Lisa Zimouche elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 29. kesäkuuta , 1999Ikä: 22 vuotta,22-vuotiaat naisetAurinko merkki: Syöpä

Syntynyt:PariisiKuuluisa:Ammattimainen freestyle-jalkapalloilija

Ranskalaiset naiset Naiset urheilijat

Korkeus: 5'4 '(163cm),5'4 'NaisetPerhe:

sisarukset:Safia

Kaupunki: Pariisi

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Madison Kocian Bob Baffert Timothy F.Cahill Dirk Nowitzki

Kuka on Lisa Zimouche?

Lisa Zimouche on ranskalainen-algerialainen freestyle-jalkapalloilija, joka on saanut mainetta esittelemällä muskottipähkinätaitojaan maailmanluokan jalkapalloilijoiden edessä ympäri maailmaa. Hän oli aloittanut Pariisin Saint Germain -nimisen nuorisojoukkueen jäsenenä, mutta jätti virallisen jalkapallon freestyle-katutason hyväksi. Hän osallistui Red Bull Street Style -finaaliin vuonna 2012 ja hänet nimitettiin maailman Panna-naismestariksi vuonna 2014. Hän yllätti internetyhteyden vuonna 2017 lukuisilla esityksillä ammattilaisjalkapalloilijoiden kuten Granit Xhaka, Alex Oxlade-Chamberlain, Hector kanssa. Bellerin ja Shkodran Mustafi Arsenal-joukkueesta, entinen brasilialainen pelaaja Ronaldinho, Manchester Unitedin Paul Pogba ja Italian maalivahti Gianluigi Buffon sekä Jamaikan sprinteri Usain Bolt ja kanadalainen räppäri Drake. Hänestä tuli yksi PUMA Football -brändin lähettiläistä vuonna 2018, ja häntä tukee myös Worm-vaatemerkki. Häntä edustaa Pariisissa toimiva riippumaton lahjakkuusjärjestö O2 Management. Kuvahyvitys https://www.instagram.com/lisafreestyle/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/lisafreestyle/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/lisafreestyle/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/lisafreestyle/ Edellinen Seuraava Nouse tähtiä Lisa Zimouche alkoi esiintyä kilpailukykyisesti 13-vuotiaana, kun hän pelasi Paris Saint Germainin naisten nuorisojoukkueessa. Hänen ensimmäinen kilpailuesiintymisensä oli Red Bull Street Style World Final -finaalissa vuonna 2012. Kiinnostuneempi näyttämään taitojaan kadulla kuin kentällä, hän päätti jättää joukkueen 14-vuotiaana kehittääkseen itsensä freestyle-jalkapalloilijana. Tuona vuonna hän voitti vuoden 2014 Panna-naisten maailmanmestaruuden. Myöhemmin hän kertoi haastattelussa soccerlocossa Mission Viejossa Kaliforniassa, että hän 'tunsi olonsa vapaaksi' tehdessään päätöksen. Hän lisäsi myös, että tarvitsi vain palloa tanssimiseen, eikä tarvinnut joukkuetta tai valmentajaa. Hän jatkoi freestyle-suoritusta eri puolilla maailmaa sijaitsevissa kaupungeissa ja otti myös vastaan ​​maailmanluokan jalkapalloilijoita, kuten Ronaldinho, ja Arsenalin huippupelaajia muskottipähkinähaasteissa, jotka yrittävät liu'uttaa palloa vastustajan jalkojen läpi. Vuonna 2018 18-vuotias Lisa nimitettiin PUMA Football -brändin suurlähettilääksi. Hän jakaa usein videoita ja kuvia, jotka osoittavat vaikuttavia taitojaan, jotka voivat antaa tunnetuille ammattilaisjalkapalloilijoille juosta rahoilleen. Hänellä on yli 1,7 miljoonaa seuraajaa Instagram-profiilissaan.
Näytä tämä viesti Instagramissa

Merkitse ystäviä, jotka rikkovat nilkan, jos he yrittävät tätä? ⚽️?

Jakama viesti Lisa Zimouche (@lisafreestyle) 26. marraskuuta 2018 klo 11.27 PST

Jatka lukemista alla Mikä tekee Lisa Zimouchesta erityisen Lisa Zimouche, joka on nyt vain 19-vuotias ja joka on vasta koulun ulkopuolella, on saavuttanut viime vuosina enemmän kuin useimmat hänen ikäisensä teini-ikäiset voivat edes kuvitella. Lisäksi hänen eronsa muissa Instagram-tähdissä on se, että hänen miljoonat seuraajansa saapuvat hänen sosiaalisen median syötteihinsä hämmästymään hänen poikkeuksellisista taidoistaan. Hänen ansioksi, nuorella freestylerillä on jo vaikuttava luettelo huippuluokan julkkiksista, jotka hän on houkutellut jalkatyössään. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran pelaamassa yhdessä Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Paul Pogban kanssa elokuussa 2016. 13. helmikuuta 2017 hän esiintyi Arsenalin pelaajien Granit Xhakan, Alex Oxlade-Chamberlainin, Hector Bellerinin ja Shkodran Mustafin rinnalla videossa autonvalmistajan järjestämälle haasteelle. Citreon, jossa jalkapallotähtien täytyi selviytyä muskottipähkinätaidoistaan. Videossa Chamberlain onnistui saamaan pallon jalkansa väliin, kun Xhaka liukastui ja Mustafi menetti haasteen, kun hän työnsi pallon onnistuneesti hänen jalkojensa läpi. Kymmenen päivää myöhemmin hän järkytti brasilialaista jalkapallolegenda Ronaldinhoa ​​taidoillaan rutiinivierailullaan Pariisin Saint-Germainissa, jossa hän oli pelannut varhaisen uransa aikana. Hän teeskenteli tekevänsä parittomia töitä, kunnes hän saapui käytävälle, johon oli asennettu piilotetut kamerat, ja heti kun joku ohitti pallon, hän alkoi näyttää liikkeitään, jotka jättivät jalkapallokuvakkeen sanattomaksi. Muutamaa kuukautta myöhemmin hän pelasi jalkapalloa mestarillisen jamaikalaisen sprinterin Usain Boltin ja sitten kanadalaisen räppäri Draken kanssa. Lokakuussa 2017 hän tapasi italialaisen pelaajan Gianluigi Buffonin ystävällisessä freestyle-kaksintaistelussa, jonka aikana italialainen maalivahti näytti taitojaan myös pallolla, mutta hän lopulta löysi hänet. Onneksi, vaikka hän on ansainnut mainetta varhaisessa iässä, hän ei ole menettänyt tarkoitustaan ​​elämässä. Hän haluaa matkustaa ympäri maailmaa esiintymään freestyle-tilassa ja haluaa myös rakentaa työpajoja eri paikkoihin 'opettaakseen nuoria rakastamaan palloa'. Zimouche, joka on tietoinen miesten hallitsemasta jalkapallomaailmasta, haluaa keskittyä erityisesti tyttöihin kannustaakseen heitä freestyle-pelaamiseen ja katujalkapalloon.
Näytä tämä viesti Instagramissa

Tyttö voima ⚽️ ??? Istunto @ melissaortiz5: n kanssa?

Jakama viesti Lisa Zimouche (@lisafreestyle) 19. marraskuuta 2018 klo 11.29 PST

Henkilökohtainen elämä Lisa Zimouche syntyi 29. kesäkuuta 1999 Pariisissa, Ranskassa, perheeseen, jolla on juuret Algerialle. Hänellä on sisar nimeltä Safia. Hän aloitti jalkapallon pelaamisen vasta seitsemän vuoden ikäisenä ja aloitti freestyle-harjoittelun 10-vuotiaana. Hän jatkoi keskittymistään freestyle-toimintaan ja opintoihinsa koko koulun ajan. Hän oli Paris Saint Germainin nuorisopelaaja 14 vuoteen asti. Twitter Instagram