Kris Brkljac Elämäkerta

Nopeita faktoja

Tunnetaan myös:Chris Srboljub BrkljacSyntynyt maa: AustraliaKuuluisa:Stana Katicin aviomies

sean conneryn syntymäaika

Perheenjäsenet Australian miesPerhe:

Puoliso / entinen: Stana Katic Mary, Crown Pri ... Robyn Moore Gibson Mahdollisuus Hogan

Kuka on Kris Brkljac?

Kris Brkljac tunnetaan parhaiten Kanadassa syntyneen amerikkalaisen näyttelijän Stana Katicin pitkäaikaisena poikaystävänä ja nyt aviomiehenä, joka tunnetaan esiintymisestä vuoden 2008 James Bond -elokuvassa Quantum Of Solace ja Kate Beckettin pelaamisesta ABC-televisiossa. romanttinen rikosarja Castle (2009–2016). Hän on australialainen liikemies, joka asuu nyt Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan työstään itsenäisenä konsulttina ja strategina sekä uraauurtavasta panoksestaan ​​luottoalalla. Hän on aiemmin työskennellyt myyntijohtajana Dispute Suitessa, joka on ohjelmistoyritys Floridassa, ja omistaa tällä hetkellä kansainvälisen myynti- ja kehitysyhtiön. Hän on esiintynyt näytöllä televisiosarjassa Castle vuonna 2013 ja elokuvassa Lost In Florence vuonna 2017, joissa molemmissa tähdittää myös hänen vaimonsa Stana.

kuinka vanha on charles nelson reilly
Kris Brkljac Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/Boqa12WCBF3/
(kris_brkljac) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BtSk5cADrhe/
(kris_brkljac) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BovvxiFidTp/
(kris_brkljac) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BnqIiYSFWmc/
(kris_brkljac) Kuvahyvitys https://www.instagram.com/p/BnoxhJKngFZ/
(kris_brkljac) Edellinen Seuraava Nouse tähtiä Aina etsimässä seikkailua ja haastetta, Kris Brkljac päätti muuttaa Sydneystä New Yorkiin varhaisnuoruutensa aikana, ja hänellä oli taustaa viestintävälineoikeudessa. LinkedIn-profiilinsa mukaan, joka ei ole kuitenkaan helpompaa kuin CrunchBasen kaapama tilannekuva siitä, hän koki vaikean ajan pian Yhdysvaltoihin muuttamisensa jälkeen. 21-vuotiaana hän oli kodittomia ja asui New Yorkin kaduilla ennen kuin saavutti menestystä viiden vuoden kuluessa. Tapa, jolla hän muutti kaduilta myymään oman yrityksensa lyhyessä ajassa, ei ole muuta kuin jännittävä rätteistä kertova tarina. Hän haluaa kuvata elämäänsä elokuvana ja kokee, että 'Kaikki on kyse siitä, kuka ohjaa elokuvaa, ja elokuvani oli menestyminen ilman tekosyitä.' Mielenkiintoista on, että hänen yksityiselämänsä ei ole ollut pelkästään elokuvaa, koska hän joutui pian romanttiseen suhteeseen Hollywoodin näyttelijän Stana Katicin kanssa. Kris Brkljac on hyvin yksityinen henkilö, jolla ei ole sosiaalisen median profiilia, ja vaikka Stanalla on niitä, hän tuskin koskaan julkaissut mitään heidän suhteestaan ​​pitäen suhdetta salassa. Pariskunta vangittiin yhdessä vain kerran, ennen kuin he vihdoin kihloivat ja sitoivat solmun. Huolimatta siitä, että internetissä oli vähän jalanjälkiä, Krisistä tuli tabloidien kohde heidän avioliitonsa jälkeen huhtikuussa 2015. Jatka lukemista alla Ammatillinen ura Kris Brkljac työskenteli Fortune 500 -yritysten liiketoimintakonsulttina päästrategistina, kun hän puhui säännöllisesti ihmisten kanssa, jotka kamppailivat kehittää tehokasta ja tarkoituksenmukaista luottostrategiaa. Tämä antoi hänelle ajatuksen viedä uransa uuteen suuntaan luottojen alalla, mikä oli hänelle 'uusia ja tuntemattomia vesiä'. Hän teki yhteistyötä Robert Ellermanin ja Jim Rivetten kanssa, ja heistä tuli eturintamassa ajattelijoita ja innovaattoreita luottokorjauksen alalla. Hän toimi myyntijohtajana Dispute Suitessa vuonna 2006. Viimeisimpien uutisten mukaan hän omistaa nyt kansainvälistä myyntiä ja kehitystä käsittelevän yrityksen. Perhe ja henkilökohtainen elämä Kris Srboljub Brkljac syntyi Sydneyssä Australiassa. Hänen vanhempansa ovat kotoisin Serbiasta, mutta olivat muuttaneet Australiaan kauan sitten etsimään vihreämpiä laitumia. Hänellä on kaksi veljeä nimeltä Dragoljub ja Milan. Hän muutti nuoruudessaan Yhdysvaltoihin etsimään parempia uramahdollisuuksia, ja vaikka hänellä oli vaikeuksia uudessa maassa 20-luvun alussa, saavutti pian menestystä liike-elämässä. Hänellä on korkeakoulututkinto viestintävälineoikeudesta. Hänellä on joukko harrastuksia, kuten taistelulajit, kulttuuriantropologia, terveys ja hyvinvointi, kulinaarinen taika, vaellus ja kansainväliset asiat.

Kris Brkljac tapasi ensimmäisen kerran suositun näyttelijän Stana Katic nuoremman veljensä Marko Katicin kautta, jonka hän tiettävästi tunsi työstään liike-elämässä. He ovat olleet yhdessä pitkään, ja vaikka he erosivatkin hetkeksi 2000-luvulla, he sovittelivat vuonna 2007. Heidät kuvattiin toistensa seurassa ensimmäistä kertaa, kun he osallistuivat vuoden 2012 Elton John Academy Awards -tapahtumaan Losissa Angeles helmikuussa 2012. Vuonna 2013 hän esiintyi vieraana Castle-televisio-ohjelmansa jaksossa Castle: Death Gone Crazy. Kaksi ilmoitti sitoutumisestaan ​​vuonna 2014, ja seuraavana vuonna, 25. huhtikuuta 2015, päivää ennen hänen 37. syntymäpäiväänsä, he menivät naimisiin yksityisessä seremoniassa ortodoksisen serbialaisen perheluostarin luona Dalmatian rannikkoalueella Kroatiassa.

Vaikka Krisillä on serbiläinen syntyperä, Stana on syntyessään myös serbokroatialainen. Hänen edustajansa vahvisti uutisen avioliitosta ja jaettiin myös kuva vihkisormuksesta. Aikaisemmin oli ollut huhuja siitä, että näyttelijä tapasi 'Castle' -tähti Nathan Fillionin, jonka kanssa hän naimisiin näyttelyssä; Kuitenkin hän osoitti huhut väärin tyyliin menemällä naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa.