Laura Lux Bio

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 23. elokuuta , 1988Ikä: 32 vuotta,32-vuotiaat naisetAurinko merkki: Neitsyt

milloin odell beckham syntyi

Tunnetaan myös:Ashlee AdamsSyntynyt maa: Australia

Syntynyt:Adelaide, Australia

Kuuluisa:Instagram-tähti, DJKorkeus: 5'8 '(173cm),5'8 'Naiset

mikä kansalaisuus on antonio banderas
Perhe:

sisarukset:Mark Sellar ja nuorempi veli

kuinka vanha on Nicole Eggert

Kaupunki: Adelaide, Australia

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Sarah Ellen Pariisin piispa Hilde Osland Aaleeyah Petty

Kuka on Laura Lux?

Laura Lux on australialainen DJ, malli ja sosiaalisen median tähti, joka perustuu tällä hetkellä Los Angelesiin. Hänet tunnetaan parhaiten vaikuttavasta tuulettimestaan ​​Instagramissa, jossa hän jakaa kuviaan. DJ: ksi hän meni maailmankiertueelle ja esiintyi paikoissa, kuten HP Underground Darwinissa, Hush Aucklandissa, E4 Berliinissä ja Amsterdamissa ja Rain at the Palms Las Vegasissa. Hän on esiintynyt muiden tähtien kuten Tigerlily ja Yo Gotti rinnalla ja oli Monster Energyn Motocross Tourin virallinen DJ. Hänellä on oma SoundCloud-tili, jossa hän jakaa kappaleidensa soittolistat. Hänen ensimmäinen miksisarja, Vodkast, julkaistiin 4. maaliskuuta 2016 ja on saanut yli 101k näytelmää. Hän on ollut esillä useilla online-uutissivustoilla, kuten Buzzfeed, Brobible ja The Chive. Hän liittyi äskettäin Twitch.tv: hen, jossa hän suoratoistaa itseään videopelejä pelaten ja isännöi myös IRL-keskusteluja.

Laura Lux Kuvahyvitys http://imgur.com/gallery/FfC0E Kuvahyvitys http://www.taringa.net/buscar/mi/?q=Laura+Lux Kuvahyvitys https://twitter.com/djlauralux/status/807778655975788544Neitsyt NaisetJatka lukemista alla Mikä tekee Laura Luxista niin erikoisen Laura Lux on maanläheinen ihminen ja rakastaa pitää yhteyttä faneihinsa sosiaalisessa mediassa. Hän vastaa säännöllisesti fanien kommentteihin, vastaa kysymyksiin ja ottaa usein faneilta ideoita. Hän on ollut hyvin äänekäs erilaisista syistä, joita hän tunsi voimakkaasti, politiikasta seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Laura ja hänen paras ystävänsä Emily Sears pääsivät uutisotsikoihin vuoden 2016 alussa, kun he ottivat miehiä, jotka lähettivät heille ei-toivottuja kuvia Instagramissa. Kuvailemalla sitä eräänlaisena verkkokiusaamisena he alkoivat paljastaa tällaisia ​​ihmisiä paljastamalla heidän käyttäytymisensä tyttöystävilleen. Uutiset pääsivät pian Huffington Postiin ja menivät virukseen lyhyessä ajassa. Puhuessaan tapahtumasta hän mainitsi, että huolimatta siitä, että hän on saanut vihamielisiä kommentteja ihmisiltä elämäntapaansa, monet nuoret naiset ylistivät häntä pyrkimyksistään käsitellä muuten unohdettua todellista ongelmaa, jota monet naiset kohtaavat säännöllisesti. Lopulta hän inspiroi joukko naisia, mukaan lukien hänen ystävänsä, ryhtymään toimiin tällaista käyttäytymistä vastaan.

rokkaa maailman pieni maalaistyttö? oli hauskinta tänään @coastalcountryjamconcertsissa, sain nähdä @brettyoungmusic & @ladyantebellum livenä ahhh ??? #suomimeemi

Jakama viesti laura lux (@darthlux) 24. syyskuuta 2017 klo 21.07 PDT

kuinka vanha on connor mcdavid
Vaikka hän on kuuluisa sosiaalisen median läsnäolostaan, mallinnuksestaan ​​ja DJ-työstään, hyvin harvat ihmiset tietävät, että hän on innokas pelaaja ja hämmentää videopelien suoratoistoteollisuudessa. Marraskuussa 2016 hän käynnisti Twitch.tv-tilinsä ja aloitti suorien suosittujen videopelien suoratoiston. Hän pelaa yleensä ensimmäisen persoonan ammuntapelejä, selviytymiskauhuja ja RPG-pelejä.
Näytä tämä viesti Instagramissa

Laura lux 🪐: n jakama viesti (@darthlux)

Fameen ulkopuolella Laura Lux, joka oli surullinen Cincinnatin eläintarhan gorillan Haramben kuolemasta, joka tapettiin onnettomuuden jälkeen, jakoi tapahtumasta usein meemejä sosiaalisessa mediassa. Ystävänsä pilkattuaan hän kertoi seuraajilleen, että jos hänen twiittinsä jaetaan 2000 kertaa, hän saa tatuoinnin sanomalla 'RIP Harambe'. Hänellä on useita tatuointeja ympäri vartaloaan, ja hän oli varma, että hänen kasvava fanikuntansa lisäisi uuden tatuoinnin pian luetteloon. Vaikka hän ajattelee, että se on tyhmä tatuointi, hän ei kadu sitä, koska hän ei usko, että kaiken elämän on oltava vakavaa. Hän tukee LGBT-yhteisöä, koska hänellä on paljon homoystäviä ja osallistuu paraateihin ja homoklubitapahtumiin. Hän jakaa usein osallistumisensa muiden ihmisten kanssa sosiaalisessa mediassa. Hän rakastaa matkustaa ja meni kuukausia kestävälle maailmankiertueelle Mia Vassallon kanssa vuonna 2015 matkustaen moniin kaupunkeihin Euroopassa, Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa. Hän dokumentoi matkansa eri paikkoihin Instagram-tilillään 'luxvader', joka nimettiin alun perin nimellä 'luxandmia'. Hän on läheisiä ystäviä naisen nimeltä Apphia kanssa, joka kulkee Instagram-kahvan 'phiphibb' ohi.
Näytä tämä viesti Instagramissa

Laura lux 🪐: n jakama viesti (@darthlux)

Verhojen takana Laura Lux syntyi 23. elokuuta 1988 Adelaide, Australia. Hän on hyvin lähellä perhettään. Hänellä on kaksi veljeä, joista toinen, Mark Sellar, on liikemies ja on myös australialaisen tosi-tv-sarjan The Big Adventure voittaja. Hän on myös hyvin lähellä Markin vaimoa Melia.
Näytä tämä viesti Instagramissa

Laura luxin (@darthlux) jakama viesti 9. elokuuta 2018 klo 18.58 PDT

Trivia Laura Lux oli aiemmin mukana aikuisten viihdeteollisuudessa ja hänet tunnettiin nimellä Ashlee Adams. Instagram