Micheline Roquebrune Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntynyt: 1929Ikä: 92 vuotta,92-vuotiaat naisetSyntynyt maa: Marokko

Kuuluisa:Sir Sean Conneryn vaimoPerheenjäsenet Abstraktit maalarit

Korkeus:1,65 m

Perhe:

Puoliso / entinen: Sean Connery Tina Kunakey Mathilde Pinault Michel Stern

Kuka on Micheline Roquebrune?

Micheline Roquebrune on pieni marokkolainen ranskalainen taidemaalari, joka tunnetaan parhaiten skotlantilaisen näyttelijän Sir Sean Conneryn kolmannena vaimona. Taiteilijana hänet tunnetaan kuvaavan aiheitaan eloisilla väreillä, jotka istuvat usein rauhallisesti suorissa tai epävirallisissa olosuhteissa. Hän luo maalauksensa yksinkertaistettujen muotojen, odottamattomien rajausten ja mittakaavan muutosten avulla houkutellakseen katsojat suoraan toimintaan. Hänellä on monipuolinen taiteellinen kiinnostus, joka ylittää maalaamisen. Hän tuottaa myös näytelmiä, mukaan lukien Tony-palkittu Broadway-hitti Art. Hän oli golfaaja nuorena ja voitti myös monia turnauksia. Hän oli osa miehensä miehensä 1983 -elokuvaa 'Never Say Never Again'. Hän on myös esiintynyt muutama esiintyminen dokumenttielokuvissa Sean Connery, intiimi muotokuva (2002) ja TV-sarjoissa 20h10 pétantes (2003).Halusit tietää

  • 1

    Missä Micheline Roquebrune tapasi ensimmäisen kerran Sean Conneryn?

    Micheline Roquebrune tapasi Sean Conneryn ensimmäisen kerran golfturnauksessa Mohammedian golfklubilla Marokossa maaliskuussa 1972. He molemmat pitivät hetkessä toisiaan ja Michelinin mukaan Ranskan Gala lehden, he päätyivät jakamaan sänkyä 24 tunnin kuluessa tapaamisesta.

Micheline Roquebrune Kuvahyvitys https://www.gettyimages.de/bilder/micheline-roquebrune-576915#/lady-micheline-connery-during-johnnie-walker-presents-dressed-to-kilt-picture-id110004659 Kuvahyvitys https://www.marathi.tv/celebrity-spouses/micheline-roquebrune/ Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sean_Connery_en_Micheline_Roquebrune_(1983).jpg Kuvahyvitys https://www.yahoo.com/news/sean-connerys-wife-ordered-stand-trial-spain-fraud-200027985.html Kuvahyvitys https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2730677/Sean-Connery-wife-Micheline-Roquebrune-lingerie-shopping-enjoy-romantic-daytime-date.html Edellinen Seuraava Henkilökohtainen elämä

Micheline Roquebrune syntyi vuonna 1929 marokkolais-ranskalaisilta vanhemmilta. Hän oppi puhumaan sujuvasti ranskaa ja espanjaa lapsena ja oppi englannin myöhemmin. Hän ymmärtää myös arabian. Hän pelasi golfia varhaisina vuosina ja myöhemmin hänestä tuli omistautunut taidemaalari.

Jatka lukemista alla Nousta kuuluisuuteen

Micheline Roquebrune oli kiinnostunut golfista jo varhaisesta iästä lähtien ja alkoi osallistua golfturnauksiin teini-ikäisenä. Kuitenkin myös taiteilija, hän löysi uudelleen rakkautensa maalaamiseen 23-vuotiaana. Hän kehitti oman 'elävän, realistisen tyylinsä', jonka innoittamana oli 'le bonheur de vivre'. Siitä lähtien hän on pitänyt näyttelyitä kaikkialla maailmassa Chicagossa, Ateenassa, Roomassa ja Ranskassa sekä Washingtonin DC: ssä The National Museum of Women in the Arts. Micheline Roquebrune kiinnitti kuitenkin kansainvälistä huomiota ollessaan tekemisissä hänen kohoava kumppaninsa, Sean Connery , joka nähdään lopullisena macho-miehenä.

kuinka vanha on k michelle
Suhde Sean Conneryyn

Micheline Roquebrune oli kahdessa epäonnistuneessa avioliitossa ennen kuin tapasi Sir Sean Conneryn golfturnauksessa Mohammedian golfklubilla Marokossa maaliskuussa 1972. Tuolloin hän oli vielä ensimmäisen vaimonsa Diane Cilenton kanssa, jonka kanssa hänellä oli poika nimeltä Jason . Hän asui lastensa kanssa Pohjois-Afrikan maassa. Siitä huolimatta heidät kiinnitettiin välittömästi toisiaan kohti, ja hänen Ranskan 'Gala' -lehden kertomuksensa mukaan he päätyivät jakamaan sänkyä 24 tunnin sisällä ensimmäisestä tapaamisestaan.

Hän totesi, että vaikka molemmat eivät puhuneet samaa kieltä, siitä ei koskaan tullut este heille, kun he kommunikoivat kehon kielen kautta. Seuraavina päivinä he jatkoivat 'golfin pelaamista kuin vieraat' ja tapasivat myöhemmin 'rakastelemaan kuin hullut ihmiset'. Kuitenkin turnauksen lopussa, jonka Roquebrune voitti, he erosivat, kunnes hän otti yhteyttä häneen kaksi vuotta myöhemmin ja kutsui hänet liittymään Marbellaan Espanjaan. He menivät lopulta naimisiin vuonna 1975. Vaikka heillä ei ole yhteisiä lapsia, hänellä on kolme lasta edellisistä avioliitoistaan ​​- Oliver, Micha ja Stephane - ja hän on äiti Jason Connerylle, Sean Conneryn lapselle Cilenton kanssa. Stephane ja Jason ovat tiettävästi saman ikäisiä ja melko lähellä toisiaan. Roquebrune ja Connery ovat valmistuneet yhdessä yli neljän vuosikymmenen ajan, ja he viettivät enimmäkseen Skotlannin, Ranskan, Espanjan ja Yhdysvaltojen välillä. Pari harjoittaa ja pelaa golfia yhdessä pysyäkseen kunnossa, ja heidät voidaan silti nähdä julkisilla retkillä yhdessä tässä iässä.

Kiistat ja skandaalit

Marraskuussa 2015 ’Telegraph UK’ ilmoitti, että Micheline Roquebrune oli asetettava oikeuteen Espanjassa petosväitteiden johdosta Casa Malibun myynnistä Costa del Solilla, Marbellan kodissa, jonka hän ja hänen miehensä Sean Connery omistivat yli 20 vuoden ajan. Hänen aviomiehensä, jota myös tutkittiin samasta syystä, oli julistanut syyttömyytensä 56 sivun vakuutuksella edellisenä vuonna eikä sinänsä enää ollut edessään. Tuomari jatkoi kuitenkin tutkimuksia väitetyistä väärinkäytöksistä myynnissä ja Roquebrunen osuudesta siinä. Hänen mukaansa hän oli osa monimutkaista suunnitelmaa, jolla petettiin Espanjan viranomaiset lähes 5,5 miljoonalla punnalla.

Pian sen jälkeen, kun talo myytiin vuonna 1999, se myös purettiin, ja alueelle rakennettiin yli 70 uutta asuntoa, jotka myytiin arviolta 45 miljoonan puntaa. Määräysten mukaan työmaalle sallittiin kuitenkin rakentaa vain viisi asuntoa. Väitteiden mukaan Roquebrune oli yhteydessä asianajajien ja liikemiesten kanssa, joiden tehtävänä oli muodostaa '' fiktiiviset oikeudelliset liiketoimet '', jotta myynnistä saadut voitot voitaisiin piilottaa veroilta. Jos hänet tuomitaan, hänelle voidaan määrätä jopa kahden ja puolen vuoden vankeusrangaistus, jonka ylimääräinen sakko on yli 16 miljoonaa puntaa. Kolme Conneryn asianajajaa tuomittiin veropetoksista tapauksen yhteydessä loppuvuodesta 2016.