajiensa kanssa. Ken Youngin lisäksi NBA YoungBoy on esittänyt lapsiaan ja joitain muita perheenjäseniään Star Instagram Liven kautta.

Muutaman kerran livenä esiintyessään NBA Ken keksi oman Instagram-sivunsa. Koska monet tunsivat hänet jo NBA YoungBoyn pikkuveljeksi, hänen Instagram-sivunsa keräsi seuraajia melkein välittömästi.

Pian NBA Kenillä oli oma fani, kun ihmiset alkoivat seurata häntä syyttömyytensä ja nöyryytensä takia. Yli 180 000 seuraajaa Instagramissa NBA Ken saa nyt yleisöltä valtavan vastauksen, kun hän menee livenä Star Instagramiin.

NBA Kenin suosio kasvoi, kun hänen veljensä esitti hänet yhdessä hänen lauluvideoistaan. Nimeltään YoungBoy ei koskaan rikkonut uudelleen - Wat Chu Gone Do ft. Peewee Longway , lauluvideo kuvaa NBA Kenia veljensä NBA YoungBoyn nuorempana versiona.

Lauluvideo Mitä Chu Gone tekee. keräsi yli 14 miljoonaa näyttökertaa YouTubessa, mikä teki NBA Kenistä suositun räppäkentässä. Myös monet arvostivat Kenia siitä, että hän näytti ihmisarvoisen näyttelijätaidon videossa.

Henkilökohtainen elämä

Kuten aiemmin mainittiin, NBA Ken altistui väkivallalle ja karheudelle hyvin nuorena. Seurauksena on, että Kenillä on nyt pari luodihaavaa, jotka voidaan näyttää kameran edessä.

Yhdessä tapauksesta, jonka hän haluaisi unohtaa, Ken ammuttiin kahdesti ja yksi luoteista asetettiin hänen rintaansa. Instagramissa käydyn live-chat-istunnon aikana NBA Ken antoi katsojiensa katsoa tarkasti hänen luotihaavaansa.

NBA Ken törmää usein ujoina lapsina kameran edessä. Hänen yksityiselämästään ei tiedetä paljoakaan, lukuun ottamatta sitä, että hän haluaa viettää aikaa isovan veljensä kanssa. Hän on myös ystävien kanssa monien räppääjien ja muusikoiden kanssa, ja hän pitää myös heidän kanssaan.

miten steve harvey tapasi marjorie -siltoja