Logan Moreau Biografia

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 27. tammikuuta ,2012Ikä:9 vuottaAurinko merkki: Vesimies

Syntynyt maa: YhdysvallatSyntynyt:Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Louis xii Ranskan puolisosta

Kuuluisa:Lasten näyttelijä

Lasten näyttelijät Amerikkalainen miesMEILLE. Osavaltio: Kaliforniassa

kuinka vanha on mimi rogers

Kaupunki: Enkelit

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Oakley Fisher Minun Talerico Ethan Embry Julian Clark

Kuka on Logan Moreau?

Logan Moreau on amerikkalainen lapsinäyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Toby Duncanin roolista Disney Channel -sovelluksen neljännellä ja viimeisellä kaudella Onnea Charlie . Hän pelasi roolia vuosina 2013--2014, ja tänä aikana esiintyi myös Toby Duncanina tv-sarjassa Jessie ”Jaksossa Onnea Jessie: New Yorkin joulu . Vuonna 2013 hän esiintyi Michael Vincent Hodginsina TV-sarjassa Luut jaksossa Natsi häämatkalla . Hän oli esillä Nickelodeonin esikoululaisille suunnatussa animaatiosarjassa, Joukkue Umizoomi , vuonna 2014. Kalifornialainen valokuvaaja Nicole Benitez teki useita valokuvauksia Loganista. Logan Moreaulla on myös Twitter-tili ja Facebook-tili, joita hänen vanhempansa hoitavat.

Logan Moreau Kuvahyvitys http://www.m-magazine.com/posts/good-luck-charlie-then-and-now-107235/photos/logan-moreau-then-171167 Kuvahyvitys https://in.pinterest.com/sgonzlezmenndez/logan-moreau/ Kuvahyvitys http://child-actor-gifs.tumblr.com/post/57650375911/my-logan-moreau-gifs Edellinen Seuraava Nouse tähtiä

Logan Moreau laukkasi ensimmäisen näyttelijäroolinsa vain muutama kuukausi ensimmäisen syntymäpäivänsä jälkeen. Hänet valettiin Disneyn Onnea Charlie , ja ilmestyi ensimmäisen kerran televisiossa kauden 4 ensi-jaksossa, Duncanin unelmatalo . Hän korvasi Jake Cinoan, joka oli esiintynyt Toby Duncanina näyttelyssä kolmannen kauden aikana. Vaikka molemmat olivat saman ikäisiä, on sanottu, että Logan valittiin rooliin, koska Jake ei kasvanut tarpeeksi nopeasti nousemaan rooliin näyttelyssä. Joka tapauksessa Logan hurmasi yleisön siitä lähtien, kun hän esiintyi näytöllä ensimmäistä kertaa.

Jatka lukemista alla Mikä tekee Logan Moreausta niin erikoisen

Logan Moreau sai suosiota näyttämällä Toby Duncania, nuorinta Duncanin sisarta Onnea Charlie . Hieman yli vuoden ikäisenä hänestä tuli tuolloin nuorin Disney-tähti. Hänen syytön ulkonäkö ja viehättävä hymy ovat vain kaksi niistä monista asioista, joita näyttelyn fanit rakastavat hänestä. Valitettavasti hittiesityksen tuottajat peruuttivat sen neljännen kauden jälkeen. Huolimatta roolista vain yhden kauden, hänestä tuli yksi näyttelyn suosituimmista hahmoista ja esiintyi useissa muissa televisio-ohjelmissa, kuten Jessie ja Luut lähivuosina.

Perhe ja henkilökohtainen elämä Logan Moreau syntyi 27. tammikuuta 2012 Los Angelesissa Kaliforniassa. Hänen vanhempansa ovat espanjalaisia. Hänellä on nuorempi sisar. Hän tykkää leikkiä autoilla, kuorma-autoilla sekä pelata paini ja Peek-a-Boo isänsä kanssa. Hän rakastaa myös käydä akvaarioissa katsomaan mereneläviä. Trivia

Tobyn luonteen luomista ei ollut todella suunniteltu Onnea Charlie ollenkaan. Kuitenkin, Leigh-Allyn Baker , joka näytti näytöllä näytöllä olevaa äitiään Amy Duncania, tuli raskaaksi vuonna 2012. Hänen tuottajansa esityksen tuottajat toivat viidennen lapsen Duncanin kotitalouteen. Hänen koko nimensä näyttelyssä paljastuu olevan Toby Wan-Kenobi Duncan, joka viittaa Tähtien sota -hahmoon Obi-Wan Kenobiin. Mielenkiintoista on, että vaikka Toby-nimen antoi näytöllä näkyvä veli Gabe, se valittiin tosiasiassa disneychannel.com-sivustolla järjestetyn kyselyn avulla.

Viserrys