Maren Morrisin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 10. huhtikuuta , 1990Ikä: 31 vuotta,31 -vuotiaat naaraatAurinko merkki: Oinas

Tunnetaan myös:Maren Larae MorrisSyntynyt:Arlington, Texas

Kuuluisa:Laulaja, lauluntekijä, levyjen tuottaja

Country Laulajat LevytuottajatKorkeus: 5'0 '(152cm),5'0 'Naaraat

Perhe:

Puoliso/Ex-:Ryan Hurd (s. 2018)

kristen connolly elokuvia ja TV -ohjelmia

isä:Gregory Morris

äiti:Kellie Morris

sisarukset:Karsen Morris

MEILLE. Osavaltio: Texas

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Miley Cyrus Post Malone Jennette McCurdy

Kuka on Maren Morris?

Maren Larae Morris on yhdysvaltalainen countrylaulaja, lauluntekijä ja levytuottaja, joka on julkaissut neljä studioalbumia ja monia singlejä kesäkuusta 2018 lähtien. Hänen uusin albuminsa, nimeltään 'Hero', on myös hänen ensimmäinen merkittävä levy -studioalbuminsa. Suuri hitti, se nousi Yhdysvaltain Billboard -listojen ykköseksi. Morris on toiminut musiikkiskenaariossa vuodesta 2005 lähtien ja toimittanut useita platinahyväksyttyjä singlejä, kuten ”My Church” ja ”The Middle”. Näitä singlejä myytiin satoja tuhansia kappaleita ja ne esiteltiin myös musiikkilistojen kärjessä. Hänen muut suositut singlensä, kuten ”80 -luvun Mercedes” ja ”I Could Use a Love Song”, saivat kulta -sertifikaatin eri virastoilta. Lahjakas countrylaulaja voitti Grammy -palkinnon parhaasta country -sooloesityksestä hittisinkistään ”My Church” vuonna 2017. Soolouransa lisäksi hän tekee usein yhteistyötä myös muiden musiikkitaiteilijoiden kanssa. Yhteistyössä Vince Gillin kanssa hän julkaisi kappaleen 'Dear Hate' vastauksena vuoden 2017 Las Vegas Strip -kuvaukseen.Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Parhaat uudet naislaulajat Vuoden 2020 parhaat naislaulajat Maren Morris Kuvaluotto https://en.wikipedia.org/wiki/File:Maren_Morris.jpg
(Prbtsubedi12345 [Public domain]) Kuvaluotto https://www.flickr.com/photos/disneyabc/30658361721
(Walt Disney Television) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/ByWWkZbAiq-/
(marenmorris) Kuvaluotto http://www.prphotos.com/p/PRN-119769/
(PRN) Kuvaluotto https://www.youtube.com/watch?v=mGqb5pp_vmc
(Maa 102,5) Kuvaluotto https://www.instagram.com/p/BvqdJfwnujV/
(marenmorris) Kuvaluotto https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Maren_Morris_2019_by_Glenn_Francis.jpg
(Toglenn [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)]) Edellinen Seuraava Ura Maren Morris rakastui musiikkiin, kun hänen isänsä osti hänelle kitaran 12 -vuotiaana. Hän oppi soittamaan kitaraa itse ja alkoi pian kiinnostaa laulamista. 14. kesäkuuta 2005 hänen ensimmäinen studioalbuminsa 'Walk On' julkaistiin Mozzi Blozzi Musicin lipun alla. Hänen toinen studioalbuminsa ”All That it Takes” julkaistiin Smith Entertainmentissa 22. lokakuuta 2007. Morris etsii edelleen suurta levy -yhtiötä, joka antaisi hänelle sopimuksen, mutta hän ei löytänyt yhtään kolmatta studioalbumiaan. Hän jatkoi Mozzi Blozzi Musicin kanssa ja julkaisi kolmannen studioalbuminsa nimeltä 'Live Wire' vuonna 2011. Kun Morris päätti julkaista viisi kappaletta saman nimisenä EP: nä, ei onnistunut houkuttelemaan suurta levy-yhtiötä käynnistämään seuraava projektinsa. Se julkaistiin Spotifyssa. Mielenkiintoista on, että kappaleet saivat yli 2,5 miljoonaa katselukertaa ja latausta Spotifyssa, mikä houkutteli paljon huipputoimistoja. Lopulta Morris allekirjoitti sopimuksen Columbia Nashvillen kanssa syyskuussa 2015 ja he julkaisivat kappaleet uudelleen EP: llä, ja singlenä ”My Church”. EP esiintyi kahdella johtavalla Billboard -listalla, jotka olivat Top Heatseekers -listan kärjessä sekä sijalla 27 Country Country -listalla. Sitä myytiin yli 2400 kappaletta ensimmäisen viikon aikana, ja Amerikan ääniteollisuusyhdistys myönsi kultaiselle singlelle My Church, kun se nousi Hot Country Songs -listan viidenneksi. Hän voitti Grammy -palkinnon parhaasta countrysooloesityksestä vuonna 2017 elokuvasta My Church. EP: n ja singlen ”My Church” suuren menestyksen jälkeen Morris julkaisi debyyttialbuminsa debyyttialbumin Columbia Nashville. Albumi 'Hero' julkaistiin 3. kesäkuuta 2016, ja se sisälsi suosittuja singlejä, kuten 'Rich', 'I Could Use a Love Song' ja '80s Mercedes'. Se sai maailmanlaajuista tunnustusta ja Rolling Stone sijoittui 40 parhaan maa -albumin vuoden 2016 listan kärkeen. Billboard sijoitti sen myös yhdeksänneksi vuoden 50 parhaan albumin listalla. Morris sai CMA -palkinnon vuoden uudesta artistista albumin menestyksen vuoksi. Sen myynti Yhdysvalloissa oli yli 286 900 kappaletta. Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä Maren Larae Morris syntyi Arlingtonissa, Texasissa, 10. huhtikuuta 1990. Hänen äitinsä Kellie Morris ja isä Greg Morris pitivät kampaamoa. Hänellä on nuorempi sisar nimeltä Karsen. Nuorena tytönä hän vietti suurimman osan ajastaan ​​vanhempiensa salongissa. Hän meni James Bowien lukioon opiskelemaan ja myöhemmin opiskeli Pohjois -Teksasin yliopistossa. Morris meni naimisiin maanmusiikkilaulajan Ryan Hurdin kanssa 24. maaliskuuta 2018.

Palkinnot

Grammy-palkinnot
2017. Paras maan soolosuositus Voittaja
Viserrys Youtube Instagram