Lil Uzi Vert Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 31. heinäkuuta , 1994Ikä: 26 vuotta,26-vuotiaat miehetAurinko merkki: Leo

Tunnetaan myös:Symere Bysil WoodsSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Francisville, Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat

Kuuluisa:RäppäriRäppärit Musta laulaja

Korkeus: 5'4 '(163cm),5'4 'Huono

MEILLE. Osavaltio: Pennsylvania,Afrikkalainen amerikkalainen Pennsylvaniasta

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

6ix9ine Lähetä Malone Jaden Smith Danielle Bregoli

Kuka on Lil Uzi Vert?

Lil Uzi Vert on amerikkalainen räppäri ja lauluntekijä. Hänet tunnetaan parhaiten kartanlohkareista valmistetusta singlestään ”Bad and Boujee”, joka saavutti ykkössijan ”US Billboard Hot 100” -pelissä. Uzi kiinnostui rappauksesta alkoi, kun hän oli lukiossa. Yhden ystävänsä innoittamana hän ryhtyi räppäämään ja jatkoi vakiinnuttamistaan ​​merkittävänä räppärinä musiikkiteollisuudessa. Vuonna 2016 mediatalot mainitsivat hänet yhdeksi nimistä, joita on syytä varoa tulevina vuosina valtavan tuulettimensa ansiosta. Hänen allekirjoituksensa nopeaa toimitusta on pitkään ylistetty ja ihailtu. Myös se, että hän saa inspiraatiota paitsi yhdestä lähteestä, tekee hänen musiikistaan ​​erilainen. Uzi ei noudata Philadelphian pitkään vallinnyttä kuuliaseita, joissa on ampuma-aseiset, taisteluun valmiit MC: t. Toisin kuin muut räppärit, Uzin tyyli on sekoitus nenän lauluääntä ja melodiaa. Hänen räppääminen ei tunnu pakotetulta, eikä hän yritä keksiä useita rimeää sanoja tai rivejä saadakseen räppänsä kuulostamaan monimutkaiselta. Vaikka Uzin musiikkimatka alkoi aikaisin, hän saavutti maineen, kun hän keksi kolmannen miksauksensa 'Luv Is Rage'. Hän jatkoi sitä seuraavilla miksauksillaan, kuten 'Lil Uzi Vert vs.Maailma' ja 'Täydellinen Luv-nauha' , jotka molemmat julkaistiin vuonna 2016. Tällä hetkellä hän on vakiinnuttanut asemansa yhtenä kykyistä, joita pitää varoa musiikkiteollisuudessa.

Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Vuoden 2020 parhaat räppärit, sijoitus Suosituimmat uudet miesartistit Vuoden 2020 kuumimmat miesräppärit Lil Uzi Vert Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=towxEqrRfmk
(TRL) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lil_Uzi_Vert.jpg
(Roberthenryfilm [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)]) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BooAmwZHQOp/
(liluzivert) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=9QZp4P2zrtg
(BlackySpeakz) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=3LZK_p4jWtg
(Outo.) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=gKqL-HZr6z0
(Nousu) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BiSLiYTBqgP/
(liluzivertdaily) Edellinen Seuraava Ura Lil Uzi Vert sai kiinnostuksen räppäämiseen kuunnellessaan Marilyn Mansonia ja Kanye 808. Hän huomasi pian, että tämä musiikkimuoto oli lähellä hänen sydäntään. Hän oli mustasukkainen kaikesta huomiosta, jota hänen ystävänsä Marilyn Manson oli saamassa, ja siksi hän aloitti räppäämisen. Hänen uransa alkoi, kun hän debytoi joillakin DJ Diamond Kutsin kappaleilla. Hänen Dej Loaf, omistautumisensa Detroitin laulajalle, kiinnitti Don Cannonin huomion, joka yhdessä DJ Draman ja Leighton Morrisonin kanssa auttoi Lil Uzi saamaan levysopimuksen 'Generations Now' ja 'Atlantic Records' alla. Uzi sai huomiota ollessaan. esiintyi Carnagen singlessä WDYW ASAP Fergin ja Rich The Kidin kanssa vuonna 2015. Joulukuuhun mennessä hän oli keksinyt ensimmäisen kaupallisen ja kolmannen yleissekoituksensa Luv Is Rage. Hän seurasi pian sitä Lil Uzi vs The Maailman miksaus vuonna 2016 alkupuolella. Tässä miksauksessa esiintyi Metro Boominin ja Maaly Rawin biittejä. Lisäksi kaksi sen kappaletta, 'Sinulla oli oikeus' ja 'Rahaa pidempään', saavuttivat 'Billboard Hot 100': n, josta jälkimmäisestä tuli kultasertifioitu numero! Albumi pääsi Billboard 200: n 50 parhaan joukkoon. Neljännen miksauksensa menestyksen jälkeen hän keksi viidennen miksauksen nimeltä The Perfect Luv Tape. Sekoitus saavutti listan 55. sijan. Loppuvuodesta 2016 hän teki yhteistyötä Migosin kanssa ja keksi virustuotteen 'Bad & Boujee'. Singlen huippu saavutti tammikuussa 2017 Yhdysvaltain Billboard Hot 100 -lehden ykkössijan, jolloin hänestä tuli Uzin ykkösnumero yhtenä. esittäjä. Siitä tuli myös hänen eniten listattu single. Vuonna 2017 hän julkaisi Luv is Rage 2-jatkeen ensimmäiselle suositulle miksaukselleen. 'Eternal Atake', albumi 'New Patek', ensimmäinen single julkaistiin 18. syyskuuta 2018. Samana vuonna hän esiintyi Lil Pumpin singlessä 'Multi Millionaire'. Huhtikuussa 2019 hän allekirjoitti sopimuksen Roc Nationin kanssa. Hänen singlensä Sanguine Paradise ja That Rack julkaistiin samassa kuussa. Jatka lukemista alla Henkilökohtainen elämä Lil Uzi Vert syntyi Symere Bysil Woodsissa 31. heinäkuuta 1994 Pohjois-Philadelphiassa, Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa. Hän varttui Francisville-naapuruston ympärillä alueella. Kun Lil Uzi Vert oli teini-ikäisenä, hänestä tuli Marilyn Mansonin suuri fani ja hän inspiroi häntä. Myöhemmin häneen vaikuttivat ASAP Rocky, Pharrell Williams, Kanye West, Young Thug, Wiz Khalifa, Lil Wayne ja Ying Yang Twins.

Vaikka Uzi kiinnostui rappaamisesta varhain elämässään, hän aloitti rappaamisen vasta lukiossa. Itse asiassa hänen ystävänsä William Aston houkutteli hänet ryöstämään. Uzi lähestyi Astonia, kun hän kuuli ensimmäisen kerran hänen vapaauintinsa. Hän oli niin innoittamana ystävänsä tyylistä, että hän ryhtyi itseään raiskamaan. Näin Uzi aloitti räppäämisen.

Lil Uzi Vert oli suhteessa muotisuunnittelija Brittany Byrdiin vuosina 2014--2017.

Hänet on liitetty Jatavia Shakara Johnsoniin, JT alkaen Kaupungin tytöt .

Palkinnot

MTV Video Music Awards -palkinnot
2017 Kesän laulu Lil Uzi Vert: XO-kiertue Llif3 (2017)
Viserrys Youtube Instagram