Michelle Rodriguezin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 12. heinäkuuta , 1978Ikä: 43 vuotta,43-vuotiaat naisetAurinko merkki: Syöpä

Tunnetaan myös:Mayte michelle rodriguezSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:San Antonio, Texas, Yhdysvallat

kuinka vanha on neiti mulatto

Kuuluisa:NäyttelijäNäyttelijät Amerikkalaiset naiset

Korkeus: 5'5 '(165cm),5'5 'Naiset

Perhe:

isä:Rafael Rodriguez

äiti:Carmen Milady Rodriguez

sisarukset:Omar Rodriguez, Raul Rodriguez

missä derek carr meni yliopistoon

Kaupunki: San Antonio, Texas

MEILLE. Osavaltio: Texas

Lisää faktoja

koulutus:William L Dickinsonin lukio

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Meghan Markle Olivia Rodrigo Scarlett Johansson Demi Lovato

Kuka on Michelle Rodriguez?

Michelle Rodriguez on amerikkalainen näyttelijä ja käsikirjoittaja. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​sellaisissa elokuvissa kuin 'Girlfight' ja 'Fast & Furious' -sarja. Kahden vuoden kuluessa debyyttinsä tekemisestä Rodriguez oli esillä Maxim-lehden Hot 100 Women 2002 -listalla. Hän aloitti parrasvalojen loistavan esityksensä jälkeen debyyttielokuvassaan Girlfight, josta hän ei vain saanut kriitikoiden suosiota, mutta ansaitsi myös useita palkintoja. Uransa aikana hän on vakiinnuttanut asemansa näyttökelpoisena näyttelijänä, koska monista hänen elokuvistaan, mukaan lukien Avatar, Battle: Los Angeles ja Furious 7, on tullut merkittäviä lipputulot. Vihollisten kohtalo saavutti myös ennätyksellisen menestyksen. Hän on esiintynyt myös televisiossa, mukaan lukien erittäin onnistuneita TV-sarjoja, joista hän on voittanut palkintoja. Videopelien hahmojen lisäksi hän on kokeillut käsiään myös käsikirjoituksissa. Vaikka hänellä on ollut menestyvä ammatillinen ura, hänet on pidätetty ja tuomittu vankilaan useita kertoja hallitsemattoman käyttäytymisensä vuoksi.

Michelle Rodriguez Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/oT5V5OiZg5/
(mofofficial) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BaNurJkhqJK/
(mofofficial) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=K9hBMNihfpE
(Hollyscoop) Kuvahyvitys https://www.flickr.com/photos/artcomments/255650133/
(Taidekommentit) Kuvahyvitys http://7-themes.com/6852607-michelle-rodriguez.html Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=g_mvfjOT4mU
(Wochit Entertainment) Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/PRR-055145/michelle-rodriguez-at-milton-s-secret-los-angeles-premiere--arrivals.html?&ps=19&x-start=14Syöpä Naiset Ura

Michelle Rodriguez sai ensimmäisen roolin pienen budjetin elokuvassa Girlfight vuonna 2000. Hän sai roolin ylittäessään 350 muuta hakijaa. Hän oli osallistunut koe-esiintymiseen nähtyään mainoksen. Hän kuvasi 'Diana Guzmania', ylimielistä teini-ikäistä, joka ohjaa aggressiotaan harjoittelemalla nyrkkeilijäksi.

Hän pelasi useita tärkeitä rooleja menestyvissä elokuvissa seuraavina vuosina. Yksi heistä oli toimintarikoselokuva ”Nopeat ja raivokkaat” vuonna 2001. Hänen kuvauksensa Lettystä arvostettiin suuresti.

Vuonna 2002 tehdyssä tieteiskirjallisuuskauhuelokuvassa Resident Evil hän esiintyi Rain Ocampon roolissa. Seuraavaksi hän esiintyi Blue Crush -urheiluelokuvassa vuonna 2002. Vuonna 2003 hänet nähtiin amerikkalaisessa toiminnassa rikostrilleri 'SWAT'

Vuonna 2004 hän esitti hahmon videopelissä ”Halo 2.”. Hän myös ilmaisi ”Liz Ricarron” Cartoon Network -sarjassa ”IGPX”.

Hän esiintyi Lost-televisiosarjassa vuosina 2005–2006. Hän esiintyi näyttelyn toisella kaudella, jossa hän soitti kovaa poliisia nimeltä Ana Lucia Cortez. Hän teki myös pienoiskuvan toisessa jaksossa. viides kausi otsikolla 'The Lie' vuonna 2009. Hän esiintyi toisessa jaksossa, jonka otsikko oli 'What They Died For' vuonna 2010.

Sillä välin hän esiintyi vuonna 2006 G4: n dokumentti-TV-ohjelman kuvakkeiden jaksossa. Vuonna 2008 hän esiintyi ”Battle in Seattlessa”, poliittisessa draamaelokuvassa, yhdessä Charlize Theronin ja Woody Harrelsonin kanssa.

Vuonna 2009 hän esiintyi Nopeat ja raivoissaan -elokuvasarjan neljännessä erässä. Samana vuonna hänet valettiin myös korkean budjetin scifi-elokuvaan 'Avatar'. Hän esiintyi myös itsenäisessä elokuvassa 'Trópico de Sangre', joka perustuu Mirabalin sisaruksiin.

Vuonna 2010 hän esiintyi Robert Rodriguezin toimintaelokuvassa Machete. Seuraavana vuonna hänet nähtiin Aaron Eckhartin rinnalla science fiction -elokuvassa Battle: Los Angeles.

mistä maasta jason statham on kotoisin

Vuonna 2012 hän toisti roolinsa Rain Ocampo roolissa tieteiskirjallisuuskauhuelokuvassa Resident Evil: Retribution. Vuonna 2013 hän toisti roolinsa Letty ja Luz elokuvissa Fast & Furious 6 ja Machete tappaa. Samana vuonna hän sanoi työskentelevänsä käsikirjoittajana useissa projekteissa.

Jatka lukemista alla

Vuonna 2015 hän esiintyi elokuvassa `` Furious 7. ''. Vuonna 2017 hän esitti Smurf Storm -elokuvan elokuvassa Smurfs: The Lost Village. Samana vuonna hän esiintyi myös The Furious Fate -elokuvassa. kreditoimaton cameo amerikkalaisessa kyberpunk-toimintaelokuvassa Alita: Battle Angel.

Suuret teokset

Hänen debyyttielokuvastaan ​​'Girlfight' tuli hänen ensimmäinen menestyvä elokuvansa. Se sai useita palkintoja ja nimityksiä. Avatar on hänen tähän mennessä kaupallisesti menestynein elokuvansa. Hänen elokuvansa 'Battle: Los Angeles' keräsi yli 200 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Vuonna 2015 'Furious 7' keräsi yli 1,5 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti. ”The Fate of the Furious” saavutti ennätyksellisen kokoelman avajaispäiväksi.

Palkinnot ja saavutukset

Vuonna 2001 Michelle Rodriguez voitti useita palkintoja Girlfightista. Näihin palkintoihin kuuluu 'Deauville Film Festival Award' kategoriassa 'Paras naisesitys', 'Independent Spirit Award' kategoriassa 'Paras debyytti', National Board of Review Award 'kategoriassa' Paras läpimurto esiintyjänä 'ja' Gotham Award 'kategoriassa Läpimurto näyttelijä.

Vuonna 2002 hän ansaitsi Imagen Foundation Award -palkinnon elokuvalle S.W.A.T. Vuonna 2005 hän voitti arvostetun Screen Actors Guild Award -palkinnon elokuvasta Lost.

dylan sprouse syntymäaika
Henkilökohtainen elämä

Katkaistuttuaan sitoutumisestaan ​​muslimi-poikaystävän kanssa vuonna 2000 Michelle Rodriguez on treffannut useita näyttelijöitä, kuten Olivier Martinez, Vin Diesel, Zac Efron ja Cara Delevingne.

Haastattelussa hän kuvaili itseään biseksuaaliksi. Kuulun BGB-luokkaan, hän sanoi.

Maaliskuussa 2002 hänet pidätettiin huonetoverinsa pahoinpitelystä, mutta syytteet luovuttiin myöhemmin, koska huonetoveri ei halunnut käsitellä asiaa oikeudessa.

Marraskuussa 2003 häntä kohdeltiin kahdeksan ajamiseen liittyvää syytettä. Maksut sisälsivät osuma ja ajaa -tapauksen ja ajamisen vaikutuksen alaisena. Kesäkuussa 2004 hän ei kiistänyt kilpailua kolmesta syytteestä - osuma ja juoksu, ajo vaikutuksen alaisena ja ajaminen väärällä ajokortilla.

Lopulta hän meni vankilaan 48 tunniksi ja suoritti yhteiskuntapalvelua kahden New Yorkin sairaalan morgissa. Hän joutui myös osallistumaan kolmen kuukauden alkoholin kuntoutusohjelmaan, ja hänet asetettiin koeajaksi kolmeksi vuodeksi.

Vuonna 2005 Honolulun poliisi pidätti hänet nopeusrajoitusten rikkomisesta ja myös ajamisen vaikutuksesta. Huhtikuussa 2006 hänet todettiin syylliseksi ajamisesta vaikutuksen alaisena, ja hänet vapautettiin 500 dollarin sakolla. Hänen täytyi myös suorittaa viiden päivän vankeusrangaistus.

Hänet tuomittiin kahden kuukauden vankeuteen koeajan loukkaamisesta Los Angelesissa. Koska vankila oli kuitenkin liian täynnä, hänet vapautettiin samana päivänä. Hänen täytyi myös suorittaa 30 päivän alkoholinkuntoutusohjelma. Hän teki myös 30 päivän yhteiskunnallista palvelua.

Syyskuussa 2007 hänet tuomittiin 180 päivään vankilaan, koska hän ei suorittanut yleishyödyllistä palvelustaan. Hänet vapautettiin kuitenkin 18 päivän kuluttua, koska vankila oli täynnä.

Michelle Rodriguez -elokuvat

1. Avatar (2009)

(Fantasia, Sci-Fi, Seikkailu, Toiminta)

2. Lesket (2018)

(Rikos, draama, trilleri)

3. Alita: Taisteluenkeli (2018)

(Seikkailu, Trilleri, Toiminta, Romantiikka, Scifi)

4. Raivoissaan seitsemän (2015)

(Toiminta, Trilleri, Rikos)

5. Raivoissaan 6 (2013)

(Jännitys, Rikos, Toiminta)

6. Raivokkaiden kohtalo (2017)

(Seikkailu, Rikos, Jännitys, Toiminta)

7. Tyttötaistelu (2000)

(Draama, Urheilu)

brian benben elokuvia ja TV -ohjelmia

8. Nopeat ja raivokkaat (2001)

(Jännitys, Rikos, Toiminta)

9. Resident Evil (2002)

(Scifi, Kauhu, Toiminta)

10. Yön puutarhat (2008)

(Draama)

Viserrys Youtube Instagram