Momona Tamadan elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 28. syyskuuta , 2006kuinka vanha on Steve Buscemi

Ikä: 14 vuotta,14 -vuotiaat naaraatAurinko merkki: Vaaka

Syntynyt maa: KanadaSyntynyt:Kanada

Kuuluisa:Näyttelijä

Näyttelijät Kanadan nainenJatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Millie Davis Alyssa Trask Kristin Kreuk Sarah Chalke

Kuka on Momona Tamada?

Momona Tamada on kanadalainen lapsinäyttelijä. Hän on saanut laajaa tunnustusta Claudia Kishin esittämisestä Netflix -sarjassa, Lastenhoitajaklubi ja Erica Netflix -elokuvassa, Päätapahtuma . Vancouverista kotoisin oleva Tamada kiinnostui näyttelemisestä aikaisin elämässään. Vuonna 2019 hän teki näytön debyyttinsä Prime Video -sarjassa Pojat. Päätapahtuma on ensimmäinen elokuva hänen vasta uransa alalla. Tästä huolimatta hän on onnistunut kiinnittämään kriitikkojen ja yleisön huomion peräkkäisillä ikimuistoisilla esityksillään, ja häntä pidetään yhtenä tämän päivän lupaavimmista nuorista lapsista.

Momona Tamada Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/CEHjzWDHQae/
(momonatamada) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/CESKGQuHWxs/
(momonatamada) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/CEpHZ_KHqfh/
(momonatamada) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/CDHfS-1HmbR/
(momonatamada) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B9euLx6n3PY/
(momonatamada) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B8jicJSnPhN/
(momonatamada) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B2I9ieanw8I/
(momonatamada) Edellinen Seuraava Lapsuus ja varhainen elämä

Momona Tamada syntyi 28. syyskuuta 2006 Vancouverissa, Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa. Hänen vanhempansa ovat japanilaisia ​​maahanmuuttajia. Hänen IMDb -sivunsa mukaan hänen etunimensä Momona tarkoittaa satoja rantoja japaniksi, viittaus Vancouveriin.

Näyttelemisen lisäksi hän innostuu tanssimisesta. Aloitettuaan tanssia ollessaan neljävuotias hän on voittanut siitä useita palkintoja. Hän tanssi äskettäin Brittiläisen Kolumbian kesäpelien avajaisissa ja Royal Winnipeg Balletissa.

Tamada on kaksikielinen. Hän puhuu sujuvasti sekä englantia että japania.

Jatka lukemista alla Ura

Momona Tamada oli 12 -vuotias, kun hän esiintyi jaksossa, Viattomat, vuoden ensimmäisestä kaudesta Pojat , jolla on vähäinen rooli, ja hänet nimitetään nuoreksi naiseksi. Samana vuonna hän vieraili elokuvan toisen kauden jaksossa Terror , AMC -sarja, joka on saanut inspiraationsa kirjailija Dan Simmonsin vuonna 2007 julkaistusta samannimisestä romaanista.

Maaliskuussa 2020 ilmoitettiin, että Momona Tamada on liittynyt tulevan Netflix-ohjelman näyttelijöihin, jotka perustuvat lastenkirjailija Ann M. Martinin palkittuun kirjasarjaan, Lastenhoitajaklubi . Ohjelma julkaistiin Netflixissä 3. heinäkuuta 2020. Tamadan hahmo Claudia Kishi on suosittu tyttö koulussaan, joka toimii nimiklubin varapresidenttinä. Hän on japanilais-amerikkalainen, vaikka toisin kuin tosielämän vastine, hän ei voi puhua sanaakaan japaniksi.

Sisään Päätapahtuma , vuoden 2020 komediaelokuva, joka pyörii ammattimaisen painin ympärillä, hän jakoi näyttötilan useiden tunnettujen urheiluviihdyttäjien kanssa, mukaan lukien Renee Young, Corey Graves ja Kofi Kingston .

Hän kuvasi päähenkilön Lara Jeanin (Lana Condor) nuorempaa versiota verkkoelokuvassa Kaikille pojille: P.S. Minä yhä rakastan sinua, joka on jatkoa vuoden 2018 elokuvalle Kaikille pojille, joita olen rakastanut ennen, ja sen on määrä palata sarjan kolmannessa erässä, Kaikille pojille: Aina ja ikuisesti, Lara Jean. Elokuvat perustuvat kirjailija Jenny Hanin trilogiaan, joka ilmestyi vuosina 2014-2017.

Hän esiintyy myös toisessa Netflix -elokuvassa, Lapsenvahdin opas hirviöiden metsästykseen. Tämä on toinen projekti sen jälkeen Lastenhoitajaklubi jossa hän pelaa lastenhoitajaa.

Momona Tamada on myös tehnyt joitakin mallinnustöitä. Hän on ollut osa Ivivva -kampanjaa kanadalaiselle urheiluvaatemerkille Lululemonille.

Trivia

Momona Tamada on maininnut leipomisen ja kakun koristamisen kahdeksi suosikkitoiminnastaan ​​aina, kun hän on vapaa.