Maxine Watersin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 15. elokuuta , 1938Ikä: 82 vuotta,82-vuotiaat naisetAurinko merkki: Leo

Tunnetaan myös:Maxine Moore Waters, Maxine Moore CarrSyntynyt maa: Yhdysvallat

jill st. john ikä

Syntynyt:St. Louis, Missouri, Yhdysvallat

susan dell michael s. dell

Kuuluisa:Yhdysvaltain edustajaMustat johtajat Poliittiset johtajat

Perhe:

Puoliso / entinen:Sid Williams (m. 1977), Edward Waters (m. 1956 - div. 1972)

isä:Moore airo

äiti:Velma Lee Carr Moore

ross Lynch lapsena

lapset:Edward Waters, Karen Waters

MEILLE. Osavaltio: Missouri,Afrikkalainen amerikkalainen Missourista

Kaupunki: St. Louis, Missouri

Lisää faktoja

koulutus:Kalifornian osavaltion yliopisto, Los Angeles

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

missä popularmmot elävät tosielämässä
Joe Biden Donald Trump Arnold Musta ... Andrew Cuomo

Kuka on Maxine Waters?

Maxine Waters on yhdysvaltalainen kongressinainen, joka on palvellut Kalifornian 43. kongressipiirin yhdysvaltalaisena edustajana vuodesta 1991. Waters on pidetty yhtenä vaikutusvaltaisimmista naisista politiikassa ja on myös puolustanut naisten, lasten, värillisten ihmisten oikeuksia. , vähäosaiset ja erilaiset erilliset yhteisöt. Hän päätti liittyä politiikkaan työskennellessään Head Start -ohjelman kanssa. Ennen kuin hänestä tuli kongressinainen, Waters liittyi liikkeeseen lopettaa apartheid Etelä-Afrikassa ja tehdä siitä demokraattinen valtio. Sitten hänet valittiin Yhdysvaltoihin Edustajainhuone. ”Waters on edustanut suurta osaa Etelä-Los Angelesista; Westchesterin, Playa Del Reyn ja Wattsin yhteisöt; ja itsenäiset alueet Los Angeles County. Hän on ensimmäinen nainen ja ensimmäinen afrikkalaisamerikkalainen puheenjohtaja Talon rahoituspalvelukomitean puheenjohtajana. Waters on myös osa 'Kongressin demokraattista johtajuutta', 'Ohjaus- ja toimintakomiteaa', kahdenpuolista Alzheimerin tautia käsittelevää kongressin työryhmää ja 'Kongressin progressiivista kaukasusta'. Hän on aiemmin toiminut 'Kongressin mustan kaukasuksen' puheenjohtajana. Yli neljän vuosikymmenen pituisen uransa aikana Waters on käsitellyt useita keskeisiä ja kiistanalaisia ​​kysymyksiä. Hän on ollut merkittävä rajat ylittävän rauhan, oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeuksien puolustaja.

Maxine Waters Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Congresswoman_Waters_official_photo.jpg
(Edustajainhuoneen valokuvastudio / julkinen) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Maxine_Waters_by_Gage_Skidmore.jpg
(Gage Skidmore / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Maxine_Waters.jpg
(mark6mauno / CC BY (https://creativecommons.org/licenses/by/2.0)) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Maxine_Waters_(48010610548).jpg
(Gage Skidmore Peoriasta, AZ, Yhdysvallat / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=A1D6W3SmisU
(Hohto) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=Pe7gZQFAIvI
(HOLLYWOOD AVATTU) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Maxine_Waters_Official.jpg
(Edustajien talo [julkinen verkkotunnus])Leo-naiset Kiistat

Heinäkuussa 1994 Waters ja Peter King (R-NY) riitelivät Whitewater-kiistasta talon pankkikomitean aikana. Seuraavana päivänä hän keskeytti toistuvasti kuninkaan puheen, joka johti valvovan virkamiehen Carrie Meekin (D-FL) varoittamaan häntä edustajainhuoneen vihollisella, muodollisella varoituksella luopua. Waters keskeytettiin talosta päiväksi.

Vuonna 2005 Maxine Waters todisti talon koulutuskomiteassa tapauksesta, joka koskee liittovaltion petostentorjuntalakien täytäntöönpanoa voittoa tavoittelevassa koulutuksessa.

Vuonna 2006 hänen arvostelunsa King-Drew-lääketieteellisen keskuksen tiedotusvälineissä ja hänen ehdotuksensa Federal Communications Commissionille (Federal Communications Commission, FCC) hylätä ristiinomistuskiellosta luopuminen herätti kiistoja.

Kansalaisten vastuu ja etiikka Washingtonissa -ilmoitus on lisännyt Watersin korruptoituneeksi jäseneksi kongressissa vuosina 2005, 2006, 2009 ja 2011. Yksi luetteloista oli hänen poliittisen vaikutusvaltansa käyttäminen 'talon rahoituspalvelukomiteana'. jäsen, joka auttaa järjestämään liittovaltion käteistä OneUnited Bankille ja salaa tosiasian, että hänen miehensä omisti osaketta pankissa.

mistä tom hardy on kotoisin

Kesäkuussa 2009 kansalaiset hallitusten jätteitä vastaan ​​nimitti hänet kuukauden kuormaajaksi yrittäessään hankkia korvamerkin Maxine Watersin työllisyyden valmistelukeskukselle.

Vuonna 2009 Waters ja muu demokraattinen kongressiedustaja Dave Obey (WI) riitauttivat varojen käyttämisen parlamentin määrärahavaliokunnassa.

Vuonna 2018 'republikaaninen juutalainen koalitio' pyysi Watersia eroamaan johtuen hänen yhteyksistään '' Nation of Islam '' -johtajan Louis Farrakhanin kanssa.

Perhe ja henkilökohtainen elämä

Waters on naimisissa Sidney Williamsin, entisen Yhdysvaltain Bahaman suurlähettilään kanssa. Heillä on kaksi lasta, Edward ja Karen. Hän oli naimisissa Edward Watersin kanssa vuodesta 1956 heidän avioeroonsa vuonna 1972.

COVID-19-pandemian aikana vuonna 2020 hänen sisarensa Velma Moody kuoli viruksen vuoksi.

Viserrys Youtube Instagram