Louis Dowlerin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntynyt: 1975Tyttöystävä:Bubba,Mallit Brittiläiset miehetKorkeus: 6'0 '(183cm),6'0 'Huono

Perhe:

Puoliso / entinen: Emma Watson Cara Delevingne Ashley Cain Jamie Dornan

Kuka on Louis Dowler?

Louis Dowler on brittiläinen malli ja lisensoitu kiinteistömyyjä, joka tunnetaan parhaiten suhteestaan ​​Oscariin ja BAFTA-voittajaan brittinäyttelijään, Kate Winslet ja hänen avioliittonsa amerikkalaisen näyttelijän ja kirjailijan Jennifer Espositon kanssa. Hän treffasi Winsletiä noin vuoden ajan vuosina 2010-11 ja oli sitten naimisissa Espositon kanssa vuosina 2014--2016. Vuonna 2013 hän ja hänen silloinen kumppaninsa Esposito avasivat keliakiaystävällisen leipomon 'Jennifer's Way' Manhattanin West Villagessa, joka tarjosi 'gluteeniton, meijeritön, soija- ja sokeriton ruoka ihmisille, jotka kärsivät autoimmuunisairaudesta keliakiasta, josta myös Esposito kärsi. Leipomo on nyt suljettu pysyvästi sen jälkeen, kun Esposito ja sijoittajat, mukaan lukien Dowler, olivat pudonneet, mikä johti siihen, että he haastoivat häntä 43 miljoonan dollarin hintaan maaliskuussa 2016. Vaikka hänet tunnetaan parhaiten Burberry- ja Tommy Bahama -kampanjoissa esiintymisen mallina, hän on ollut esillä monissa muotilehdissä. Häntä edustavat WhyNot-mallit ja Heffner Management. Hän työskentelee tällä hetkellä kiinteistövälittäjänä Compassissa.Louis Dowler Kuvahyvitys https://articlebio.com/louis-dowler Kuvahyvitys https://www.selectmodel.com/men/mainboard/419-louis-dowler/ Kuvahyvitys https://www.selectmodel.com/men/mainboard/419-louis-dowler/ Kuvahyvitys https://www.selectmodel.com/men/mainboard/419-louis-dowler/ Kuvahyvitys https://www.selectmodel.com/men/mainboard/419-louis-dowler/ Edellinen Seuraava Nouse tähtiä

Kun hän aloitti työskentelyn mallina, Louis Dowler sai tunnustuksen esiintymisestä Burberry-vaatteiden mainoskampanjoissa. Hän jatkoi ilmestymistä useiden aikakauslehtien kannessa ja mallinteli myös Tommy Bahaman kaltaisia ​​tuotemerkkejä. Hän ansaitsi kuitenkin median huomion aloitettuaan tapaamisen näyttelijä Kate Winsletin kanssa Titanic maine. Siitä lähtien hän on pysynyt uutisissa heidän sotkuisesta hajoamisestaan, myöhemmästä avioliitostaan ​​ja erottamisesta Jennifer Espositosta sekä oikeudenkäynnistä, jonka hän ja hänen liikekumppaninsa nostivat Espositoa vastaan.

Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä

Louis Dowler syntyi vuonna 1975 Penzancessa, Iso-Britanniassa, Alexander Dowlerin luona. Hänellä on kandidaatin tutkinto strategisesta markkinoinnista.

Louis Dowler tunnetaan parhaiten korkean profiilin asioistaan ​​Kate Winsletin ja Jennifer Espositon kanssa. Hän alkoi seurustella Winsletin kanssa vuonna 2010, kun hän erotti toisen aviomiehensä, elokuvan ohjaaja Sam Mendesin. Nämä kaksi olivat erottamattomia jonkin aikaa, ja hän esiintyi hänen rinnallaan erilaisissa muotinäytöksissä ja palkintotapahtumissa vuosina 2010 ja 2011. Kuitenkin oltuaan yhdessä vuoden ajan, he erosivat vuonna 2011 vierailunsa jälkeen yritysmagneetti Richard Bransonin kiinteistössä Necker Islandilla , jossa hän tapasi ja kiinnostui hänen veljenpoikansa Ned Rocknrollista. Dowler, joka väitti, ettei hänen ollut mahdollista katkaista rakkauttaan häntä kohtaan yön yli, hajosi jauhti häntä ja syytti häntä 'julmasta' Richard Kayn haastattelussa The Daily Mail -lehdestä. Mainitsemalla, että hän oli jopa tavannut vanhempansa, hän kuvaili koko tapahtumaa 'vielä minulle erittäin raakaksi'.Vaikka Louis Dowler mainitsi, ettei hän ollut vielä löytänyt ketään korvaamaan Winsletiä, hän löysi lopulta tulevan vaimonsa Jennifer Espositon, joka oli myös aiemmin mukana epäonnistuneessa avioliitossa, Hollywood-näyttelijän Bradley Cooperin kanssa. Aivan kuten Dowler, Esposito ei ollut onnellinen lyhyestä avioliitostaan ​​kaksinkertaisen Oscar-ehdokkaan kanssa, ja kritisoi häntä myöhemmin ottamatta nimeä huhtikuussa 2014 julkaistussa kirjassaan 'Jennifer's Way'. On mahdollista, että Dowler ja Esposito olivat pystyivät sitoutumaan epäonnistuneisiin asioihin ensimmäisen tapaamisensa jälkeen vuonna 2012. Pari vuotta seurustelun jälkeen he ilmoittivat toukokuussa 2014 olevansa kihloissa, mutta eivät paljastaneet tuolloin avioliittosuunnitelmia. Kaksi sitoivat solmun lopulta 16. marraskuuta 2014 New Yorkissa. Häävieraan mukaan häät, mukaan lukien kakku, valmistettiin gluteenittomassa leipomossa 'Jennifer's Way', jonka hän avasi vuonna 2013 Dowlerin avulla. Hän oli yksi yrityksen sijoittajista, mutta valitettavasti pariskunnalle liike- ja henkilökohtaisen elämän sekoittaminen ei mennyt hyvin, koska heillä oli eroja leipomon toiminnassa. Vaikka he olivat tiettävästi yrittäneet korjaustiedostoa, Esposito teki avioeron häneltä maaliskuussa 2016. Instagram-profiilinsa mukaan hän on nyt kihloissa naisen kanssa, jota hän kutsuu nimellä Bubba.

Kiistat ja skandaalit

Louis Dowler, joka oli aikaisemmin kutsunut entisen kumppaninsa Kate Winsletin julkisesti heidän ei-suoraviivaisen hajoamisensa jälkeen, tuli jälleen uutisiin vuoden 2016 alussa, kun hän nosti 43 miljoonan dollarin oikeudenkäynnin silloista vaimoaan Jennifer Espositoa vastaan ​​muiden sijoittajien kanssa Jennifer's Way -leipomossa. Oikeudenkäynnissä väitettiin, että hän oli 'kaapannut' yrityksen verkkosivuston ja ohjaanut sen henkilökohtaiseen blogiinsa, jossa hän kehotti asiakkaita olemaan käyttämättä tuotteita, koska hän ei enää ollut mukana yrityksessä. Näyttelijä, joka oli muuttanut Tanskaan 'käsittelemään kaikki lailliset ongelmansa', väitti, että 'sijoittajat olivat harhaanjohtaneet hänet' ja 'työnnettiin' ulos yrityksestä. Hän haki avioeroa häneltä samaan aikaan kun oikeusjuttu tapahtui.

Instagram