Margherita Ronchin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 14. heinäkuuta , 1966Ikä: 55 vuotta,55-vuotiaat naiset

Aurinko merkki: Syöpä

Syntynyt maa: ItaliaSyntynyt:Venetsia

Kuuluisa:Matthew Foxin vaimo

Mallit Italian naisetKorkeus: 6'2 '(188cm),6'2 'Naiset

Perhe:

Puoliso / entinen: Matthew Fox Aasia Argento Chiara Ferragni Antonio Sabato Jr.

Kuka on Margherita Ronchi?

Margherita Ronchi on italialainen kiitotien malli, joka on naimisissa suositun amerikkalaisen näyttelijän Matthew Foxin kanssa. Ennen kuin hänen suhteensa Foxiin kiinnitti median huomion, Margherita Ronchi oli kuuluisa malli Italiassa. Venetsiassa syntynyt ja koulutettu Ronchin upea ulkonäkö tasoitti tietä sille, että hän sai mallintamistehtäviä monilta tunnetuilta tuotemerkeiltä ja suunnittelijoilta uransa alussa. Hänestä ei tullut tunnettua pakenevaa mallia Italiassa. Margherita Ronchi muutti myöhemmin Yhdysvaltoihin kokeilemaan onneaan Hollywoodissa ja amerikkalaisessa muotiteollisuudessa. Ennen kuin kaikki tapahtui, hän tapasi tulevan aviomiehensä Matthew Foxin ravintolassa, ja he alkoivat pian seurustella. Ronchi omistautui kokonaan suhteelle ja varmisti, että Fox menestyi Hollywoodissa. Hänen tukensa ja omistautumisensa vuosien varrella auttoi Foxia tulemaan maineikkaaksi näyttelijäksi sekä televisiossa että elokuvissa. Pari pysyy edelleen onnellisina naimisissa toistensa kanssa, ja heidän nähdään usein käyvän yhdessä lehdistötiedotteissa ja elokuvanäytöksissä. Tällä hetkellä hän asuu Los Angelesissa miehensä ja lastensa kanssa.

Margherita Ronchi Kuvahyvitys http://marrieddivorce.com/celebrity/matthew-fox-s-wife-margherita-ronchi-s-wiki-age-birthday-bio-husband-children.html Kuvahyvitys http://linkpat.info/margherita-ronchi-byron-fox-2169.html Edellinen Seuraava Nousta kuuluisuuteen

Margherita Ronchin venetsialainen ulkonäkö toimi hänen suosikkinsa hänen muodin urallaan. Hänen kasvonsa ja persoonallisuutensa ohjaivat häntä tulemaan malliksi. Hänellä oli uransa alussa useita mallintamistehtäviä paikallisilta tuotemerkeiltä ja yrityksiltä, ​​ja hänestä tuli nopeasti suosittu malli Italiassa. Hän onnistui jopa kävelemään kiitotietä ja tekemään itselleen nimen. Margherita Ronchi päätti siirtyä Yhdysvaltoihin ja kokeilla onneaan Hollywoodissa, vaikka hänellä oli menestyvä mallinnusura Italiassa. Elätäkseen itsensä hän työskenteli satunnaisissa töissä, mukaan lukien tarjoilijan ravintola. Hän tapasi tulevan aviomiehensä tarjoilijana Matthew Fox , taloustieteen opiskelija ja urheilija. Huolimatta alkuperäisestä haluttomuudesta Ronchin loppuun, Fox voitti hänet oikeaan aikaan ja he alkoivat seurustella vuonna 1987. Ronchin ura pysäytettiin, kun hän halusi pysyä kumppaninsa vieressä ja tukea häntä koko uransa ajan.

Matthew Foxin muuttuminen opiskelijasta amatöörimalliksi ja lopulta ammattinäyttelijäksi ei olisi voinut tapahtua ilman Margheritan Ronchin kannustusta, koska hän tiesi mallinnusteollisuuden toiminnan. Hän luopui elämästään Italiassa ollakseen Foxin kanssa ja auttaakseen hänen uraansa. Lopuksi heidän suhteensa virallistettiin avioliiton kautta elokuussa 1992. Avioliitonsa jälkeen Ronchin on nähty seuranneen aviomiehensä asetuksiin ja matkustamassa usein viettääkseen enemmän aikaa hänen kanssaan. Foxin mukaan Ronchin horjumaton ja loputon tuki on suurin syy hänen menestykseensä. Hänellä on tällä hetkellä erittäin matala profiili ja häntä nähdään harvoin vuorovaikutuksessa median kanssa. Hän ei myöskään ole aktiivinen missään sosiaalisen median verkostossa.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Margherita Ronchi syntyi Venetsiassa, Italiassa. Hän ei ole paljastanut mitään tietoja varhaisesta elämästään. Hän on tällä hetkellä naimisissa kuuluisan amerikkalaisen näyttelijän Matthew Foxin kanssa. He tapasivat toisiaan ravintolassa vuonna 1987, jolloin Matthew opiskeli vielä Columbian yliopistossa. He treffasivat pitkään ennen kuin päättivät solmia solmun elokuussa 1992. Pari on onnellisessa naimisissa tähän päivään asti ja pysyy edelleen omistautuneina toisilleen. Heillä on kaksi lasta; Kyle Fox (1998) ja Byron Fox (2001). Katkera hetki heidän pitkäaikaisessa seurassaan tuli, kun strippari Stefani Talbott väitti, että hänellä oli suhde Foxin kanssa. Foxin julkaisija kielsi nämä huhut, ja Ronchi seisoi miehensä rinnalla ja pidensi tukeaan Talbottin väitteiden hylkäämiselle. Pari asuu tällä hetkellä Los Angelesissa ja elää hyvin vaatimattomasti.