Michael Yergerin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 20. heinäkuuta , 1998

Tyttöystävä:Daisy Keech

Ikä: 23 vuotta,23 -vuotiaat miehetAurinko merkki: Syöpä

Syntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Knoxville, Tennessee, Yhdysvallat

Kuuluisa:Näyttelijä

Mallit Näyttelijät

Korkeus: 6'1 '(185cm),6'1 'Huono

Perhe:

äiti:Zarah Yerger

MEILLE. Osavaltio: Tennessee

Kaupunki: Knoxville, Tennessee

Lisää faktoja

koulutus:Parrakas lukio

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Lily-Rose Depp Maddie Ziegler Metsästäjä Schafer Yara Shahidi

Kuka on Michael Yerger?

Michael Yerger on yhdysvaltalainen näyttelijä, malli ja todellisuus -tv -persoonallisuus, joka tunnetaan parhaiten hänen työstään CBS seikkailutodellisuus Selviytyjä: Ghost Island . Hän oli 12. kilpailija, joka äänestettiin esityksestä. Ennen sarjaan osallistumista Michael oli kiinteistönvälittäjä. Hän on ansainnut melko paljon mallinnustarjouksia, ja häntä ovat edustaneet mm Ford -mallit ja LA -mallit . Hänet tunnetaan myös treffimallina, kuntoasiantuntijana ja sosiaalisen median tähden Daisy Keechinä.

Michael Yerger Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B4-h0NdF4au/
(michaelyerger) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B84JaGVF0HQ/
(michaelyerger) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B-VGEXuFb4Z/
(michaelyerger) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B8cC18xFQu0/
(michaelyerger) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B7_kvr-FwSQ/
(michaelyerger) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/B6eDAIalUNw/
(michaelyerger)Syöpämallit Syövän näyttelijät Ura

Michael Yerger oli alun perin kiinteistönvälittäjä. Hänen tärkein väitteensä kuuluisuudesta on kuitenkin ollut hänen kilpailunsa kilpailijana CBS näytä Selviytyjä: Ghost Island vuonna 2018. Ghost Island oli 36. kilpailukauden todellisuusshow Selviytyjä .

Hän käytti strategiaansa huolimatta esityksessä olevista ongelmista. Hän löysi kaksi piilotettua koskemattomuuden epäjumalaa ja pelastui näin useita kertoja huolimatta alareunasta. Hänen kilpailijansa pitivät häntä siten uhkana, joka johti lopulta hänen eliminointiin.

Michael oli nuorin kilpailija Selviytyjä: Ghost Island . Hän sai myös 15 ääntä, eniten ääniä vuonna Ghost Island . Michael oli myös ainoa alkuperäinen Malolo heimon jäsen saarella pysyäkseen a Malolo kunnes hän pääsi yhdistyneeseen heimoon. Hän oli 12. kilpailija, joka äänestettiin pois pelistä. Hänen omistautumisensa työhönsä ilmenee siitä, että hän laihtui 21 kiloa. näyttelyn aikana.

Hän oli myös osa vuoden 2019 tieteiskirjallisuutta Bionic - Mclaren , roolissaan Pohja . Hän on työskennellyt alusvaatemallina ja häntä ovat edustaneet huippuluokan virastot, kuten Ford -mallit , LA -mallit ja Kultimallit . Hän on myös ollut mukana mallinnuksissa Alessandra Ambrosiolla.

Amerikkalaiset näyttelijät 20 -vuotiaita näyttelijöitä Miehen todellisuus -tv -persoonallisuudet Ihmissuhteet

Michael Yerger on parhaillaan parisuhteessa mallin ja sosiaalisen median vaikuttajan Daisy Keechin kanssa. Daisy tunnetaan kuntomallinnuksestaan ​​ja julkaisee usein valokuvansa bikinissä ja harjoitusvaatteissa esittelemällä hänen hyvänväristä fysiikkaa.

Hänellä on yli 5 miljoonaa seuraajaa Instagram tili, päivänkakkara . Hän on myös kuntosuuntautunut Instagram sivu, keechpeach ja a Youtube kanava.

Amerikkalaiset elokuva- ja teatteripersoonat Syöpä Miehet Michael persoonana

Michael Yerger on koulutettu taistelutaiteilija ja hän on ansainnut mustan vyön jiu-jitsussa, taekwondossa ja hapkidossa.

Hänellä on koira nimeltä Mudra, jonka hän oli pelastanut aiemmin.

Hän on täysin keskittynyt terveyteen ja kuntoon. Hän on myös ylellisten ja eksoottisten autojen ystävä. Hän rakastaa ulkoilua, kuten retkeilyä, uintia ja vaellusta.

Jatka lukemista alla

Hän rakastaa myös matkustamista ja käy usein konserteissa ja festivaaleilla. - Michael on myös intohimoinen arkkitehtuurista ja muotoilusta.

Hän vihaa negatiivisuutta, sadetta ja kylmää säätä. Hän inhoaa myös huolimattomia ja huonoja kuljettajia.

espanjan sisarusten Charles II

Jos hänen pitäisi käyttää kolmea sanaa kuvaamaan itseään, ne olisivat energisiä, liukkaita ja joustavia.

Kaikista hänen Selviytyjä kilpailijoita, hän pitää eniten Malcolm Frebergista, koska hän oli strateginen sisältä ja ystävällinen ulkopuolelta.

Kun häneltä kysyttiin, mitkä olisivat kolme asiaa, jotka hän haluaisi saarelle, hän vastasi, että ne olisivat keksejä, kuumaa kastiketta ja bumerangia.

Michael luulee olevansa ihmisihminen ja tykkää viettää aikaa muiden kanssa yksin olemisen sijaan. Hän kokee myös, että hänellä on kyky seurustella kaiken ikäisten ihmisten kanssa. Hän haluaa käyttää kykyjään jättääkseen positiivisen vaikutuksen maapallolle.

Sosiaalisessa mediassa

Michael Yerger on melko kuuluisa sosiaalisessa mediassa. Hänen Youtube kanava, BODYBYMY , on saanut yli 3,66 tuhatta tilaajaa. Hän käynnisti kanavan 18. kesäkuuta 2011. Ainoa video kanavalla, Michael Yerger CBS Survivor 36: Ghost Island -kokemus , julkaistu 9. toukokuuta 2018, on kerännyt yli 32 tuhatta katselukertaa ja yli 500 tykkäystä.

Hänen Instagram tili, michaelyerger , on ansainnut yli 612 tuhatta seuraajaa ja hänellä on silmiinpistäviä valokuvia hänestä poseeraamassa paljain vartalolla. Toukokuussa 2017 hän julkaisi Instagram kunnianosoitus äidilleen.

Hänellä on 1,9 miljoonaa tykkäystä ja 160,7 tuhatta fania TikTok tili, yerger . Hän on myös läsnä Snapchat , kuten michaelyerger .

Michael käynnisti omansa Viserrys tili, michaeleyerger , heinäkuussa 2011. Tilillä on yli 11,7 tuhatta seuraajaa. Hänellä on hänelle omistettu fanisivu linktr.ee .