Lyle Trachtenbergin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 1. Tammikuuta , 1956Ikä: 65 vuotta,65-vuotiaat miehetAurinko merkki: Kauris

todellinen norsu luuton

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Los Angeles, Kalifornia

Kuuluisa:Näyttelijä

mistä Ryan Garcia on kotoisin

Näyttelijät Amerikkalaiset miehetKorkeus: 5'6 '(168cm),5'6 'Huono

Perhe:

Puoliso / entinen:Adrianna Belan,Matthew Perry Jake Paul Dwayne Johnson Ben Affleck

Kuka on Lyle Trachtenberg?

Lyle Trachtenberg on amerikkalainen entinen näyttelijä ja IATSE-järjestäjät. Hänet tunnetaan parhaiten näyttelijän, koomikon ja televisio-persoonan Whoopi Goldbergin entisenä aviomiehenä. Kalifornian syntyperäinen Trachtenberg kannatti näyttelijän toiveita varttuessaan. Valmistuttuaan lukiosta hän otti pääsyn Kalifornian yliopistoon Los Anglesiin vuonna 1976. Hän valmistui vuonna 1980 ja myöhemmin tuli aktiiviseksi jäseneksi kansainvälisen teatterilavapalvelujen työntekijöiden liiton, ammattiliiton, joka edustaa tällä hetkellä yli sataa tuhatta teknikkoa. , käsityöläiset ja käsityöläiset työskentelevät viihdeteollisuudessa. Hän nousi nopeasti riveissä ja tuli vaikutusvaltaiseksi järjestäjäksi 1990-luvun puoliväliin mennessä. Tänä aikana hän keräsi jonkin verran tunnettuutta unionin häiritsevästä käyttäytymisestä erilaisten itsenäisten elokuvien sarjoissa. Vuosien varrella hän on saanut hyvityksiä yhdistyksestään useissa projekteissa. Hän esiintyi näyttelijänä vuoden 1998 komediaelokuvassa Rantaelokuva . Trachtenberg oli Goldbergin kolmas ja viimeisin aviomies. He menivät naimisiin vuosina 1994–1995. Goldbergin kautta hän on tyttärensä Alexandrea 'Alex' Martinin entinen isäpuoli.

Lyle Trachtenberg Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=5VsfEmS3qks
(Luuranko) Lapsuus ja varhainen elämä

1. tammikuuta 1956 Los Angelesissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa syntynyt Lyle Trachtenberg oli kiinnostunut näyttelemisestä lapsuudestaan ​​lähtien. Lukion valmistuttuaan hän ilmoittautui Kalifornian yliopistoon Los Angelesiin vuonna 1976 ja sai tutkinnon vuonna 1980.

Jatka lukemista alla Ura

Sen jälkeen kun Lyle Trachtenberg on suorittanut opintonsa Kalifornian yliopistossa Los Angelesissa, hän liittyi Kansainväliseen teatteriesityöntekijöiden liittoon, joka toimii ammattiliittona yli sadalle tuhannelle viihteen eri osa-alueella työskentelevälle teknikolle, käsityöläiselle, käsityöläiselle. teollisuus, mukaan lukien teatteri, elokuvat, TV-projektit ja messut.

milloin allen ludden kuoli

Ajan myötä hänestä tuli voimakas ja vaikutusvaltainen järjestäjän järjestölle ja hän sai jonkin verran tunnettuutta työstään eri sarjoissa unionin edustajana. Heinäkuussa 1995 julkaistun Variety-artikkelin mukaan Lyle Trachtenberg aiheutti joitain ongelmia indie-elokuvantekijälle Allison Andersille ja hänen tuottajilleen vuonna 1996 elokuvansa kuvaamisen aikana. Sydämeni armo . Viiden miljoonan dollarin hankkeessa hän ja hänen tuottajansa, Ruth Charny ja Dan Hassid, olivat onnistuneet palkata useita samoja ammattiliittoon kuulumattomia miehistön jäseniä, joiden kanssa hän oli työskennellyt aikaisempien matalan budjetin ponnistelujen parissa. Toisella viikolla kuvaamisen alkamisen jälkeen Trachtenberg tuli lounaan aikana. Kun häneltä evättiin pääsy sarjaan, hän sijoittui ulkotilaan catering-autolla ja alkoi luetella IATSE: n jäseneksi tulemisen etuja. Lounaan päättyessä IATSE: lla oli 25 uutta jäsentä. Tilanne oli tullut melko jännittyneeksi, ja käytiin välitöntä lakkoa. Lopulta tuottajat pääsivät sopimukseen unionin kanssa ja kuvaaminen alkoi uudelleen.

Tuottaja Lawrence Bender kirjoitti Los Angeles Times -sarakkeessaan tammikuussa 1996 omasta kokemuksestaan ​​Lyle Trachtenbergin ja liiton kanssa. Ammunta aikana Valkoisen miehen taakka (1995), hänen tuottamansa elokuvan, unioni lopetti tuotannon, mikä aiheutti huomattavan määrän rahallisia vahinkoja ja viivästyksiä. Myöhemmin Bender listasi L. A. Timesin haastattelussa joitain ratkaisuja pienen budjetin kuvien tekemisen ongelmiin ammattiliittojen kanssa. Vastauksena Trachtenberg neuvoi häntä sarkastisesti luopumaan omista maksuistaan ​​elokuvista, joiden budjetti oli alle 3 miljoonaa dollaria ja jossa unioniliittoja ei otettaisi huomioon. Benderin mukaan tämä oli yksinkertaisesti yritys kiertää asiaa eikä pysyvä tuottava ratkaisu.

Alkuperäisistä pyrkimyksistään huolimatta Lyle Trachtenberg ei koskaan onnistunut näyttelijänä. Vuonna 1996 hän esiintyi itseään Robert Rodriguezin kauhussa Hämärästä aamunkoittoon . Vuonna 1998 hän kuvasi hahmoa, joka hyvitettiin Husky-kaveriksi kirjailija / ohjaaja John Quinnin komediaelokuvassa Rantaelokuva . Hän on myös saanut erityisen kiitoksen osallistumisestaan ​​kaltaisiin elokuviin Tyttökuume (2002), Steinien kanssa pysyminen (2006), ja Hei, nimeni on Doris (2015).

kim seok-jin syntymäaika

Lyle Trachtenberg on edelleen IATSE: n aktiivinen jäsen ja osallistuu erilaisiin mielenosoituksiin.

Perhe ja henkilökohtainen elämä

Lyle Trachtenberg sitoi solmun Whoopi Goldberg 1. lokakuuta 1994. Avioliitto lyhytikäinen ja he erosivat vuonna 1995.

Avioeronsa jälkeen Goldbergistä Trachtenberg vaihtoi häävalat Kanadassa syntyneen Adrianna Belanin kanssa. Heillä on kaksi tytärtä yhdessä, Gabriella ja Natasha. Belan on entinen näyttelijä.