Natalie Halcro Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 2. helmikuuta , 1988Ikä: 33 vuotta,33-vuotiaat naisetAurinko merkki: Vesimies

kuinka vanha on amybeth mcnulty

Syntynyt maa: KanadaSyntynyt:Langley, Brittiläinen Kolumbia

Kuuluisa:Malli, Reality TV Star

Mallit Todellisuus-TV-persoonatPerhe:

isä:Jim Halcro

missä Selena kasvoi

sisarukset:Sisar: Stephanie Halcro; Veli: Joel Halcro; Serkun sisar: Olivia Pierson

marie curie lapsena
Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Nora Fatehi Winnie Harlow Merritt Patterson Paulina Gretzky

Kuka on Natalie Halcro?

Natalie Halcro on malli, todellisuuden televisio-show-persoonallisuus ja muotiblogaaja. Hän pitää serkkunsa kanssa muotiblogia Jerome. Natalie Halcro on ollut mallina lapsuudesta lähtien, ja hän on hyväksynyt tuotemerkkejä, kuten Old Navy, Nissan ja Mazda. Hänestä on tullut kotitalouden nimi, koska hän on osallistunut amerikkalaiseen todellisuusdokumenttisarjaan WAGs. Verkko. Esitys keskittyy kuuluisien urheilijoiden vaimojen ja tyttöystävien elämäntapoihin. Hän on myös Internet-tähti, koska hänen meikki- ja hiusopetusohjelmansa YouTube-kanavallaan Nat + Liv on kerännyt yli miljoona katselukertaa. Itse kanavan tilaus on yli 270 000! Hänellä on valtava fani, joka seuraa yli 4,2 miljoonaa + Instagramissa. Natalie Halcrolla on harrastus kerätä kynttilöitä, kun hän löytää ne rentouttavilta. Hän on lemmikkieläin ja koira nimeltä Monkey.

Natalie Halcro Kuvahyvitys http://www.listal.com/viewimage/11513114h Kuvahyvitys http://www.wikifeet.com/Natalie_Halcro Kuvahyvitys http://www.jeromebynatliv.com/ Edellinen Seuraava Ura

Natalie Halcro aloitti mallintamisen vasta 12-vuotiaana. 16-vuotiaana hän oli tehnyt sopimuksen NEXTin kanssa, joka allekirjoitti hänet ammattimalliksi. Hän on kävellyt rampilla Milanossa, Ranskassa, Kapkaupungissa ja Lontoossa. Hän on kampanjoinut suurten tuotemerkkien kuten Kohls, Avon, Nike, Levi's, Salon Gafix, Cache, Macy’s, La Senza, Bebe Sport puolesta ja esiintynyt Nissanin, Mazdan, Marshallsin ja Old Navyn mainoksissa. Natalie Halcro on nyt Jerome-nimisen muotiblogin perustaja. Hän aloitti blogin serkkunsa ja WAGS: n näyttelijätoverinsa Olivia Piersonin kanssa.

Jatka lukemista alla Mikä tekee Natalie Halcro niin erikoiseksi

Natalie Halcro tuntee olevansa kunnia voidessaan vaikuttaa niin monen ihmisen elämään. Vaikka hän haluaa antaa meikkiä ja muotivinkkejä ihmisille, hän uskoo, että yksi on mukava heidän omassa ihossaan. Hän tykkää olla tekemisissä fanien kanssa ja suhtautuu myönteisesti myös heidän mielipiteihinsä. WAG: n politiikasta Natalie sanoo, että se ei häiritse häntä paljon. Hänen mielestään WAG-vaimojen ei pitäisi pilkata ja vaivata näyttelijän tyttöystäviä, eikä kukaan näyttelyssä saa olla vähätellen heidän siviilisäädynsä tai sen puuttumisen vuoksi. Natalie Halcro uskoo, että naisen siviilisääty ei voi määritellä häntä. Natalie sanoo, että otsikoissa, kuten 'pokaali' ja 'käsivarsi karkki', jotka yleisö on antanut hänelle WAG-esiintymisensä jälkeen, hänellä on enemmän kuin vain kauniit kasvot. Naisena hän painottaa sitä, että naisia ​​ei tule arvioida aviomiehensä tai poikaystävänsä toimien perusteella.

Fameen ulkopuolella

Natalie Halcro oli osa 3. marraskuuta 2016 pidettyä Vanderpump Dogs -säätiön gaalaa. Gaalan edut käytettiin koirien pelastamiseen Los Angelesissa ja ympäri maailmaa. Varoja käytettiin myös pelastuslaitoksen, adoptiokeskuksen ja hoitosalongin nostamiseen pelastetuille koirille. Gaalassa kerättiin myös rahaa pelastettujen koirien kuljettamiseen ja levitettiin tietoisuutta kaikista Vanderpump Dogs -säätiön ohjelmista.

Perhe ja henkilökohtainen elämä

Natalie Halcro syntyi 2. helmikuuta 1998 Langleyssä, Brittiläisessä Kolumbiassa, Candassa. Hänen isänsä nimi on Jim ja hän on palomies. Hänellä on kaksi sisarusta; veli nimeltä Joel ja sisar nimeltä Stephanie. Natalie Halcro kuvaa itseään perheenä ja rakastaa viettää joululomiaan suuren perheensä kanssa. Hänellä on läheinen side sisarustensa ja serkkunsa kanssa. Natalie on serkkunsa Olivia Piersonin kanssa perustanut muotiblogin nimeltä Jerome. He nimeivät blogin äidin isovanhempien sukunimen mukaan. He tekivät yhteistyötä myös Perverse-nimisen aurinkolasimerkin kanssa ja toivat markkinoille Nat + Livin suunnittelijalasit.

troy donahue kuolinsyy

Natalie Halcro on ennakkoluuloton ihminen ja rakastaa tutustua eri kulttuureihin. Hänen suosikkikirja on Alkemisti ja hän on lukenut sen yhä uudelleen useita kertoja. Natalie ei pidä tosi-tv: stä. Hän mieluummin menee ulos kuin istuu kotona ja katsella televisiota. Hän on myös eläinhenkilö ja hänellä on lemmikkikoira nimeltä Apina, jota hän kutsuu myös munkiksi, Mimiksi ja Kullaksi rakastavasti. Natalie kuvailee itseään tyttöksi ja rakastaa vaaleanpunaisen persikan väriä. Itse asiassa hän jopa suunnitteli ja teki oman samanvärisen prom-mekonsa!

Natalie Halcro oli suhteessa NFL-pelaajan Shaun Phillipsin kanssa. Hänellä on tytär.

Youtube Instagram