Kyla Weberin elämäkerta

Nopeita faktoja

Syntymäpäivä: 1. heinäkuuta , 1979Ikä: 42 vuotta,42-vuotiaat naiset

Aurinko merkki: Syöpä

Syntynyt maa: KanadaSyntynyt:Okotoks

nakoa susi manakauapo namakaeha momoa

Kuuluisa:Vince Vaughnin vaimo

Perheenjäsenet Kanadan naisetKorkeus:1,65 m

Perhe:

Puoliso / entinen: Vince Vaughn Yael Cohen Söpö phan Shay Shariatzadeh

Kuka on Kyla Weber?

Kyla Weber on kanadalainen kiinteistönvälittäjä, joka on kuuluisa Hollywood-näyttelijän Vince Vaughnin vaimosta. Vaikka hänen julkkisasemansa on saattanut johtua hänen suhteestaan ​​Vaughniin, ei ole epäilystäkään siitä, että hän on erittäin menestynyt nainen. Työntekijänä kiinteistönvälittäjänä, ostamalla ja myymällä kiinteistöjä hänen on arvioitu keränneen omaisuuden. Kanadalainen kauneus kiinnitti median huomion heti, kun hän alkoi seurustella Vincen kanssa. Näyttelijä on itse uskonut Kylan olevan se, joka otti henkeään pois ja sai hänet miettimään poikapäivänsä. Kun heidän suhteensa lopulta huipentui avioliittoon, paparatsot varmistivat, että maailma tiesi siitä. Kyla Weber saavutti julkkisten puolison statuksen kuviensa päätyttyä sosiaaliseen mediaan, digitaaliseen mediaan ja painettuun mediaan. Punaisen maton esiintymiset aviomiehensä ja heidän lastensa rinnalla vain vahvistivat hänen paikkansa. Kyla haluaa kuitenkin pysyä poissa median huomiosta. Hän työskentelee edelleen välittäjänä Los Angelesissa ja kasvattaa lapsiaan miehensä kanssa.

Halusit tietää

  • 1

    Kuinka Kyla Weber tapasi Vince Vaughnin?

    Kyla Weber ja Vince Vaughn tapasivat häät, joissa Vaughnin elokuvantuottajaystävä esitteli heidät toisilleen. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä molempiin. Neljän kuukauden treffien jälkeen Kyla lensi Chicagoon tapaamaan Vaughnin vanhempia ja keilasi heidät.

Kyla Weber Kuvahyvitys https://www.youtube.com/watch?v=P_2Ee4m1Ec8
(MaximoTV) Nouse tähtiä Vaikka suuri osa Kyla Weberin varhaisesta elämästä ja urasta on salaisuus, joitakin yksityiskohtia on paljastunut vuosien varrella. Kanadassa varttuessaan hän oli erittäin kirkas opiskelija. Hänellä on ammattitaito, ja hän valmistui yliopistosta. Hän päätyi lopulta erittäin menestyväksi kiinteistönvälittäjäksi Calgaryssa, Kanadassa. Hän työskenteli Coco Homes - Cimarron Living -yhtiössä Calgaryssa. Hänen elämänsä oli kuitenkin siviilin elämä kaukana Hollywoodin glamourista ja loistosta. Se oli jyrkässä ristiriidassa sen kanssa, jota Vince Vaughn johti.

Vuonna 2005 Vince Vaughn herätti paparatsojen huomion, kun hän alkoi seurustella näyttelijän kanssa Jennifer Anniston . Suhde päättyi lopulta vuonna 2006. Vuonna 2008 alkoi ilmestyä kuvia Vinceestä Kyla Weberin kanssa. Vaughnin ystävä oli esittänyt heidät häissä. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä molempiin. Tiedotusvälineiden mukaan Weber oli tavannut ja vaikuttanut Vincen vanhemmat vain neljän kuukauden seurustelun jälkeen. Näiden raporttien tuottama kiinnostus tarkoitti sitä, että paparatsot löysivät Kylaa mihin tahansa hän meni.

Kun enemmän kuvia alkoi ilmestyä sekä painetussa että digitaalisessa mediassa, Kyla Weber alkoi saada mainetta. Pari valokuvattiin päivämäärinä, kävellen kaduilla, läsnä punaisen maton tapahtumissa ja urheilutapahtumissa. Muutamassa päivässä Weber oli mennyt menestyvästä kanadalaisesta kiinteistönvälittäjästä julkkiskumppaniksi. Raportit alkoivat ilmestyä maaliskuussa 2009, että Vince Vaughn oli ehdottanut hänelle 125 000 dollarin kihlasormuksella. Hänen isänsä vahvisti raportin kanadalaiselle Montreal Gazette -lehdelle. Paparazzien ottama median vimma ja invasiivinen asenne pakottivat pariskunnan sitomaan solmun salaisessa seremoniassa, Lake Forest Academy -yliopistossa. Kun uutiset avioliitosta julkaistiin 3. tammikuuta 2010 jälkeen, media seurasi pariskuntaa kaikkialla. Ihmisistä tuli yhä utelias tietää Kyla Weberistä, minkä seurauksena hän sai julkkisaseman. Jatka lukemista alla Perhe ja henkilökohtainen elämä Kyla Weber syntyi Okotoksissa Kanadassa 1. heinäkuuta 1979. Hänen isänsä nimi on Ken Weber, eikä hänen äitinsä nimeä ole paljastettu tiedotusvälineille. Hän meni naimisiin Vince Vaughnin kanssa 2. tammikuuta 2010 yksityisessä seremoniassa ‘Lake Forest Academy’, Lake Forest, Illinois, USA. Se oli kolmen päivän tapahtuma, joka alkoi Vince's Chicagon kattohuoneistossa. Pariskunnalla on kaksi lasta, tytär, Locklyn Kyla Vaughn (syntynyt 18. joulukuuta 2010) ja poika, Vernon Lindsay Vaughn (syntynyt 7. elokuuta 2013). Kyla on jäänyt kiistattomaksi. Hänet nähtiin kuitenkin pelastavan aviomiehensä Vince Vaughnin pelastamisen jälkeen, kun hänet pidätettiin 10. kesäkuuta 2018 lähellä Hermosa Beachiä ajamasta päihtyneenä.