Madison Pettisin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 22. heinäkuuta , 1998



Ikä: 23 vuotta,23-vuotiaat naiset



Aurinko merkki: Syöpä

Syntynyt maa: Yhdysvallat



mistä on laulajan sinetti

Syntynyt:Arlington, Texas, Yhdysvallat

Kuuluisa:Näyttelijä, ääninäyttelijä, julkkismalli

Afrikkalainen amerikkalainen näyttelijä Mallit



Perhe:

sisarukset:Steven (nuorempi veli)

MEILLE. Osavaltio: Texas

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Olivia Rodrigo McKenna Grace Willow Smith Lily-Rose Depp

Kuka on Madison Pettis?

Madison Pettis on harvinainen lahjakkuus, joka on tehnyt uran näyttelemisessä ja laulamisessa hyvin nuorena. Hän alkoi saada tarjouksia kaupallisesta mallinnuksesta vasta viisivuotiaana. Madison Pettis oli myös hyvä laulamassa ja esiintyi koulussa ja paikallisissa tapahtumissa. Kaupallisten mallinnustarjousten määrän kasvaessa hänen vanhempansa rekrytoivat erityisen edustajan huolehtimaan hänen urastaan. Hyvin nuorena hän sai tarjouksen toimia kuuluisassa Barney & Friends-TV-ohjelmassa. Koska Madison Pettis oli myös laulaja, hän vaikutti näyttelyn katsojiin laulamalla ja tanssimalla. Ensimmäisen TV-roolinsa jälkeen Madison Pettis jatkoi uraansa sekä mallinnuksessa että näyttelijänä. Hän sai joitain merkittäviä mallinnustarjouksia, kuten 'Love Pastry' -tuotteen mainostaminen yhdessä suurten julkkisten kuten Alli Simpsonin ja Cody Simpsonin kanssa.

Madison Pettis Kuvahyvitys https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5b/Madison_Pettis_2010.jpg Kuvahyvitys http://vignette1.wikia.nocookie.net/disney/images/6/6c/MadisonPettis.jpg/revision/latest?cb=20131014183605 Kuvahyvitys http://www.leathercelebrities.com/images/uploads/Madison-Pettis-attends-Think-It-Up-Education013.jpg Edellinen Seuraava Meteorinen nousu tähtiin Madison Pettisin ura läheni, kun hän alkoi saada tarjouksia työskennellä mainstream-elokuvissa. Hän voitti ensimmäisen merkittävän roolin elokuvissa vuonna 2006, kun hän toimi elokuvan päähenkilön kauan kadoksissa olevana tyttärenä Disney-elokuvassa The Game Plan. Kriitikot arvostivat hänen suorituskykyään laajalti, ja hän alkoi saada enemmän ja enemmän tarjouksia elokuvissa. Vuonna 2007 hän sai toisen suuren elokuvaroolin elokuvassa 'Vapaa tyyli'. Vuoteen 2016 mennessä hän esiintyi yhteensä 12 elokuvassa, jotka vakiinnuttivat hänet suurena elokuvan tähtinä. Elokuvaroolien ohella Madison Pettis sai myös tarjouksia isännöidä monia lapsille ja nuorille suunnattuja TV-ohjelmia, kuten Disneyn ”Special Agent Oso”. Suloisen ja houkuttelevan äänensä ansiosta hän sai myös tarjouksia ääninäyttelijänä joissakin suosituissa Disney-elokuvissa ja TV-sarjoissa, kuten The Lion Guard. Vuoden 2017 alkuun mennessä Madison Pettis nousi yhdeksi lupaavimmista nuorista näyttelijöistä Yhdysvalloissa.

Rakastan kiharaisia ​​hiuksia! ?

Video, jonka on lähettänyt Madison Pettis (@madisonpettis) 10. elokuuta 2016 klo 12.01 PDT

Jatka lukemista alla Mikä tekee Madison Pettistä niin erikoisen Madisonin eksoottinen ulkonäkö tekee hänestä erityisen erikoisen. Syntyessään mustalle isälle ja valkoiselle äidille, hän saa ainutlaatuisen ulkonäön, joka auttaa häntä erottumaan kilpailusta. Toinen syy on hänen kykynsä siirtyä tietystä taitosta toiseen hyvin helposti. Laulajana ja mallina oleminen oli etu hänen näyttelijäuralleen, koska hän pystyi laulamaan ja tanssimaan monissa elokuvissaan, mikä ei ollut mahdollista monille muille näyttelijöille.

Drake-konsertti sai eilen illalla tanssimaan, huutamaan, räppäämään ja itkemään ?? Katso kuinka valaistu loppu oli napsautuksessani? madpettis

Video, jonka on lähettänyt Madison Pettis (@madisonpettis) 11. syyskuuta 2016 klo 14.24 PDT

Fameen ulkopuolella Hänellä on ollut hyvät suhteet ikäisensä ja faneihinsa. Joukkotiedotusvälineissä ei ole koskaan raportoitu hänen työelämäänsä liittyviä kiistoja. Madison Pettis on kuitenkin houkutellut otsikoita useiden miesten kanssa tekemiään suhteita varten. Hänellä oli pitkä treffihistoria, kun hän oli hyvin nuori. Hän aloitti ensin tapaamisen kuuluisan amerikkalaisen TV-näyttelijän Bryce Cassin kanssa. Suhde ei kestänyt kauan henkilökohtaisten erimielisyyksien takia ja hän alkoi seurustella Jaden Smithin kanssa. Madison Pettis ja Jaden Smith erosivat julkisen sylkemisen jälkeen, josta tiedotettiin laajalti tiedotusvälineissä. Hänen sanotaan nyt olevan seurustelemassa Garrett Backstormia. Huolimatta eräistä valokuvista pariskunnasta, joka levitetään joukkotiedotusvälineissä, molemmat eivät ole koskaan tunnustaneet olevansa suhde. Madison Pettis ei ole keskittynyt pelkästään uraansa, vaan osallistunut myös hyväntekeväisyyteen. Vuonna 2015 hän suunnitteli erityisen graafisen T-paidan yhdessä hyväntekeväisyysorganisaation kanssa osana ’Esittelykampanjaa’. T-paidan myynnistä saatavat tuotot menisivät sotilasveteranien perheille.
Näytä tämä viesti Instagramissa

Madison Pettisin (@madisonpettis) jakama viesti

Verhojen takana Madison Pettis on syntynyt sekarotuisista vanhemmista. Hänen isänsä on afroamerikkalainen ja äiti on italialaista, ranskalaista ja irlantilaista alkuperää. Varhaislapsuudesta lähtien Madison Pettis osoitti kiinnostusta mallinnukseen ja näyttelemiseen. Hän sai paljon kannustusta vanhemmiltaan menestyvän uran aloittamiseksi media-alalla. Kummallista, että hänen oma esityksensä ei tutustuttanut häntä mediamaailmaan, vaan äitinsä. Hänet huomattiin, kun hänen äitinsä valittiin paikallislehden ”FortWorthChild” kannelle. Kun Madison Pettis kuvattiin hänen äitinsä kanssa kannessa, jotkut mediayhtiöt tekivät vaikutuksen hänen persoonallisuuteensa ja lähestyivät tarjouksia.

Kiitos kaikesta eilisen syntymäpäivärakkaudesta ❤?

Jakama viesti Madison Pettis (@madisonpettis) 23. heinäkuuta 2017 klo 15.15 PDT