Minka Kelly Biografia

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 24. kesäkuuta , 1980

Ikä: 41 vuotta,41-vuotiaat naiset

Aurinko merkki: SyöpäTunnetaan myös:Minka Dumont Kelly

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Kuuluisa:Näyttelijä

Näyttelijät Amerikkalaiset naiset

Korkeus: 5'5 '(165cm),5'5 'Naiset

Perhe:

isä: Rick Dufay Meghan Markle Olivia Rodrigo Scarlett Johansson

Kuka on Minka Kelly?

Minka Kelly on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan rooleistaan ​​amerikkalaisissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa. Hän tuli esiin rooliroolillaan lukion draamasarjassa 'Friday Night Lights', jossa hän kuvasi cheerleaderin roolia. Ennen sitä hänet allekirjoitettiin näyttelemään useita rooleja tv-sarjoissa, kuten Drake and Josh ja American Dreams. Perjantai-iltavalot lisäsivät hänen suosioaan ja näyttelyn luoja oli niin vaikuttunut taidoistaan, että hän tarjosi hänen roolinsa hänen ensimmäisessä elokuvassaan The Kingdom, jossa hän näytteli Jamie Foxxin rinnalla. Kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 2009, hän esiintyi toisessa elokuvassa nimeltä '500 päivää kesää' Joseph Gordon Levittin rinnalla. Näyttelijänsä lisäksi hän on ollut suosittu malli, esiintynyt useissa miesten aikakauslehdissä. Hyvältä ulkonäöltään tunnettu Kelly nimettiin suositun Esquire-lehden vuoden 2010 painoksessa elävimmäksi seksikkäimmäksi naiseksi. Minka Kelly pitää itsensä kiireisenä esiintymällä säännöllisesti televisio- ja valkokankaaprojekteissa.

Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Kuuluisat kauniit ruskeat silmät Minka Kelly Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Minka_Kelly_2012.jpg
(Sydämen totuus / julkinen) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Actress_Minka_Kelly_in_2011.jpg
(Lentomiehen 1. luokan Cody Ramirez, Yhdysvaltain ilmavoimat / Julkinen omaisuus) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Minka_Kelly_2,_2012.jpg
(Eva Rinaldi / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=kItKHREmIkU
(Pääsy) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=_fyfyXw9ygU
(Live linjan alapuolella) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=4EDIOTyO5aE
(Wochit Entertainment) Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/BLP-000124/
(Bruce Lemler)Syöpä Naiset Ura

Hän aloitti koe 90-luvun lopulla, ja lahjakkuuspäällikkö näki hänet yhdessä hänen mallinnustesteissään. Se ei kuitenkaan onnistunut ja lopputulosten saavuttamiseksi hän työskenteli kirurgin avustajana melkein vuoden ja työskenteli myöhemmin kuorintateknikkona. Neljä vuotta kului, ja hän jatkoi koetta, mutta turhaan. Hän aloitti lopulta näyttelijänuransa lyhytelokuvalla vuonna 2003. Hän näytti ylimääräisen roolia kuuden minuutin lyhytelokuvassa.

Hänen esityksensä lyhytelokuvassa ansaitsi hänelle pienen roolin Cracking Up -sarjassa. Hänen hyvän ulkonäönsä ansiosta hänen pienet roolinsa muutamissa muissa näyttelyissä, kuten Entourage, American Dream ja Drake and Josh. Vuonna 2006 hän sai uransa läpimurtoosan, joka vakiinnuttaisi hänet näyttelijänä.

Hänet valittiin toimimaan cheerleaderin roolissa NBC-sarjassa Friday Night Lights, ja Kelly sai suosiota roolistaan. ‘New York Times’ arvosteli esitystään myönteisesti ja kutsui esitystään ”sydäntäsärkeväksi”. Kelly heilautti hyvästit sarjalle kolmannen kauden jälkeen.

Elokuvaroolit alkoivat valua ja Kelly esiintyi vuoden 2006 kauhuelokuvassa The Pumpkin Karver. Hänet nähtiin sitten elokuvissa kuten The Kingdom ja 500 Days of Summer. Vaikka useimmissa näistä elokuvista hänellä oli vierailevia rooleja, hän pystyi jättämään jäljen tuikkivalla läsnäolollaan ja suorituskyvyllä.

Vuoden 2008 puolivälissä hänellä oli ensimmäinen roolinsa päähenkilönä CW-sarjassa 'Body Politic'. Vaikka lentäjä sai kiitosta sisällöltään, verkko ei noutanut sarjaa. Sitten hänet valittiin toiseen sarjaan nimeltä 'Mad Love'. Vaikka sarja otettiin verkon haltuun, Kelly korvattiin Sarah Chalke -näyttelyllä, kun näyttely eteni.

Kelly sai kiitosta esityksestään mielisairaan lapsen avusta NBC-draamassa 'Vanhemmuus', jossa hän esiintyi muutamassa jaksossa vuonna 2010. Seuraavana vuonna Esquire-lehti nimesi hänet 'Sexiest Woman Alive' -lehdeksi. sijoittamalla hänet kaunottarien liigaan, kuten Angelina Jolie ja Scarlett Johansson. Samana vuonna hän esiintyi näytelmässä nimeltä 'Rakkaus, menetys ja mitä käytin' ja sai jälleen suosiota.

Hän esiintyi myös Charlie's Angels -sarjan uudelleenkäynnistyksessä. Vaikka näyttely avattiin voimakkaasti, äärimmäisen heikot arvostelut pakottivat tuottajat ottamaan esityksen pois ilmasta, ja se lopulta peruutettiin neljän jakson jälkeen. Hänen seuraava hanke oli trilleri nimeltä The Roommate vuonna 2011. Elokuvassa hän sai pääroolin yliopiston fuksi. Vaikka elokuva oli kohtalainen lipputulotuote, se juustollisuudeltaan ja epäoriginaalisuudeltaan yleisesti ohjattiin.

Hänen vuoden 2011 elokuvansa '' Sonnya etsimällä '' sai kiitoksia elokuvajuhlilla ja päätyi voittamaan parhaan kertomuksen 'Festivus-elokuvajuhlilla'. 'Kesäkuussa 2012 Kelly teki yhteistyötä Maroon 5: n kanssa esiintyäkseen heidän musiikkivideossaan One More Night, joka oli osa heidän albumiaan Overexposed.

Hän on sittemmin esiintynyt elokuvissa, kuten 'The Butler', 'The World Made Straight', 'Away and Back' ja 'Night Hunter'. Hän on myös esiintynyt lyhyitä TV-ohjelmia, kuten Jane the Virgin, '' Polku 'ja' Mies etsii naista '.

Vuonna 2020 hän ilmaisi 'Arya Starkin' yhdessä aikuisten animoidun stop motion -piirruskomediasarjan 'Robot Chicken' jaksoista.

Henkilökohtainen elämä

Hänen treffihistoria on varsin mielenkiintoinen. Hän on treffannut näyttelijöitä, kuten Donald Faison, Chris Evans, John Mayer, Derek Jeter ja Wilmer Valderrama.

Nettovarallisuus

Minka Kellyn nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 5 miljoonaa dollaria.

freelee banaanityttö wiki
Viserrys Instagram