Manuela Escobarin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 25. toukokuuta , 1984Ikä: 37 vuotta,37-vuotiaat naisetAurinko merkki: Kaksoset

Syntynyt maa: Kolumbiakuinka vanha on lita ford

Kuuluisa:Pablo Escobarin tytär

Liikenainen Perheenjäsenet

Perhe:

isä: Pablo Escobar Maria Victoria ... Sebastian Marr ... Stella Arroyave

Kuka on Manuela Escobar?

Manuela Escobar on tunnetun kolumbialaisen huumeherran ja narkoterroristin Pablo Escobarin ainoa tytär, jota usein kutsutaan kokaiinin kuninkaaksi. Hänen tähänastinen elämä on vähintään jännittävä tarina, kun hän koki asioita, joita luultavasti ei koskaan kuvitellakaan unelmissa. Hän oli isänsä silmän omena. Pablo Escobar, jota pidetään historian rikkaimpana rikollisena, toteuttaisi missä tahansa määrin tyttärensä pienimmätkin toiveet. Huhuttiin myös, että kerran hän poltti 2 miljoonaa dollaria pitääkseen pienen prinsessansa lämpimänä. Manuelalla, jota pidettiin silloin isänsä pilalla olevana pienenä tytönä, oli kaikki maailman ylenpalttisuus pienissä käsissään. Tämä satuelämä päättyi kuitenkin, kun Kolumbian kansallinen poliisi ampui ja tappoi hänen isänsä, kun hän oli vain yhdeksänvuotias. Tilanne muuttui voimakkaasti isänsä kuoleman jälkeen, jolloin hänet pakeni Kolumbiasta äitinsä ja veljensä kanssa paeta kostotoimenpiteitä. Kolme heistä matkustivat eri paikkoihin, kuten Brasiliaan, Ecuadoriin, Etelä-Afrikkaan ja Peruun, ennen kuin pakenivat Argentiinaan. Manuela muutti nimensä Juana Manuela Marroquin Santosiksi ja on siitä lähtien melkein johtanut hiljaisen ja yksityisen elämän pois parrasvalosta.i. k. gujral
Manuela Escobar Kuvahyvitys http://keywordsuggest.org/gallery/1126147.html Kuvahyvitys https://twitter.com/_manueer/media Edellinen Seuraava Elämä prinsessana

Manuela Escobar syntyi 25. toukokuuta 1984 Pablo Escobarille ja hänen vaimolleen Maria Victoria Henaolle heidän kahden lapsensa nuoremmaksi. Hänen vanhempi veljensä Juan Pablo Escobar Henao, joka varttui arkkitehdiksi ja kirjailijaksi, on myös vaihtanut nimensä Sebastián Marroquíniksi. Toisin kuin ikäisensä lapset, Manuela elää melko erilaista elämää, joka näki hänen saavan kotikoulutuksensa julkisen koulun sijasta. Tällainen askel varmistettiin hänen turvallisuudestaan ​​isänsä vihollisilta. Itse asiassa 13. tammikuuta 1988 hän koki melkein kuurotilanteen, kun isäänsä yritettiin murhata, joka näki autopommin räjähtäneen heidän monaconsa kerrostalossa. Pablo ilmeisesti syytti kolumbialaista huumekauppaa Hélmer Herreraa tällaisesta hyökkäyksestä.

Manuela Escobar asui kuin prinsessa, kun hänen isänsä oli elossa. Pablo Escobar oli täplikäs isä, joka hemmotteli lapsiaan ja kirjaimellisesti meni mihin tahansa pituuteen toteuttaa heidän toiveitaan. Kerran hän halusi yksisarvisen syntymäpäivälahjaksi. Vaikka mahdoton ehdotus, Pablo oli rakastava isä, hän loi tyttärelleen hevosesta yksisarvisen. Lehmän sarvi oli niitattu hevosen otsaan ja siivet kiinnitetty sen selkään. Hevonen kuitenkin kärsi tartunnasta tässä prosessissa. On myös spekuloitu, että piiloutuessaan perheensä kanssa Medellinin vuorenrinteelle Manuelan isä poltti noin 2,0 miljoonan dollarin pituisia dollarin seteleitä suojellakseen häntä hypotermialta. Lähteiden mukaan, kun rakas tytär tiedusteli miljardin dollarin arvosta, pistelevä isä sanoi silmiesi arvon, prinsessa. Lähteet paljastavat myös, että hänen isänsä antoi kerran sanan, että hän on hänen rivinsä viimeinen. Pablo rakasti tyttärensä niin paljon, että hän piti sanansa tekemällä yhden rakastajataristaan ​​keskeyttämään lapsensa.

Jatka lukemista alla Manuela Escobarin elämä Pablo Escobarin kuoleman jälkeen

Manuela Escobarin elämä muuttui milloin Pablo Escobar Kolumbian kansallisen poliisin ampui hänet ammuntaan 2. joulukuuta 1993. Hänen täytyi jättää taakseen koko elämänsä ylellisyys ja paeta Kolumbiasta äitinsä kanssa vuonna 1995. Maria Victoria Henao tunnetaan tällä hetkellä nimellä María Isabel Santos Caballero ja veli Juan. Pyrkiessään pakenemaan isänsä vihollisten kostotoimista perhe pakeni ensin Mosambikiin ja sen jälkeen Brasiliaan. Siirtyessään maasta toiseen turvapaikkaa hakiessa perhe saapui Buenos Airesiin (Argentiina) turistiviisumeilla ja lopulta asettui sinne kolumbialaisista maanpakolaisiksi.

Manuela Escobar aloitti uuden elämänsä Juana Manuela Marroquin Santoksena Argentiinassa äitinsä ja veljensä kanssa, jotka ottivat myös uudet nimet. Pieni tyttö oli niin kiintynyt isänsä kanssa, että hän nukkui Pablolla viimeisenä päivänä käyttämänsä paidan kanssa. Hänellä oli tapana pitää myös Pablo-parta tyynynsä alla. Argentiinassa hän alkoi käydä koulua veljensä kanssa, kun taas äidistään tuli vähitellen menestyvä kiinteistöyrittäjä. Kun asiat alkoivat normalisoitua, yksi äitinsä liikekumppaneista löysi äitinsä todellisen identiteetin, jonka jälkeen Henao pakeni tuloistaan. Henao jäljitettiin, vangittiin puolitoista vuotta, kun hänen varojaan tutkittiin. Koska viranomaiset eivät löytäneet yhtään hänen talouttaan laittomaan toimintaan, Henao vapautettiin. Tämä tapaus ja hänen perheensä henkilöllisyyden paljastaminen vaikuttivat kuitenkin jälleen kerran Manuela Escobarin elämään, joka käänsi itsensä takaisin kotinsa neljään seinään ja kieltäytyi palamasta kouluun. Sen jälkeen hänelle annettiin yksityistunteja kotona.

hamdan bin mohammed al maktoumin koulutus
Missä Manuela Escobar on nyt?

Manuela Escobarin nykyisestä elämästä ei tiedetä paljon, koska näyttää siltä, ​​että hän on päättänyt pysyä kaukana valokeilasta. Vaikka seuraavina vuosina hänen äitinsä ja veljensä puhuivat medialle useita kertoja. Hänen veljensä Sebastián Marroquín julkaisi myös kirjan Pablo Escobar: Isäni , vuonna 2014 nimellä Juan Pablo Escobar, mutta Manuela on pitänyt pitkään hiljaa. Hän ei myöskään ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja näyttää olevan tyytyväinen elämäänsä hiljaista elämää uuden identiteettinsä kanssa kaukana menneisyytensä pimeistä varjoista.