Laura Ingraham Elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 19. kesäkuuta , 1963Ikä: 58 vuotta,58-vuotiaat naisetAurinko merkki: Kaksoset

Tunnetaan myös:Laura Anne IngrahamSyntynyt maa: Yhdysvallat

Syntynyt:Glastonbury, Connecticut, Yhdysvallat

kuinka vanha on räppäri nas

Kuuluisa:Televisio-isäntäAmerikkalaiset naiset Virginian yliopisto

Korkeus: 6'3 '(190cm)

poliittinen ideologia:Konservatiivipuolue

ryan reynolds lapsena
Perhe:

isä:James Frederick Ingraham III

äiti:Anne Caroline

sisarukset:Curtis Ingraham

lapset:Maria Caroline (adoptoitu 2008), Michael Dmitri, Nikolai Peter

MEILLE. Osavaltio: Connecticut

Lisää faktoja

koulutus:Glastonburyn lukio, Dartmouth College, Virginian yliopiston oikeustieteellinen korkeakoulu

Jatka lukemista alla

Suositeltu sinulle

Saba Qamar Khalilah Ali James Wolk Lamman Rucker

Kuka on Laura Ingraham?

Laura Ingraham on amerikkalainen televisio-isäntä. Myös New York Timesin suosituin kirjailija Laura Ingraham on yksi tehokkaimmista naisista poliittisten ja kulttuuristen kommenttien alalla. Hänen valtakunnallisesti syndikoitu radiopuhelusarja 'The Laura Ingraham Show' on maan suosituin ohjelma, ja sitä näytetään satoissa radioasemissa. Hän on yksi viihdyttävimmistä naispuolisista isännistä, jonka kriitikot ja kuuntelijat arvostavat hyvin perusteellista hallintojärjestelmän tuntemusta. Viihdyttävä keskustelukumppani, Ingrahamin mutkikkaat keskustelut, nokkela huumori ja energinen persoonallisuus ovat herättäneet laajan kirjon uskollista yleisöä. Hän on taitava kirjailija ja kirjoittanut joitain maan myydyimpiä kirjoja, mukaan lukien New York Timesin bestseller Obama-päiväkirjat. Entinen lainsäätäjä Ingraham oli korkeimman oikeuden lakimies ja valmistunut Virginian koulusta. Laki. '' Hän on myös Fox News Channel -kanavan The O'Reilly Factor -vieras. Hän keskustelee politiikan lisäksi myös arkaluonteisista aiheista, kuten feminismistä, tiedotusvälineiden puolueellisuudesta, laittomasta maahanmuutosta ja radikaalisista islamilaisista näkemyksistä.

Laura Ingraham Kuvahyvitys https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/6236866882
(Gage Skidmore) laura-ingraham-32096.jpg Kuvahyvitys https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/16491240459
(Gage Skidmore) Kuvahyvitys https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/32595121748
(Gage Skidmore) Kuvahyvitys https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/26652816488
(Gage Skidmore) Kuvahyvitys https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/6877005643
(Gage Skidmore) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=Lx0k4upFySg
( TÄNÄÄN) Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=EJTPxgLq8gk
(Fox uutiset)Kaksoset - naiset Ura Valmistuttuaan oikeustieteellisestä tiedekunnasta hän työskenteli lakimiehenä New Yorkin Yhdysvaltain toisen piirin hovioikeuden tuomarin Ralph K.Winterin, nuoremman, alaisuudessa.

Hän toimi Yhdysvaltain korkeimman oikeuden Clarence Thomasin virkailijana lyhyen ajan, jonka jälkeen hän toimi asianajajana New Yorkissa sijaitsevassa asianajotoimistossa Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom.

1980-luvun lopulla hän työskenteli puhekirjoittajana Ronald Reaganin toimikautena sisäpolitiikan neuvonantajana. Hän työskenteli myös Princetonin yliopiston The Prospect -lehden toimittajana.

Vuonna 1995 hän esiintyi The New York Times Magazine -lehden kannessa, josta hän oli kirjoittanut artikkelin 'nousevista nuorista konservatiiveista'.

Vuonna 1996 hän järjesti yhdessä juutalaisen poliitikon ja lakimiehen Jay Lefkowitzin kanssa ensimmäisen vuosittaisen 'Dark Ages Weekend' -vastauksen 'uudenvuoden renessanssin viikonloppuun', joka on amerikkalaisten perääntyminen johtajille.

1990-luvun lopulla hän työskenteli CBS-verkon kommentaattorina ja toimi myös MSNBC-verkko-ohjelman ”Watch It!” Isäntänä.

gabrielle unionin syntymäaika

Vuonna 1997 hän kirjoitti esseen Washington Postille, jossa hän kirjoitti homoseksuaalien oikeudellisen suojelun tarpeesta.

Kesäkuussa 2000 julkaistiin hänen kirja 'Hillary Trap: Etsimme voimaa kaikissa väärissä paikoissa'. Kirja on analyysi Hillary Clintonin politiikasta.

Huhtikuussa 2001 hän käynnisti oman ohjelmansa nimeltä The Laura Ingraham Show. Ohjelma esitettiin 306 radioasemalla, mukaan lukien XM Satellite Radio.

Jatka lukemista alla

25. lokakuuta 2003 hänen toisen kirjansa 'Hiljaa ja laula: kuinka Hollywoodin, politiikan ja YK: n eliitit tuhoavat Amerikkaa' julkaisi 'Regnery Publishing'.

Vuonna 2004 ”The Laura Ingraham Show” alkoi lähettää 24 tunnin radioverkossa ”Talk Radio Network”.

Hän on Fox News Channel -kanavan The O'Reilly Factor -vieras. Hän on myös viikoittainen avustaja The Ingraham Angle -segmentille.

11. syyskuuta 2007 hänen kolmannen kirjansa 'Power to the People' julkaisi 'Regnery Publishing'. Kirjassa hän painottaa, kuinka tavalliset ihmiset Amerikassa voivat vaikuttaa politiikkaan ja kulttuuriin.

Vuonna 2008 hän sai kolmen viikon kokeilun, jonka suoritti Fox News Channel tulevasta ohjelmastaan ​​Just In with Laura Ingraham. Näyttely peruutettiin koeajan jälkeen ja korvattiin uudella ohjelmalla.

klara hitlerin syntymäaika
Hänen vuonna 2010 julkaistu teoksensa Obama-päiväkirjat on kuvitteellinen kuvaus Barack Obaman tekemistä päiväkirjamerkinnöistä.

12. heinäkuuta 2011 julkaistiin ”Of Thee I Zing: America's Cultural Decline from Muffin Tops to Body Shots”.

2. tammikuuta 2013 hän aloitti valtakunnallisen syndikoidun radio-ohjelman The Laura Ingraham Show.

Laura ja liikemies Peter Anthony perustivat konservatiivisen amerikkalaisen verkkosivuston nimeltä LifeZette vuonna 2015. Tammikuussa 2018 Laura vahvisti myyvänsä LifeZetten enemmistöosuuden The Katz Groupille.

Jatka lukemista alla

Hän julkaisi kirjan ”Billionaire at the Barricades” vuonna 2017. Kirja selittää Donald Trumpin vuoden 2016 vaalivoiton.

Suuret teokset

Vuonna 2007 julkaistu hänen kolmas kirja 'Power to the People' piti suurta kriittistä arvostusta ja otettiin New York Timesin bestseller-listalle.

riley keough syntymäaika

Hänen vuoden 2010 Obama-päiväkirja-kirjansa saavutti ykkössijan New York Times -listalla. ”USA Today” sisällytti kirjan ”myydyimpien julkaisujen” luetteloon.

Hänen kansallisesti syndikoitu radiopuhesarja ”The Laura Ingraham Show” on kolmanneksi suosituin poliittinen talk-show, joka lähetetään Yhdysvalloissa. Se kuuluu satoihin radioasemiin eri puolilla maata.

Palkinnot ja saavutukset

Vuonna 2012 hän esiintyi New Max -median Top 25 -radio-luettelossa.

Henkilökohtainen elämä ja perintö Hän oli romanttisesti yhteydessä entisen New Jerseyn demokraattisen senaattorin Robert Torricellin kanssa.

Hän oli kihloissa intialaisen amerikkalaisen kirjailijan Dinesh D’Souzan kanssa, mutta kihlaus katkesi tuntemattomista syistä.

Huhtikuussa 2005 hän ilmoitti olevansa kihloissa liikemies James V.Reyersin kanssa. Toukokuussa hän kuitenkin ilmoitti radiolla, että häät keskeytetään rintasyöpään liittyvien komplikaatioidensa vuoksi. 26. huhtikuuta 2005 hänelle tehtiin leikkaus rintasyöpään.

Hän on adoptoinut kolme lasta: Maria Caroline, Michael Dmitri ja Nikolai Peter.

Trivia

Musiikkiprofessori haastoi tämän myydyimmän kirjailijan ja radioshow-isännän 2,4 miljoonaan dollariin, koska hän näytti häntä huonossa valossa artikkeleissaan.

Viserrys