MacKenzie Scottin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 7. huhtikuuta , 1970Ikä: 51 vuotta,51 -vuotiaat naaraatAurinko merkki: Oinas

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:San Francisco Kaliforniassa

Kuuluisa:Kirjailija, Jeff Bezosin entinen vaimo

Miljardöörejä FilantrooppejaKorkeus: 5'8 '(173cm),5'8 'Naaraat

Perhe:

Puoliso/Ex-:Dan Jewitt (s. 2021),Ethan Hawke John Green Joe Hill Jeff Kinney

Kuka on MacKenzie Scott?

MacKenzie Scott on yhdysvaltalainen kirjailija, hyväntekijä ja entinen vaimoOinas Naiset Tärkeimmät teokset

Hänen tärkeimpiä teoksiaan kirjailijana ovat mm Luther Albrightin testi (2005) ja Ansoja (2013).

Hän julkaisi myös yhden tähti -arvostelun Brad Stonen The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon -kirjasta. Palkinnot ja saavutukset

MacKenzie Scott palkittiin vuonna 2006 American Book Award -palkinnolla erinomaisesta kirjallisesta saavutuksesta romaaninsa kunniaksi. Luther Albrightin testi . Kirja nimettiin myös vuoden Los Angeles Times -kirjaksi.

Perhe ja henkilökohtainen elämä

MacKenzie Scott tapasi Jeff Bezosin työskennellessään hänen alaisuudessaan New Yorkin hedge -rahastoyhtiössä DE Shaw. He rakastuivat ja menivät naimisiin vuonna 1993 lyhyen seurustelun jälkeen. Sen jälkeen he muuttivat Seattleen, Washingtoniin. Täällä hänen miehensä aloitti verkkomarkkinoinnin ja aloitti myöhemmin maailman suurimman verkkokaupan Amazon.com. Heillä on kolme poikaa ja adoptoitu tytär.

Tammikuussa 2019 pari ilmoitti aikovansa erota ja heidän avioeronsa saatiin päätökseen 4. huhtikuuta 2019. Osana avioerosopimusta MacKenzie Scott sai 25%Amazonin osakkeista, joiden arvo oli tuolloin 35,6 miljardia dollaria, joten hän oli kolmas rikkain nainen maailmassa.

Vuonna 2021 hän meni naimisiin lukion luonnontieteiden opettajan Dan Jewittin kanssa ja asuu tällä hetkellä Seattlessa hänen ja hänen neljän lapsensa kanssa.

kenny rogersin syntymäaika
Trivia

Hän on allekirjoittanut 'Lupauksen antaminen' -kampanjan ja on luvannut lahjoittaa vähintään puolet omaisuudestaan ​​hyväntekeväisyyteen.