Michael Behlingin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 5. maaliskuuta , 1996Ikä: 25 vuotta,25-vuotiaat miehetAurinko merkki: kalastaa

Tunnetaan myös:Michael Evans BehlingSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Columbus, Ohio, Yhdysvallat

enrique iglesias syntymäaika

Kuuluisa:NäyttelijäNäyttelijät Amerikkalaiset miehet

Korkeus: 6'2 '(188cm),6'2 'Huono

kuinka vanha on kevin o'leary
Perhe:

isä:Mike Behling

äiti:Carol Behling

sisarukset:Adam, Andrea, Matt

MEILLE. Osavaltio: Ohio

Kaupunki: Columbus, Ohio

Lisää faktoja

koulutus:Indiana State University, Columbus North High School

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Jake Paul Jaden Smith Noah Centineo Aidan Gallagher

Kuka on Michael Behling?

Michael Behling on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten esityksestään Jordan Baker sarjassa Kaikki amerikkalaiset . Hän on biracial ja valkoinen pariskunta hyväksyi hänet. Hän juoksi tietä koululleen, mutta luopui urheiluurastaan ​​useiden vammojen vuoksi. Myöhemmin hän keskeytti yliopiston aloittaakseen uransa viihdeteollisuudessa. Hän aloitti näyttelijänuransa sarjassa Imperiumi ja sitten pussi pääroolin Kaikki amerikkalaiset . Hänellä on myös oma vaatetuslinja.

Michael Behling Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B_GBcLCDnmx/
(michaelb05) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CCgtacXDjC7/
(michaelb05) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CCcJgjhDd5V/
(michaelb05) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/CB3lZWTDqUm/
(michaelb05) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B-KfCeEjOff/
(michaelb05) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B-Ieif8jg9Z/
(michaelb05) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B9zsWI-nWGu/
(michaelb05)Kalat Miehet Ura

Michael oli ensimmäisen kerran ajatellut olla näyttelijä lukuvuoden aikana Heath Ledgerin esityksen innoittamana Pimeä ritari .

Opiskellessaan Michael Behling aloitti mallintamisen ja esiintyi pian sellaisten tuotemerkkien mainoskampanjoissa Adidas , Maaliviiva , Macy's , Isotonerit ja Valkoinen linna . Sitten hän muutti Los Angelesiin. Ennen kuin hän ryhtyi näyttelemään, hän työskenteli myös apulaisjohtajana Donner-vesikeskus Columbuksessa, Indianassa.

Vuonna 2017 hän aloitti näyttelijäuransa roolilla Komea jätkä TV-sarjassa Imperiumi . Hän esiintyi vain lyhyen yhden jakson sarjan kolmannella kaudella.

Hän koe pääosassa Jordan Baker urheilu-draamasarjassa Kaikki amerikkalaiset helmikuussa 2018. Hän pussi roolin useiden takaisinsoittojen jälkeen. Hänet valettiin lopulta nimellä Jordan Baker maaliskuussa 2018. Sarjan ensi-ilta CW lokakuussa 2018 ja uusittiin toiselle kaudelle vuonna 2019.

kuinka vanha on jake miller

Michael Behling esiintyi myös lyhyen yhden jakson roolissa Brady suositussa lääketieteellisessä draamassa Greyn anatomia vuonna 2019.

Michaelia edustaa HRI-kyky ja hallinta 101 , joka sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänellä on myös nimetty vaatetuslinja DesignedAt5AM . Hän aloitti linjan kolmen lukiokaverin, Drew Thompsonin, Nicholas Stevensin ja Floyd Athaiden kanssa. Hän edistää sitä Instagram tili, suunniteltu , jolla on yli 22 tuhatta seuraajaa. Yritys toimii Bloomingtonista ja Los Angelesista, ja se myy sadetakkeja, villapaitoja, huppareita ja kirjailtuja paitoja.

Ihmissuhteet

Vaikka Michaelin tyttöystävän henkilöllisyyttä ei tiedetä, hän vihjasi parisuhteesta helmikuussa 2019 naisten elämänlehden haastattelussa xoNecole mainitsemalla, että hänet otettiin.

Michael Behling mainitsi myös, että hänen ihanteellisella naisellaan olisi huumorintaju ja hänen pitäisi pystyä puhumaan hänen kanssaan mistä tahansa.

Hän valitsee naiset silmien ja hampaiden perusteella. Yksi asia, jota hän vihaa naisissa, on, kun he valehtelevat, ja hän uskoo, että hänen ihanteellisen kumppaninsa tulisi olla joku, johon hän voi luottaa koko sydämestä.

Michael persoonana

Michaelin kaikkien aikojen suosikki show on Looney Tunes Show . Hän unelmoi työskennellä jonain päivänä Denzel Washingtonin ja Leonardo DiCaprion kanssa.

mistä Bernice Burgos on kotoisin

Jos hän palaa jonain päivänä kouluun, hän opiskeli yritystä ymmärtääkseen veronsa paremmin.

Hän työskentelee eläinten hyvinvointia ja mielenterveyttä koskevissa tieto-ohjelmissa.

Kun hän muutti ensimmäisen kerran Los Angelesiin, hänen taloudellinen tilanne oli surkea. Hän ei voinut vuokrata paikkaa ja yöpyi sen sijaan ystävän kanssa, nukkumassa lattialla.

Hän ja näyttelijä Daniel Ezra ovat hyviä ystäviä.

Sosiaalisessa mediassa

Michael's TikTok tili, michaelb0505 , on 19,6 miljoonaa tykkäystä ja 1,6 miljoonaa fania. Hänen Instagram tili, michaelb05 , on saanut 1,4 miljoonaa seuraajaa.

Hän lähettää myös vlogeja omaansa Youtube kanava, MichaelB05 , joka käynnistettiin vuonna 2010 ja jolla on 78,9 tuhatta tilaajaa ja 949 tuhatta katselukertaa. Hänellä on yli 59 tuhatta seuraajaa Viserrys .

Instagram