Lea Michele Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 29. elokuuta , 1986Ikä: 34 vuotta,34-vuotiaat naisetAurinko merkki: Neitsyt

Tunnetaan myös:Lea Michele SarfatiSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Bronx, New York, Yhdysvallat

Kuuluisa:NäyttelijäNäyttelijät Muusikot

Korkeus: 5'3 '(160cm),5'3 'Naiset

Perhe:

Puoliso / entinen:Matthew Paetz

isä:Marc Sarfati

äiti:Edith Sarfati

lapset:Aina Leo Reich

Kaupunki: New York City

MEILLE. Osavaltio: New yorkilaiset

Lisää faktoja

koulutus:Tenaflyn lukio

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Olivia Rodrigo Billie Eilish Demi Lovato Brenda Song

Kuka on Lea Michele?

Lea Michele on amerikkalainen laulaja, näyttelijä, kirjailija ja lauluntekijä. Hänet tunnetaan näyttelijöistään musiikkiesityksessä 'Glee'. Hän aloitti uransa nuorena ja työskenteli Broadwaylla, kun hän oli lukiossa. Sitten hänestä tuli suuri menestys. Hän on saanut palkintoja, kuten 'People's Choice Award' ja 'Satellite Awards'. Näyttelijän ja laulajan lisäksi hän on myös aktiivinen hyväntekeväisyysryhmä ja hänen nähdään usein tukevan homojen ja eläinten oikeuksia. Hänet tunnetaan yleisesti albumeistaan ​​”Louder” ja ”Places”. Hänet tunnetaan myös laajasta laulualueestaan ​​Eb3: sta D6: een; hän on luokiteltu belteriksi ja sopraanoksi. Vuodesta 2010 vuoteen 2012 hänestä keskusteltiin paljon tiedotusvälineissä. Hän on kirjoittanut useita kirjoja; hänen kirjat 'Brunette Ambition' ja 'You First' ovat melko kuuluisia. Hän oli romanttisesti yhteydessä tähtensä Cory Monteithiin kuolemaansa asti vuonna 2013. 9. maaliskuuta 2019 hän meni naimisiin liikemies Zandy Reichin kanssa.

Suositellut luettelot:

Suositellut luettelot:

Tunnetut ihmiset, joita et tiennyt, käyttävät näyttämönimiä lukea Michele Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BuJsKMbHqVW/
(leamichele) Kuvahyvitys http://www.prphotos.com/p/PRR-177169/ Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Bw5gDGQHgb7/
(leamichele) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B04Si1CA31k/
(leamichele) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lea_Michele_L%27Oreal_Paris.jpg
(L'Oréal Paris Norge [CC BY 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)]) Kuvahyvitys https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lea_Michele_Comic_Con_by_Gage_Skidmore.jpg
(Gage Skidmore / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/B82DYXLFkW3/
(leamichele)Neitsyt näyttelijät Neitsyt muusikot Ura

Saavutettuaan menestyksen Broadwayn teattereissa hänet valittiin Foxin musiikkidraamasarjaan 'Glee' päänäyttelijäksi ja laulajaksi. Sarja alkoi vuonna 2009. Hänen rooliaan arvostettiin laajalti ja hän sai useita palkintoja.

Vuonna 2010 ‘Glee’ näyttelijät esiintyivät lavalla useissa paikoissa Yhdysvalloissa, mukaan lukien Phoenix, LA, Chicago ja New York. Nämä 'Glee Live! Konsertissa! Näyttelyitä laajennettiin myöhemmin.

Hän esiintyi useissa konserteissa, mukaan lukien The Rocky Horror Picture Show ja Grammy's MusiCares.

Myöhemmin hänet valettiin uudenvuodenaattona Ashton Kutcherin hahmon rakkaudenaikana. Elokuva, joka julkaistiin maailmanlaajuisesti 9. joulukuuta 2011, menestyi lipputuloissa.

Vuonna 2012 ilmoitettiin julkaisevansa ensimmäisen itsenäisen albuminsa. Vuonna 2013 julkaistiin hänen ensimmäinen singlensä ”Cannonball” albumilta ”Louder”. Se oli upea hitti ja saavutti 75. sijan Billboardin Hot 100 -listalla. Musiikkivideo julkaistiin tammikuussa 2014. Tämän jälkeen julkaistiin neljä mainoslaulua, nimittäin Battlefield, Louder, What is Love ja You’re Mine.

Vuonna 2014 hän ilmaisi Dorothy Gale -hahmon animaatioelokuvassa Legends of Oz: Dorothy's Return.

Vuonna 2015 hän esiintyi Jamie Lee Curtisin rinnalla kauhukomediasarjassa Scream Queens. Samana vuonna hän ilmoitti työskentelevänsä toisen albuminsa 'Places' parissa. Hän totesi, että sillä olisi enemmän teatterijuuria kuin modernia popia. musiikkia.

Vuonna 2017 hän aloitti minikiertueen nimeltä 'An Intimate Evening with Lea Michele' tukemaan toista albumiaan.

meghan trainorin syntymäaika

Vuosina 2017--2018 hänet nähtiin tv-sarjassa The Mayor, jossa hän soitti Valentina Barellaa.

Jatka lukemista alla

Hän julkaisi kolmannen studioalbuminsa 'Christmas in the City' 25. lokakuuta 2019.

Amerikkalaiset laulajat Neitsyt poplaulajat Naisten poplaulajat Suuret teokset

Lea oli suuri menestys Broadwaylla. Hänen debyyttinsä nuorena Cosette-elokuvana elokuvassa Les Miserables otettiin hyvin vastaan. Myöhempinä vuosina hän soitti myös elokuvia 'Eponine Thenardier'. Tämän lisäksi hän sai merkittävää menestystä myös teattereissa, kuten 'Spring Awakening' ja 'Ragtime'.

Glee on hänen merkittävin teoksensa näyttelijänä ja laulajana. Kirjailijat ja ohjaajat, vaikuttuneina Broadway-työstään, asettivat hänet sarjan johtoon. Hänen roolinsa sai hänelle monia palkintoja, ja hän sai runsaasti arvostusta faneiltaan ja kriitikoilta.

Hänen ensimmäinen albumi ”Louder” julkaistiin vuonna 2014. Albumi menestyi edelleen. Se oli enemmän rock / pop-albumi kuin teatteripohjainen, jota pidettiin hänen vahvuutena. Albumin sinkkuja soitettiin kaikkialla maailmassa, ja ne saivat merkittävän tunnustuksen Yhdysvalloissa, Australiassa, Irlannissa, Italiassa ja Uudessa-Seelannissa. Noin 62 000 kappaletta myytiin julkaisun ensimmäisen viikon aikana Yhdysvalloissa.

mistä hoda kotb on kotoisin

Hänen toinen albumi oli myös hitti. Se ei kuitenkaan ollut yhtä suosittu kuin edeltäjänsä. Se debytoi Billboard 200 -albumikartan numerolla 28.

Amerikkalaiset näyttelijät Amerikkalaiset poplaulajat Näyttelijät, jotka ovat 30-vuotiaita Palkinnot ja saavutukset

Hän voitti ‘Favorite Female Breakthrough Performance’, ’Favorite Onstage Pair’ ja ’Favorite Ensemble Cast Award’ Broadway.com-yleisöpalkinnoissa Spring Awakening -elokuvasta.

Hän sai Do Something Award -palkinnon vuonna 2012 Rachel Berryn roolista elokuvassa Glee. Hän sai palkinnon kategoriassa Paras näyttelijä.

Hän voitti UK Glamour Women of the Year -palkinnon Yhdysvaltain TV-naisnäyttelijäksi vuodelta 2010 ja 2012. Hän voitti myös Satellite Award -palkinnon.

Hän voitti kolme People's Choice Awards -palkintoa Gleestä vuosina 2012, 2013 ja 2014. Hänet nimitettiin samaan palkintoon Scream Queens -palkinnosta.

Jatka lukemista alla

Hän voitti Gleen Teen Choice Awards -palkinnon vuosina 2012, 2013, 2014 ja 2015.

Hän voitti ”Grammy” -elokuvan kevään herätyksestä kategoriassa Paras musiikkiteatterialbumi vuonna 2008. Hän on myös saanut kolme Grammy-ehdokasta muista teoksista.

Hän pääsi Time'n maailman 100 vaikutusvaltaisimman henkilön listalle.

Hän sijoittui FHM: ​​n 100 seksikkäimmän naisen maailmassa -listalle seitsemänneksi vuonna 2010.

Hän on voittanut myös monia muita palkintoja, kuten 'Victoria's Secret Sexiest Smile', 'Variety Power of Women', 'StepUp Inspiration Award', 'Giffoni Film Festival Award' ja 'Billboard's Women in Music' -palkinto.

Amerikkalaiset naismuusikot Amerikkalaiset naislaulajat Naisten elokuva- ja teatteripersoonat Henkilökohtainen elämä ja perintö

Lea asuu Brentwoodissa, LA. Hän treffasi Glee-tähtensä Cory Monteithia helmikuusta 2012 kuolemaan heinäkuuhun 2013. ”Jos sanot niin” Louderilta ja ”Hey You” Paikoilta olivat hänen kunnianosoituksensa hänelle.

Hän tukee aktiivisesti eläin- ja homo-oikeuksia. Hän osallistuu aktiivisesti PETA: n eläinten oikeuksia tukeviin mainoskampanjoihin.

Hän ja hänen paras ystävänsä Jonathan Groff esiintyivät ”True Colors Cabaret” -ohjelmassa tukeakseen LGBT-tasa-arvoa. Hän esiintyi myös ihmisoikeuskampanjaillallisella tukeakseen homojen oikeuksia.

Hän uskoo, että onnellisuus on avain tyydyttävään elämään.

Jatka lukemista alla

Lea Michele ilmoitti kihlauksestaan ​​Zandy Reichiin 28. huhtikuuta 2018. Hän meni naimisiin Zandyn kanssa 9. maaliskuuta 2019 Napassa Kaliforniassa. 20. elokuuta 2020 pariskuntaa siunattiin pojalla, jolle he antoivat nimeksi Ever Leo.

Amerikkalaiset naiselokuvat ja teatteripersoonat Neitsyt Naiset Trivia

Hän oli yksi kahdeksasta laulajasta, jotka esittivät hyväntekeväisyyss singlen 'This is for my Girls'. Diane Warrenin kirjoittama kappale hyödytti Valkoisen talon kampanjaa # 62MillionGirls ja Let Girls Learn. Obama.

Hän allekirjoitti miljoonan dollarin sopimuksen L'Oreal Paris USA: n kanssa vuonna 2012.

Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa, 'Brunette Ambition' ja 'You First'.

Hän sijoittui Ellenin 'Hot 100' -listalla 10. sijalle. Hän sijoittui Maximin ”Hot 100” -listalla 28. sijalle vuonna 2011.

Hän asuu neljän makuuhuoneen kodissa, jonka arvo on 2,9 miljoonaa dollaria LA: ssa.

Hänen suosikkiromaaninsa on Tracy Chevalierin 'Tyttö helmikorvakorulla'. Hän rakastaa nauhureita ja leivonta on hänen suosikki harrastuksensa.

Hän on valtava Fanny Bricen ja Kylie Minogen fani.

Lea Michele Elokuvat

1. uudenvuodenaattona (2011)

(Romantiikka, Komedia)

Palkinnot

People's Choice -palkinnot
2014 Suosikki TV Gal Pals Vahingonilo (2009)
2013 Suosikki koominen TV-näyttelijä Voittaja
2013 Suosikki TV-komedia näyttelijä Vahingonilo (2009)
2012 Suosikki TV-komedia näyttelijä Voittaja
Viserrys Instagram