Lil Dickyn elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 15. maaliskuuta , 1988Ikä: 33 vuotta,33-vuotiaat miehetAurinko merkki: kalastaa

Tunnetaan myös:David Andrew Burd, Brain, LDSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Cheltenham Township, Pennsylvania, Yhdysvallat

Kuuluisa:RäppäriRäppärit Amerikkalaiset miehet

Korkeus: 5'11 '(180cm),5'11 'Huono

Perhe:

äiti:Jeanne Burd

MEILLE. Osavaltio: Pennsylvania

Lisää faktoja

koulutus:Richmondin yliopisto

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Konekivääri-Kelly Nora Lum Cardi B 6ix9ine

Kuka on Lil Dicky?

David Andrew Burd, yleisesti tunnettu näyttämönimellään Lil Dicky tai LD, on amerikkalainen räppäri ja koomikko. Hän tuli tunnetuksi sen jälkeen, kun kappale 'Ex-Boyfriend' julkaistiin. Se keräsi yli miljoona katselukertaa YouTubessa 24 tunnin kuluessa julkaisusta. Dicky syntyi ylemmän keskiluokan juutalaisperheessä Pennsylvaniasta. Hän menestyi erinomaisesti opinnoissaan ja valmistui luokkansa päällikkönä Richmond Robins School of Business -yrityksestä. Sen jälkeen hän muutti San Franciscoon, kirjoitti riimejä, teki kuvakäsikirjoitusvideoita ja leikkasi demoja parin seuraavan vuoden aikana. Ex-Boyfriend-menestyksen jälkeen tälle hiphop-harrastajalle ei ollut mitään taaksepäin. Entinen poikaystävä löysi paikan vuonna 2013 julkaistussa So Hard -nimellä. Hän seurasi sitä julkaisemalla sinkkuja, kuten Lemme Freak, White Crime ja Classic Male Pregame. julkaisi sitten debyyttialbuminsa 'Professional Rapper'. Hänen vuoden 2015 singlensä 'Save Dat Money', joka oli osa 'Professional Rapper', esitti amerikkalaiset räppärit Fetty Wap ja Rich Homie Quan. 'Professional Rapper' -elokuvassa esiintyi myös monia muita taiteilijoita, kuten Snoop Dogg, Brendon Urie ja Hannibal Buress vuonna 2015. Levy debytoi 'US Billboard 200' -elokuvassa ja saavutti myös korkeimman sijan seitsemässä, nousemalla siten vuoden suosituimpien julkaisujen joukkoon.

Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

kuinka vanha on ken walker
Suosituimmat uudet miesartistit Lil Dicky Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bsou6MgAC6w/
(lildickygram) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bcdk25NjVlo/
(lildickygram) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BatugndjiBT/
(lildickygram) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=Ale-lcZwagQ
(TheEllenShow) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=7e5Mtc5TO2A
(Zach Sang -näyttely) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lil_Dicky_in_%22All_K%22_Music_Video.png
(Lil Dicky / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=9rLCf_MRhwk
(Jimmy Kimmel Live)Kalat Miehet Ura

Opintojensa päätyttyä hän muutti San Franciscoon Kaliforniaan ja aloitti työskentelyn mainostoimiston Goodby, Silverstein & Partners tilihallinnossa.

Sen jälkeen hänet siirrettiin yrityksen luovaan osastoon ja alkoi osallistua mainosten luovaan puoleen.

Sillä välin hän otti vauva-askelia räppien uraansa. Hän aloitti parin vuoden ajan kappaleiden ja musiikkivideoiden kehittämisen, jotka julkaistiin myöhemmin debyyttisekoituksessaan ”So Hard” 22. toukokuuta 2013. Sekoitus koostui 17 kappaleesta.

Hänen mukaansa hän alkoi räppää vain saadakseen huomiota, jotta se auttaisi häntä vakiinnuttamaan itsensä koomikoksi elokuvissa ja TV-ohjelmissa, mutta lopulta hän alkoi pitää räppäämisestä ja otti sen vakavasti.

Cashous Clayn tuottamasta ‘So Hard’ -nimisen Ex-Boyfriend-raidan kappaleesta tuli välitön hitti lataamisen jälkeen YouTubeen niin paljon, että se keräsi miljoonan näyttökerran vain 24 tunnissa.

kuinka vanha juoksu on

Seuraavat viisi kuukautta hän jatkoi uusien kappaleiden ja musiikkivideoiden julkaisemista. Julkaistessaan 32 kappaletta ja 15 musiikkivideota hän otti käyttöönsä Brooklynissa sijaitsevan amerikkalaisen Kickstarter-yhtiön, joka harjoittaa maailmanlaajuista yleisörahoitusta ja pyrkii luovaan kehitykseen.

20. marraskuuta 2013 Kickstarter aloitti Dickylle kuukausittaisen yleisörahoituksen, jotta hän keksi debyyttialbuminsa yhdessä musiikkivideoiden kanssa ja myös aloittaa kiertueet. Kickstarter tähtää 70 000 dollarin keräämiseen ja keräsi lopulta 113 000 dollaria.

Hän piti ensimmäisen live-konserttinsa Philadelphian PA-teatterissa 19. helmikuuta 2014.

Hän julkaisi debyyttialbuminsa 'Professional Rapper' 31. heinäkuuta 2015. Siinä oli 20 kappaletta ja mukana useita artisteja, kuten T-Pain, Snoop Dogg, Rich Homie Quan ja Fetty Wap.

Jatka lukemista alla

”Professional Rapper” saavutti sijan seitsemännessä ”US Billboard 200”: ssa ja debytoi ykkösenä ”Top Independent Albums” -, “Top Rap Albums” - ja ”Top Comedy Albums” -listoilla.

Samaan aikaan Professional Rapperin ensimmäinen ja toinen sinkku, nimittäin Lemme Freak ja White Crime, julkaistiin 17. syyskuuta 2014 ja 10. joulukuuta 2014. Heidän musiikkivideonsa ovat keränneet kesäkuussa 2019 yli 75 miljoonaa ja yli 20 miljoonaa katselukertaa.

Kolmas single albumista Save Dat Money, jossa mukana Rich Homie Quanin ja Fetty Wapin laulu, julkaistiin 10. kesäkuuta 2015. Siitä tuli edeltäjiään entistäkin menestyvämpi musiikkivideo, joka keräsi yli 120 miljoonaa katselukertaa Kesäkuu 2019.

Levyn otsikkoa kantavan Professional Rapper -elokuvan neljäs ja viimeinen single julkaistiin 31. heinäkuuta 2015. Mukana Snoop Doggin laulu, se debytoi Billboard Comedy Digital Tracks -kilpailussa ykkönen ja sen musiikkivideo keräsi yli 147 miljoonaa. näyttökerrat kesäkuusta 2019 lähtien.

Yhdessä amerikkalaisen räppäri Mystikalin kanssa hän esiintyi räppäri Trinidad Jamesin kappaleessa 'Just a Lil' Thick (She Juicy) ', joka julkaistiin singlenä 15. huhtikuuta 2016.

Amerikkalaisen hiphop-lehden XXL: n 13. kesäkuuta 2016 ilmestyneessä numerossa oli hänen nimensä, muun muassa Lil Yachty, 21 Savage, Anderson .Paak ja Lil Uzi Vert heidän fuksi-kokoonpanossaan. Sitten hän allekirjoitti CMSN: n kanssa.

Hänen musiikkikiertueensa ovat 'Professional Rapper Tour' (2014), 'Looking For Love Tour' (2015), '(Still) Looking For Love Tour' (2016) ja 'Dick Or Treat Tour' (2016).

Huhtikuussa 2017 hän julkaisi musiikkivideon kappaleestaan ​​'Pillow Talking'. Syyskuussa hän julkaisi EP: n nimeltä 'I'm Brain' alter-ego nimellä 'Brain'.

Seuraavana vuonna maaliskuussa hän esitteli Chris Brownia seuraavassa singlessään nimeltä 'Freaky Friday.' Musiikkivideo oli Britannian ja Uuden-Seelannin listan kärjessä ja keräsi yli 100 miljoonaa näyttökertaa huhtikuuhun 2018 mennessä.

Hän jatkoi tätä Australian ja Uuden-Seelannin kiertueella (2018) ja Life Lessons Tourilla (2018).

Huhtikuussa 2019 ilmestyi hänen ensimmäinen hyväntekeväisyys singlensä 'Earth'. Yhdessä esiintyi 30 tunnetun taiteilijan laulua, mukaan lukien Justin Bieber, Ariana Grande, Katy Perry, Ed Sheeran ja Leonardo DiCaprio. Kappaleen tarkoituksena on lisätä tietoisuutta ympäristön pilaantumisesta ja ilmastonmuutoksesta. Kappaleen tuotot lahjoitetaan erilaisille ympäristöjärjestöille.

Dicky aikoo jatkaa räppäriuraansa sekä kirjailijana, näyttelijänä ja koomikona.

Henkilökohtainen elämä ja perintö

Hänen aikaisemmasta tai nykyisestä romanttisesta elämästään ei tiedetä paljoakaan. Hänen tiedetään olevan poikamies, joka on suora, mutta jolla ei ole tyttöystävää.

Hän on aktiivisesti yhteydessä ystäviinsä ja faneihinsa sosiaalisessa mediassa jakamalla kuvia ja ideoita heidän kanssaan säännöllisesti.

Viserrys Youtube Instagram